2789
یاس گل عزیزم اول خیلی خوشحالم که آشتی کردین و رابطه تون خوب شده😍😍 اگر دفعه ی دیگه اذیتت کرد بگو تا ...

مرسی حتما به اپی که گفتین سر میزنم 

کاش میشد دعوتتون کنم🥺♥️ فقط به امیرعلی چطوری میگفتم نسبتمون چیه😶😂

یاس گل عزیزم اول خیلی خوشحالم که آشتی کردین و رابطه تون خوب شده😍😍 اگر دفعه ی دیگه اذیتت کرد بگو تا ...

میدونین خوبیش اینه که اهل قهر طولانی نیست خودش خسته میشه حرف میزنه کلا دوس نداره ساکت باشم وقتی هم خونه میاد دائم میگه چه خبر ؟؟ یعنی شروع کن ادامه حرفاتو بزن یا خودش از زمین و زمان حرف میزنه بعد که قهر کنیم سکوت بینمون خیلی تو ذوق میزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاسی جان اگه بدونی برادر شوهر ها هم به این زودیا دعوتتون میکنن میتونی  مهمونی رو یکم عقب بندازی ...

نمیدونم هنوز دعوت رسمی نکردن فقط حرفش بود برادر اولی میخواد یه حرکتی بزنه شاید اخر هفته دیگه شایدم نه🤷🏻‍♀️

گفتن طلا و ماشین گرون شده من طلا ندارم فقط حلقمو دارم با گوشواره دخترم که دلم نمیاد اینا رو بفروشم ...

اره مخصوصا دوگانه خیلی دیر تحویل میدن مثل اینکه

ان شاالله پولش جور میشه و درست میشه توکل به خدا نگران نباش 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
طبیعیه 🥺 گفتین رفته اصفهان؟ 

اره

من دیگه طاقت ندارم خودم فردا میرم ببینمش 🥺 

مامانم میگه تازه رفته چه زود دلتنگ شدی

واسه همین میگم شاید من خیلی احساسیم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
عزیزم 🥺🥺🫂🫂 قربون محبتت بشم عزیز من 🥰🥰😍😍 بخدا منم دلم براتون یه ذره شده بود، اما گرفتار شدم ...

فدات بشم گلم😘😘 💛💛💛

وقتی نیستی جات خیلی خالیه😘😘 

ان شاالله هر چه زودتر خوب میشن

ویروس خیلی بدیه مواظب خودتون باشید 😊

خب برم دیگه ، نهار که نداریم 😂😂  کم کم آماده بشیم بریم مدرسه 😅😅

خیلی سخته داشتن بچه مدرسه ای

قبلا ها راحت تر بود نه؟ من خودم همیشه کارای مدرسه مو خودم انجام میدادم اما الان مادرا خیلی درگیر مدرسه بچه ها هستن

من وقتی صبح زود بیدار میشم و دوباره میخوابم میگم خداروشکر که دخترم هنوز مدرسه نمیره و مجبور نیستم از خوابم بزنم 😅

اره من دیگه طاقت ندارم خودم فردا میرم ببینمش 🥺  مامانم میگه تازه رفته چه زود دلتنگ شدی واسه ...

خیلی سخته دوری عزیز اونم برادر ی که ارتباط عاطفی زیاد باشه الهی که سلامت و‌موفق باشن  

منم خیلی دلتنگ برادرام میشدم تا وقتی مجرد بودن خیلی هوای همو داشتیم 

سلام خوبین عزیزم😍  مرسی ❤️ چرا نتونستین بخونین اون موقع؟  یعنی از قبل منو میشناسین کاش ...

فدای قلب مهربونت😍مرسی

نه وقتی تاپیک خونه ی جانا پربازدید شد رفتم تاپیک عشقی شو بخونم ازون زمان مثل یه رمان قصه ی اشنایی شما و امیرعلی و دنبال کردم

اره واقعا خودمم دوست داشتم تو حقایق میبودم☹وقتی رسیدم به روزیکه رفتی سرقرارو گفتی تو حقایق ریزبه ریزگفتم و دیدم تاپیک حقایقی نیست شکست عمیقی خوردم😅اگه چیزی داری ازنوشته های اون زمان واسه منم بفرست بخونم،گوناه دارم🥺😅

چشام قلبی شد😍🥰😍 خوبی از خودتونه عزیزم  چقدر خوبه اولین چیزی که صبح میخونم این حرفای قشنگ شم ...

یه جاهایی از تاپیک میرسیدم میگفتم چقد این دختر قلب مهربونی داره،البته همه گروه مهربون و خوبین😍

راستی یاسی داداشت چندسالشه؟(بخاطر رابطه خوبی که دارین میپرسم)

سلین ،اول اسم کراشت ت نیست احیانا؟🤔

خیلی سخته دوری عزیز اونم برادر ی که ارتباط عاطفی زیاد باشه الهی که سلامت و‌موفق باشن   ...

اره واقعا سخته

میدونم بعد از ازدواجشون خیلی همه چی فرق میکنه

ان شاالله که خوشبخت باشن

کاش کمی محکم تر بودم

من میگم میخوام برم دلم براش تنگ شده مامانم میگه تازه رفته بزار عادت کنه

خیلی غبطه میخورم به مامانم که اولویتش احساسش نیست