2821
2789
یعنی از یه سرماخوردگی اینطور شد؟ یا دلیل دیگه داشته😔

اولش گفتن مننژیت شده عفونت وارد مغزش شده 

بعد گفتن نه همه آزمایشاش سالمه نمیدونیم چرا اینطور شده 

بعد گفتن یه ویروسی تو خونش هست باید آنتی بیوتیکای مختلف بزنیم تا یکیش جواب بده که هیچکدومم تا اون لحظه جواب نداده

بعد از این که خبر رفتنش اومد 

گفتن آنفولانزای h1n1اش مثبت شده بوده و دوسه روزی بوده که قطع امید کرده بودن خانوادش رو ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نیلو پیدا کردم تو اینستا بزن برس سلولیت ( برس خشک) میاره به نظر خودم که جواب نمیده ولی الان مد شده ه ...

مرسییی💃🏼

الان عکسشو دیدم ، یادم افتاد

یه بلاگر استوریش کرده بود ، میگف من هرروز صبح استفاده میکنم خیلی خوبه😐

البته فکر نکنم برای سلولیت یا چیزی استفاده کنه

به عنوان روتین🧐

بچه ها اون دختری که گفته بودم  به رحمت خدا رفت😭😭😭😭😭 اگر میتونید برای آرامش روحش فاتحه و ...

خدا بیامرزدش و به خانواده ش صبر بده😥

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

کجایی یاسی خانم؟🤔

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792