2821
2789
شکرخدا بهتری♥️♥️♥️😘😘😘 نه توقع تو‌میره بالا از آقاتون 🤣🤣

اهااا😂 اونکه بله دیگه میخوام برنامه بچینم آخر هفته ها بهش لیست غذا بدم بگم بپز😂😂😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف استعدادش ناشناخته بمونه حروم شدن نعمت خداست 🤣🤣

دقیقااا اصلا باید شکوفا بشه😁 مامانش که استعدادشو کشف نکرد اما من کمکش میکنم😂😂😂 

ولی اگه مامانش بفهمه ها فکر کنم خیلی بدش بیاد😂🤦🏻‍♀️ آخه تو خونه خودشون مردا هیچ کاری نمیکردن عملا

دقیقااا اصلا باید شکوفا بشه😁 مامانش که استعدادشو کشف نکرد اما من کمکش میکنم😂😂😂  ولی اگه ما ...

درستش این بود دیشب یه کاسه از سوپ رو بفرستی برا مادرشوهر😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

دقیقااا اصلا باید شکوفا بشه😁 مامانش که استعدادشو کشف نکرد اما من کمکش میکنم😂😂😂  ولی اگه ما ...

احسنت به شما که انقد خوب استعداد یابی کردی و حامی خوبی هستی برای آقا  😂😂

به قول رسپینا یه کاسه سوپ میفرستادی برای مامان جونش 😁😂

ممنون عزیزم  سوپ شیر و جو و قارچ بزنین تو نت میاره اونا هم از نت دیدن و پختن فقط مرغش رو فاکتو ...

وای من عاشق سوپم😋😋 همه مدلیشو میخورم🤤🤤

اما دستم به سوپ نمیره اصلا، خوب نمیشه زیاد اما مامانم سوپاش خیلی خوشمزه میشه😋😋

وااااای دلم خواست😂😂😂😂جلوی من شکمو حرف از غذا نزنین😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

تو میتونی یاس گل 👏👏💪💪😁😁من بهت ایمان دارم

من که نتونستم اما قلبا امیدوارم تو بتونی😍😍😁😁

شوهر من به جز کتلت و نیمرو و سیب زمینی سرخ کرده هیچی، هیچی بلد نیست😂😂😬😬

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

خانوما کسی تجربه رفع ترک پوستی داشته ؟ مخصوصا اولاش که قرمزه هنوز اگه راهکاری ، کرمی و .. براتون ...

من تجربشو دارم 

روغن زیتون، کرم هیدرودرم مخصوص ترک، یه کرم دیگه هم بود برا ترک اسمش یادم نیس، شیر بادوم میگفتن خوبه که میخوردم و کلی کار دیگه

هیچکدوم تاثیری نداشت، دقت کن! هیچکدوووووووووم 😂😂

من تاثیری از هیچکدوم از کرما ندیدم و بنظرم هیچ درمانی هم نداره و رابطه مستقیمی به وراثت داره

حالا باز میخوای بیشتر تحقیق کن😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

وای من عاشق سوپم😋😋 همه مدلیشو میخورم🤤🤤 اما دستم به سوپ نمیره اصلا، خوب نمیشه زیاد اما مامانم سو ...

عزیزممم❤️🥰 منم خیلی سوپ دوست دارم مخصوصا سوپ شیر 

جاتون خالی امروز مامانم اومدن خونمون دوباره یه سوپ دیگه پختن😅

البته اینم بگم شام و ناهار امیرعلی سرجاشه هاااا یه موقع فکر نکنین فقط سوپ میدم بخوره😬چون به نظر اون سوپ اصلا غذا نیست🤦🏻‍♀️😂 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792