2789
سلام عروس 1_دوست دارم بدونم واکنش جاریت در مورد حرف اون خانم چی بود؟  2_فامیل درجه یکشون بود؟ ...

سلام 

جاریم که نفهمید کلا به من گفت مادرشوهرمم کنارم بود همین 

تقریبا فامیل نزدیک بود زن داداشش بود 

اره مادرشوهرم به امیرعلی گفته دیشب فهمیدم که گفته😐😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام  جاریم که نفهمید کلا به من گفت مادرشوهرمم کنارم بود همین  تقریبا فامیل نزدیک بود زن ...

عکسلعملش چی بود ؟؟؟

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
نیلوفر عکس خودت و آقایی رو رد کن بیاد😂😂😂 چشم نخورین😜🤣🤣🤣

عاموسرکارمون گذاشته بود  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
سلام  جاریم که نفهمید کلا به من گفت مادرشوهرمم کنارم بود همین  تقریبا فامیل نزدیک بود زن ...

سلام

یاسی بنظرت امکان داره جاریت پیش زن داداشش غیبتت رو کرده باشه؟؟؟

عکس العمل امیرعلی چی بود؟

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

عکسلعملش چی بود ؟؟؟

عکس العملش خییلی خوب بود

دیروز عصر که اومد خونه گفت چیزی نمیخوای بگی؟ گفتم نه چی بگم 

بعد گفت مامانم گفته چی شده و فلانی چی گفته…. گفت چرا بهم نگفتی نذار هیچی تو دلت جمع شه ما ازدواج کردیم یعنی دیگه ناراحتی تو ناراحتی منم هست تازه اینکه به خاطر منم بوده و دیگه قول بده هرچی میشه رو بگی و این حرفا 

بعدم گفت همه میدونن تو چقد خوبی چقدر کاملی فقط نمیتونن قبول کنن و ببینن برا همین این حرفا رو میزنن همین که من از روز اول دیدمت جذبت شدم کمتر ۶ ماه عروسی کردیم برا همه اثبات میکنه تو هیچ عیبی نداری و اصلا به کسی ربطی نداره مهم اینه من تو رو انتخاب کردم از انتخابمم کاملا راضیم ( وای بچه ها اینا رو میگفت تو دلم قند اب میشد😍😍😍😅) بعدم گفت به مامانم گفتم اگه قراره یاس تو هر مهمونی هرجایی از فامیلا و آشنا های ما از این حرفا بشنوه دیگه ما نه پاگشا میخوایم و نه هیچی

عکس العملش خییلی خوب بود دیروز عصر که اومد خونه گفت چیزی نمیخوای بگی؟ گفتم نه چی بگم  بعد گفت ...

عزیزززم .ماشاالله .  عشقتون پایدار