2821
2789

یاسی قشنگم اصلا به حرفهای بی محتوای دیگران توجه نکن راه خودتو درست انتخاب کن و برو این زندگی هدیه خداست و فقط یه بار حق استفاده ازشو داری پس هر لحظه و ثانیه اش ذیقیمت و مهمه که ارزش نداره با حرفای دیگران هدرش بدی با اینکه از ته ته قلبم به داستان تو و جانا باور کامل دارم اما حتی اگر دورغ هم می بود برای من یکی حداقل دوران خوش و مفیدی بود مثلا همون عهدی که با من بستی و اول مهر انجامش دادی و من بابت اون کار خیری که کردی سهم ثواب دارم اینجا دیگه خودت سره رو از ناسره تشخیص دادی تو اطراف خودت تو زندگی واقعی آدمای سمی زندگی تو شناختی اینجا خیلی هامون از دید خودمون به تو جانا راهنمایی کردیم بدون قضاوت و پیش زمینه ای از اونچه واقعا تو زندگی هست و ممکن بود روی دیدت تاثیر بزاره واسه همینم بعصی چیزا که می تونست فاجعه بشه با حداقل آسیب ممکن تموم شد 

میگم اگه یه رمان نویس هم بودی و ما شخصیت های داستانت افتخار می کنم که اسم منو مامان مهربون گذاشتی و به منی که تو زندگی واقعیم علی رغم این همه توانایی اعتماد بنفس کمی داشتم کمک کردی که خود واقعی باشم این تاپیک و تاپیک جانا کمک بزرگی برای اون دختر بچه زخم خورده تو وجود من بود که بگه هست و به نوازش احتیاج داره و باید از اون پستوی تاریک بیاد بیرون و نشون بده چقدر زیبا و دوست داشتنی هست 

یاسی قشنگم می دونم که داستان تو واقعی و ادبیاتت و طرز تفکرت تو این چند ماه کلی رشد داشته و هر روزت آدم بهتری شدی 

اما اگه یه در میلیارد هم واقعی نبودی واسه خیلی ها از واقعی هم‌فراتر بودی و نوری که از قلب سفیدت تابید به کسی که نیازش داشت رسید من معتقدم هر چیزی که توی این دنیا وجود داره رسالتی داره و این تاپیک اگه رسالتش کمک به کسی بود بهش رسید 

دختر نازم فکر می کنم اینکه قسمت نشد هیچ وقت عکس تو ببینم  چون اگه می دیدم حس اینکه واقعا دخترم هستی زیاد میشد و دلتنگت میشدم مثل مادری که دخترشو شهر غریب شوهر داده و نمی تونه ببیندش 

دیگه واسه این جور چیزا خودتو ناراحت نکن دخترم 

.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فهمیدم یه عده از بچه ها که اینجا میان حرف میزنیم جای دیگه میگن ما شک داریم اصلا یاس گل حرفاش دروغ نب ...

بقیه حرفارو بچه ها گفتن، منم این روزا انقد سرم شلوغه که حتی برای آدمای واقعی زندگیمم وقت ندارم،چه برسه بدونیم یه ادم مجازی دروغ میگه و بازم دنبالش کنیم؟!

فقط چیزی که به ذهنم رسید، و جالبه که دقیقا دیشب هم همین جمله رو تو کتابی خوندم، وقتی کسی میاد برات خبر میاره، مواظب حسادت و دروغ کلامش باش... به جای این که به اعضای این گروه شک کنی، یه درصد هم به آدمی که برات خبر اورده شک کن،

من تو زندگیم از این مدل ادمای خبرچین خیلی ضربه خوردم که تو قالب دلسوزی ، ذهنم رو مسموم کردن

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

فهمیدم یه عده از بچه ها که اینجا میان حرف میزنیم جای دیگه میگن ما شک داریم اصلا یاس گل حرفاش دروغ نب ...

تعجب میکنم چطور چند ماهه دنبالت میکنن و بهت شک دارن

به نظرم بیشتر حسادته

اما ما همه مون این جمع و دوست داریم و اگه هم کسی نخواد باشه اجباری نیست

اما من دوست ندارم این جمع بپاشه

وقتی تو نیستی تاپیک هم خلوت میشه 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ممنونم عزیزم  خدا اموات شما رو هم بیامرزه 🖤

عزیزم

من فقط دیدم برا کسی دعا خواسته بودین ولی فوت کرده بود لبخشید نمیدونستم از اشنایانت یا نزدیکانت هست

منم ب نوبه خودم تسلیت میگم وامیدوارم روحش درارامش وقرین رحمت الهی باشد

عزیزم من فقط دیدم برا کسی دعا خواسته بودین ولی فوت کرده بود لبخشید نمیدونستم از اشنایانت یا نز ...

خیلی ممنونم عزیزم 

خدا اموات شما رو هم رحمت کنه 🖤

من باهاش هم کلاسی بودم  و با این حال جای خالیش به شدت احساس میشه و همه بچه ها دلمون گرفته...

خدا به خانوادش صبر بده....

از همه دوستان خیلی خیلی ممنونم بابت لطفی که داشتن و پیامایی که برام گذاشتن ممنون از مهربونتیتون انشالله کلی انرژی خوب به سمت زندگیاتون سرازیر بشه و کلی اتفاقای خوب براتون بیفته ❤❤❤❤❤❤

یاس عزیزم من این روزها خیلی مشغله زندگیم و درگیری فکرم زیاده ولی باز دلم نیومد چیزی نگم خواستم بگم که به حرف عده ای که از حسادت یا هرچی این حرفا رو بهت زدند اعصاب خودتو خورد نکنی چون حتما به روحیه ی ظریفی که داری پی بردن و خواستن دل مهربونت رو آزار بدن.... دوباره بیا عزیزم❤️❤️❤️

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

یاسی جان بچه ها حرفایی زدن که حرف دل منم هست  نمی خوام تکراری متن بذارم  حرفای خانوما زمزمه   رسپینا  ماریا … همه و همه کنارهم حس واقعی من به این جا هست 

امیدوارم هرگز خاطرت آزرده نشه چون برای هیچ کس لحظه ای ندیدم ناراحتی بخوای 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792