2821
2789

برا بار اول تلاششون خوب بود خدایی 😍😂 

امیرعلی تو خونه خودشون هیچکاری نمیکرده اصولا ، بعد تا حالا برای من نیمرو و سوپ پخته اون دفعه قبلی که مریض شدمم جیگر کباب کرد ببینم میتونم ازش یه آشپز دربیارم یا نه😂😂😂 یعنی اگه مامانش بفهمه فقط باید فرااار کنم🤐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا بار اول تلاششون خوب بود خدایی 😍😂  امیرعلی تو خونه خودشون هیچکاری نمیکرده اصولا ، ب ...

عزیزم انشاالله بلا دورباشه...آفرین دستشون دردنکنه عالی برای باراول .تلاش بکنی آشپز خوبی میشن مطمئن باش

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
این چند روز اخیر این همه غر زدم پیشتون🫣 حالا بی انصافی نمیکنم از خوبیاشم میگم 😅 امروز بعد از ظهر&n ...

خوشم میاد یاس گل همیشه اعتدالو در حق ما رعایت میکنی😁😁💜💜

الهی که زود زود خوب بشی عزیزم 🤲🤲🫂🫂 این سوپ خوشمزه هم نوش جونت باشه😋😋

خدا عزیزاتو برات حفظ کنه قربونت بشم🤲🤲😍😍🧿🧿

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

برا بار اول تلاششون خوب بود خدایی 😍😂  امیرعلی تو خونه خودشون هیچکاری نمیکرده اصولا ، ب ...

قیافه اش که خوبه😄 نوش جان

اگه تبت طولانی شد و سرفه هاتم شروع شد احتمالا باید چرک خشک کن مصرف کنی مجبوری دکتر بری

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

این چند روز اخیر این همه غر زدم پیشتون🫣 حالا بی انصافی نمیکنم از خوبیاشم میگم 😅 امروز بعد از ظهر&n ...

نوش جان

دو نفر که واقعی عاشقتن پختن برات😍🥺

خدا حفظشون کنه برات

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

نوش جونت یاسی انشالله که زود خوبه خوب بشی🥰🥰

از ظاهرش  من فکر کردم آشپزش حرفه ایه 

خدا برات حفظشون کنه 🌸🌸🌸

خوشم میاد یاس گل همیشه اعتدالو در حق ما رعایت میکنی😁😁💜💜 الهی که زود زود خوب بشی عزیزم 🤲🤲🫂🫂 ...

اگه نمی گفتم عذاب وجدان میگرفتم😂😅

خیلی ممنون خانم خونه جونم😍🥰❤️❤️

قیافه اش که خوبه😄 نوش جان اگه تبت طولانی شد و سرفه هاتم شروع شد احتمالا باید چرک خشک کن مصرف کنی م ...

ممنون😍 طعمشم خوب بود 

الان حس میکنم دوباره تبم قطع شده برا سرفه هامم یه چیزی گرفتیم که خییلی خوب بود یعنی واقعا سرفه هام نصف شده دیشب تاحالا 

امیدوارم تا فردا خوب بشم 

سلام بچه ها از خدا میخوام همگی حالتون خوب باشه مولار جونم ایشالله تو هم به زودی خوب شی گرمی بخور ...

ممنون عزیزم 

سوپ شیر و جو و قارچ بزنین تو نت میاره اونا هم از نت دیدن و پختن فقط مرغش رو فاکتور گرفته بودن😂😂😂

من خودم عاشق سوپ سفیدم برا همین اینو پختن وگرنه برای سرماخوردگی سوپای بهتری میپزن فکر کنم…

نوش جونت یاسی انشالله که زود خوبه خوب بشی🥰🥰 از ظاهرش  من فکر کردم آشپزش حرفه ایه  ...

مرسی عزیزم 😘❤️🥰😍

وای یعنی در این حرفه ای بودن؟ 😂 اینجوری که کار من سخت میشه برا آشپزی توقعش از من میره بالا😅😅😅

مرسی عزیزم 😘❤️🥰😍 وای یعنی در این حرفه ای بودن؟ 😂 اینجوری که کار من سخت میشه برا آشپزی توقعش از ...

شکرخدا بهتری♥️♥️♥️😘😘😘

نه توقع تو‌میره بالا از آقاتون 🤣🤣

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792