2821
2789
بچه ها اون دختری که گفته بودم  به رحمت خدا رفت😭😭😭😭😭 اگر میتونید برای آرامش روحش فاتحه و ...

ای وای من 🖤🖤🖤🖤هی دنیا

بهت تسلیت میگم تپش عزیزم،خیلی ناراحت کننده ست

الهی که بهشت سهمش باشه🤲🤲

خدا به خانواده اش صبر، صبر، صبر بده، خیلی سخته😔😔

رفته ای... 

گیرم که لبهایت زیر خاک

لبخندت که خاک نمی شود... 😔😔

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یاس گل عزیزم خوبی؟؟ همه چیز امن و امان؟؟ 

الآن دیدم نبودی اصلا، وقتی نیستی آدم ترس برش میداره، الهی که همه چیز خوب باشه و خوب و خوش باشین عزیزدلم🤲🤲💜💜

فهمیدم یه عده از بچه ها که اینجا میان حرف میزنیم جای دیگه میگن ما شک داریم اصلا یاس گل حرفاش دروغ نباشه و داستان نگه و فلان و …

ببینید من واقعا اصراری ندارم کسی حتما حتما حرفای منو باور کنه یا  دلم نمیخواد حتی تلاش کنم که خودمو اثبات کنم به کسی ، اما اینکه کسی بخواد با ما همراهی کنه بعد بگه من شک دارم دروغ نباشه یا داره حرفای کاربر دیگه رو میزنه برام قابل قبول نیست . 

من این جمعی که اینجا هستن رو خیلی خیلی دوس دارم فکر میکردم همگی با هم دوستیم بالاخره چند ماهه داریم با هم حرف میزنیم لطفا اگه حس میکنین حرفام عکسام واقعی نیست وقتتون رو هدر ندید💜

ضمنا تنها جوابم به اونایی که میگن از کس دیگه “ تقلید “ میکنی اینه که عزیزای دلم قطعا من اولین و اخرین نفری نیستم که با جزئیات اتفاقای زندگیمو تعریف میکنم از اولم مدل من همین بوده خداروشکر سایت برای بقیه هم تاریخ عضویت رو نشون میده 

دوستون دارم زیاااد💜

ای وای من 🖤🖤🖤🖤هی دنیا بهت تسلیت میگم تپش عزیزم،خیلی ناراحت کننده ست الهی که بهشت سهمش باشه🤲🤲 ...

خیلی ممنونم عزیزم 😘

خدا همه رفتگان رو بیامرزه 

و به خانوادش صبر بده 

ممنونم از لطف همگی

من فقط باهاش همکلاسی بودم و مدت محدودی باهاش در ارتباط بودم فقط امیدوارم  خداوند به خانوادش صبر بده  و از پس این امتحان بر بیان 😔

فهمیدم یه عده از بچه ها که اینجا میان حرف میزنیم جای دیگه میگن ما شک داریم اصلا یاس گل حرفاش دروغ نب ...

من که حسم به این جمع کاملا واقعیه

چه این تاپیک چه تاپیک جانا 

و قطعا اگر لحظه ای فکر کنم تاپیک واقعی نیس و سرکار رفتم قطعا تو اون جمع نمیمونم ...

فهمیدم یه عده از بچه ها که اینجا میان حرف میزنیم جای دیگه میگن ما شک داریم اصلا یاس گل حرفاش دروغ نب ...

من بچه های هر دو تاپیکو خیلی دوست دارم و برای تک تکتون احترام زیادی قائلم و حتی لحظه ای به  ذهنم خطور نکرده که کسی اینجا خدای نکرده دروغ بگه، اینقدری برام قابل اعتماد و دوست داشتنی هستین که خیلی از مسائل زندگیمو اینجا گفتم.💜💜

نمیدونم چی شده، اما امیدوارم هر چی که هست زود حل بشه و سبب کدورت و دلخوری و ناراحتی نشه عزیزم🤲🤲

ای بابا

نمیدونم چرا تو اکثر جمع ها چه مجازی چه حضوری

یک سری افراد پیدا میشن که کلا ضد حالن 

مهم نیست

مهم اینه که اکثر ما باورت داریم و دوستت داریم❤️❤️❤️

وااای خداااا ازدست بعضیا نمیدونم مجبورشون میکنن بیان توتاپیکا که بخان بگن دروغ ورمان زیاد خونده.اعصاب خوردکنن😡😔

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
ای بابا نمیدونم چرا تو اکثر جمع ها چه مجازی چه حضوری یک سری افراد پیدا میشن که کلا ضد حالن  ...

اونروزتوگروه مادرای کلاس دخترم منتظر مونده بودیم که خانم معلم توگروه کلاس مشق اعلام کنه.تاعصراعلام نکردمنم توگروه مادرا شاکی شدم که چرا نمیده اینا که حضوری میرن مدرسه باید سرکلاس بگه.خلاصه کلی گله کردم.بعد یه مادرخودشیرین خبرچین اومده بود اسکرین گرفته بود از پیاما فرستاده بود برای معلم.....میخام بگم همیشه همه جا آدم بیماروچندش هست😬

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

یاس عزیزم

قربون این اسم زیبات برم

تو مجازی باشی واقعی باشی راست باشی دروغ باشی

هررررررر چی که بااااشی ما یه زمان از عمرمون اینجا گذشت و خوش گذشت با خوشیات بد گذشت روزاییمون که حالت بد بود...من ثانیه به ثانیه اینجا بودنمو دوس دارم کنار این همه زن عاقل و بالغ که نظراتشون از هر انسان با تحصیلات بالا و شرایط اجتماعی خیلی بالا بهتر و با ارزشتره برام

احساس میکنم هر وقت مشکلی برام پیش بیاد خدای نکرده از درک و فهم و شعور شماها استفاده کنم چون میدم دلسوزین و مهربون

خداروشکر میکنم که باهاتون اشنا شدم هر چند میدونم هیچوقت هیچکدومتون رو نخوام دید

یاس عزیزم عروس ناز و مهربون تو تک دختری ولی یه خواهر خییییلی خوب بودی و هستی برای من و بقیه

خواهش میکنم اگه کسی نمیخواد باشه بی سروصدا خودش ادامه نده تا باعث کدورت نشه

و همینطور ایجاد شک و شبهه بین بقیه دوستان نکنه

من از پارسال اینجا بودم

روز ۱۳ بدر با عکسای جانا خوب یادمه داشتیم عصری برمیگشتیم خونمون میگفتم کاش نت تو مسیر قطع نشه بتونم ببینمش جانا خانوم

با یاس گلم تو همون تاپیک اشنا شدم

و خوشحالم و راضی از کنار شماها بودن

از خدا میخوام همیشه دلتون به زندگیتون خوش باشه و عمرتون بروفق مراد بگذره

بببخشید زیاد گفتم و...

عاشقتونم😍😘😍

درخواست دوستی ممنوع...

سلام برهمگی  وامیداروم دلتون شاد وسلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

هنگم اصلا با خودم میگم ومنی ک فقط اینجا میام ومیرم🤔🤔🤔🤔

وتنها زیسمانی شدی ک برمیگردم نی نی سایتو چک میکنیم😐😐

اینجا فضای مجازیه وکاربرا زیاد خودت دیدی چقدرررررر ناشناس وجود داره ک پیگیرته

اصلا چرا باید حرف ی عده ک مطمعنم خیلییی اندک شمار هم هستند برات مهم باشه

بقول آرشی چرا واقعاااااا