یاسی قشنگم اصلا به حرفهای بی محتوای دیگران توجه نکن راه خودتو درست انتخاب کن و برو این زندگی هدیه خداست و فقط یه بار حق استفاده ازشو داری پس هر لحظه و ثانیه اش ذیقیمت و مهمه که ارزش نداره با حرفای دیگران هدرش بدی با اینکه از ته ته قلبم به داستان تو و جانا باور کامل دارم اما حتی اگر دورغ هم می بود برای من یکی حداقل دوران خوش و مفیدی بود مثلا همون عهدی که با من بستی و اول مهر انجامش دادی و من بابت اون کار خیری که کردی سهم ثواب دارم اینجا دیگه خودت سره رو از ناسره تشخیص دادی تو اطراف خودت تو زندگی واقعی آدمای سمی زندگی تو شناختی اینجا خیلی هامون از دید خودمون به تو جانا راهنمایی کردیم بدون قضاوت و پیش زمینه ای از اونچه واقعا تو زندگی هست و ممکن بود روی دیدت تاثیر بزاره واسه همینم بعصی چیزا که می تونست فاجعه بشه با حداقل آسیب ممکن تموم شد
میگم اگه یه رمان نویس هم بودی و ما شخصیت های داستانت افتخار می کنم که اسم منو مامان مهربون گذاشتی و به منی که تو زندگی واقعیم علی رغم این همه توانایی اعتماد بنفس کمی داشتم کمک کردی که خود واقعی باشم این تاپیک و تاپیک جانا کمک بزرگی برای اون دختر بچه زخم خورده تو وجود من بود که بگه هست و به نوازش احتیاج داره و باید از اون پستوی تاریک بیاد بیرون و نشون بده چقدر زیبا و دوست داشتنی هست
یاسی قشنگم می دونم که داستان تو واقعی و ادبیاتت و طرز تفکرت تو این چند ماه کلی رشد داشته و هر روزت آدم بهتری شدی
اما اگه یه در میلیارد هم واقعی نبودی واسه خیلی ها از واقعی همفراتر بودی و نوری که از قلب سفیدت تابید به کسی که نیازش داشت رسید من معتقدم هر چیزی که توی این دنیا وجود داره رسالتی داره و این تاپیک اگه رسالتش کمک به کسی بود بهش رسید
دختر نازم فکر می کنم اینکه قسمت نشد هیچ وقت عکس تو ببینم چون اگه می دیدم حس اینکه واقعا دخترم هستی زیاد میشد و دلتنگت میشدم مثل مادری که دخترشو شهر غریب شوهر داده و نمی تونه ببیندش
دیگه واسه این جور چیزا خودتو ناراحت نکن دخترم