2821
2789
سلااام به همه 💜 تو اون یکی کاربریت هم نیستی که 🤧

سلام پناه جونم اون یکی کاربریم خیلی پیاماش زیاد شده دیگه اصلا تو پیامای اون نمیرم چون هر سری میرم میگم دفعه بعدی میام باز میکنم و هیچ وقت اون دفعه بعدی نمیرسه🫣اگه میشه به همین پیام بده💜 ببخشییید😘😘

خیلی ممنونم عزیزم 😘 خدا همه رفتگان رو بیامرزه  و به خانوادش صبر بده  ممنونم از ل ...

عزیزم بهت تسلیت میگم واقعا خیلی دردناکه🥺❤️

یکی از اقوام همکلاسی منم دختر ۱۷ ساله بوده از پله های خونشون سر میخوره و میفته میبرنش بیمارستان ولی دوساعت بعد میمیره ، امروز هفتمش بود💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این چن روزه ب این فکر بودم ک ازت بپرسم چطور نی نی سایت وفضای مجازی مدیریت میکنی ک زمان زیادی ازت نگی ...

مدیریتم اینجوری شده که دیگه خییییلی کم میام اینجا🤦🏻‍♀️ صورت مسئله رو پاک کردم😂

سلام پناه جونم اون یکی کاربریم خیلی پیاماش زیاد شده دیگه اصلا تو پیامای اون نمیرم چون هر سری میرم می ...

وااای بالاخره اومدی🥺💜 سرگیجه گرفتم انقدر اومدم دیدم نیستی😑

آرههه بیا کمککک🤦‍♀️

ببخشید این روزا خیلی لوس و نازنازی شدم خودم میدونم خیلی بد شدم🤦🏻‍♀️ باور کنین شرایطم خیلی خوب نیست ، اخر هفته سالگرد فوت یکی از عزیزترینای زندگیمه ، بابایِ مامانم که از خوبیشون و کارایی که در حقم کردن هرچی بگم کم گفتم ، چند سال پیش فوت کردن غمشون تازه نیست ولی برای ما قدیمی نمیشه💔 شاید باورتون نشه ولی حتی بعد از رفتنشون بازم حامی من و داداشم بودن…. 

امیرعلی هم داره نزدیک یک هفته میشه که رفته شهر دیگه و من موندم و درسا و میانترم و …. خلاصه که همه چی پیچ تو پیچ شده و هر لحظه برام مثل غروب جمعس😢 

مرسییی💃🏼 الان عکسشو دیدم ، یادم افتاد یه بلاگر استوریش کرده بود ، میگف من هرروز صبح استفاده میکن ...

میگن برای رفع سلولیت میکشن به خودشون ولی نمیدونم جواب میده یا نه

یاسی جان ببخشید داخل تاپیکت پیام غم انگیزی گذاشتم شاید قبلش باید اجازه میگرفتم حلال کن❤💜

وا این چه حرفیه عزیزم هر حرفی دوس دارین بزنین تاپیک خودتونه😅❤️

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792