2821
2789

بچه ها زنگش زدم دعوتم کرد جمعه برم نمایشگاه نقاشی ولی اصلا نگفت با امیرعلی بیا فقط خودمو دعوت کرد ، خیلی هم صمیمی حرف میزد هی میخواستم بگم بابا من یاس گلم اشتباه گرفتی به خدا😂😂 بعد از حرفاش فهمیدم درست گرفته 

من سال بابا بزرگمو بهونه کردم گفتم شاید نتونم بیام ولی خیلی اصرار کرد گفت عصره و باید بیای و اینا 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا حس خوبی نمیده این ادم

اگه تنها رفتی یهو اونجا با ادمای پرحاشیه ای که نمیخوای ببینیشوندمثل دختر عمو روبه روت کرد چی؟

قطعا اونم میاد چون دوستن باهم

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

بچه ها زنگش زدم دعوتم کرد جمعه برم نمایشگاه نقاشی ولی اصلا نگفت با امیرعلی بیا فقط خودمو دعوت ک ...

اصرارم کرده تازه 

ولی یاسی اگر خواستی نری یه گلی چیزی بفرست براش که اگر نیتش خیر بوده حد اقل جبران شه 

بچه ها زنگش زدم دعوتم کرد جمعه برم نمایشگاه نقاشی ولی اصلا نگفت با امیرعلی بیا فقط خودمو دعوت ک ...

حتما به همسرت بگو وبا ایشون برو یه دست گلم بگیربراش ببر.سلام گرگ بی طمع نیست

فکرکردم زنگ زده پاگشادعوت کنه  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

حتما به همسرت بگو وبا ایشون برو یه دست گلم بگیربراش ببر.سلام گرگ بی طمع نیست

فکرکردم زنگ زده پاگشادعوت کنه  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
من که هیچی از هنر سرم نمیشه که دلم بخواد برم ولی فک کنم مجبورم برم نه؟  نشد بپرسم به جاری اولی ...

یاسی اول که ببین به امیرعلی بگو ببین چی میگه

بعدشم مطمئن باش یه آزار یا اذیتی تو ذهنش داره

یا میخاد تنهایی تو رو با دختر عمو روبه رو کنه یا خودش با تیکه کنایه دوباره حالتو بد کنه

خلاصه من اصلا نمیتونم دید مثبتی به این جاری داشته باشم

مخصوصا به این که میخاسته با یه لحن خوب فاز دوستی بریزه که تو حتما بری

یاسی اول که ببین به امیرعلی بگو ببین چی میگه بعدشم مطمئن باش یه آزار یا اذیتی تو ذهنش داره یا میخا ...

امیرعلی که معلومه نمیذاره بره

خود یاسی هم قطعا نمیره

بهانه به این خوبی داره ،میگه سالگرد پدربزرگم بوده طول کشیده مهمون داشتیم و...

به قول تپش یه دسته گل با پیک بفرست براش

حتما به همسرت بگو وبا ایشون برو یه دست گلم بگیربراش ببر.سلام گرگ بی طمع نیست فکرکردم زنگ زده پاگشاد ...

امیرعلی که نیست اگرم بود که نمیومد به منم گفته نرو 

یه گل بفرستم و نرم دیگه؟ اینجوری بهتره؟

یاسی اول که ببین به امیرعلی بگو ببین چی میگه بعدشم مطمئن باش یه آزار یا اذیتی تو ذهنش داره یا میخا ...

گفتم گفت نه نرو 

اخه میدونی چیه ما برای محضر شوهرشو دعوت کردیم خودشو نه الان منو بدون امیرعلی دعوت کرده ، دارم فکر میکنم اگه برم بعد مردای دیگه باشن اصلا خوب نیست برای همینم نمیرم 

فقط میترسم بدتر نشه 

امیرعلی که معلومه نمیذاره بره خود یاسی هم قطعا نمیره بهانه به این خوبی داره ،میگه سالگرد پدربزرگم ...

اره دقیقا نمیرم یه گل براش میفرستم از طرف خودم و امیرعلی بدم یا فقط خودمو بنویسه؟

اره دقیقا نمیرم یه گل براش میفرستم از طرف خودم و امیرعلی بدم یا فقط خودمو بنویسه؟

عزیزم اسم دوتاتونو بنویس

این از کنار هم بودنتون لذت نمیبره مطمئنا برا اسم هم همین حسو داره

به نظر من برا احترامی که واسه شوهرت قائلی دوتاتونو بنویسی بهتره..یعنی نشون میدی شوهرت برات مهمه🤗

درخواست دوستی ممنوع...

به نظر من که فقط از طرف خودت باشه

بدونه که امیرعلی هنوز باهاش دلخوره و حساب کار دستش بیاد😄

فردا شب هم خواستی یا زنگ بزن یا پیام بده الکی بگو خیلی سعی کردم بیام ولی نشد مهمون داشتیم 

فکر نکنه از قبل میدونستی که نمیری،یجوری وانمود کن انگار برنامه هات بهم ریخته

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792