2789
من واقعا از زنداییم انتظار نداشتم خیلی دوسش داشتم و دارم….

نمیشه قضاوت کرد شاید دوست زنداییت وقتی فهمیده زن امیرعلی شدی حسادت کرده

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس العملش خییلی خوب بود دیروز عصر که اومد خونه گفت چیزی نمیخوای بگی؟ گفتم نه چی بگم  بعد گفت ...

عزیزم 😍

امیرعلی حقیقت و گفته تو واقعا همه چی تمومی با حرف حسودا خودتو ناراحت نکن😊

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
خلاصه دیشب رو هوا بودم🥰🥰🥰😂😂😂 امیرعلی خیلی حرف میزد من دیگه خلاصه نوشتم 

ما به چه زبونی بگیم طومار میخوایم😁

ولی بچه ها یادتونه تو نامزدی خواهرش زیاد زنگ میزد؟؟ الان بعد عروسی کلا یبار زنگ زده اونم وسطش براش ...

دیگه خیالش راحته زنداداشش شدی

حتماً اونم سرش شلوغه زنگ بزنی خوشحال میشه

نیلوفر گفت عکس یادم افتاد چند تا عکس دیگه به دستم رسیده اگه خواستین براتون بذارم❤️

معلومه که میخوایم😅

نیلوفر گفت عکس یادم افتاد چند تا عکس دیگه به دستم رسیده اگه خواستین براتون بذارم❤️

واااای ببخشید دخترا ازمدرسه اومدن رفتم غذا بکشم.راسیتش همون موقع که آنلاین بودی خاستم بگم عکس بذار عکسای عروسیو من ندیدم ولی گفتم شاید سختت باشه .نگفتم .حالا هروقت اومدی لطفا بذار

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
مرررسی 😘😘 خودتون خوبین منم خوب میبینین🥰

الان هستم عروس خانم.میخاستی عکس بذاری 

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
ما به چه زبونی بگیم طومار میخوایم😁

اخه مثلا از دیشب بخوام طومار بگم کلش میشه قربون صدقه و تعریف و اینا واقعا خوشتون میاد بخونین؟😂😂 تازه کامل نمیشه بگم نصفش سانسوریه🤦🏻‍♀️😂😂

الان هستین؟

بله

ولی بچه ها یادتونه تو نامزدی خواهرش زیاد زنگ میزد؟؟ الان بعد عروسی کلا یبار زنگ زده اونم وسطش براش ...

احتمالا دیده زیاد پیگیرش نیستی، گفته آویزون نباشه😂🤐

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱