2789
عزیزم 🥺🥺🫂🫂 قربون محبتت بشم عزیز من 🥰🥰😍😍 بخدا منم دلم براتون یه ذره شده بود، اما گرفتار شدم ...

سلام خوبید خوشحالم که برگشتید خوشحال‌تر که مشکل خاصی نداشتید ♥️♥️♥️😘😘😘😘

خانما حالا که فردا شب خونه مادرشوهر دعوتیم فامیلای  خودشون و مامان و بابا و داداشم و مامان ...

یاس گل عزیزم اول خیلی خوشحالم که آشتی کردین و رابطه تون خوب شده😍😍 اگر دفعه ی دیگه اذیتت کرد بگو تا حسابشو برسیم 😅😅🤭🤭😉😉 و در مورد اون پسره هم همیشه گاردت آماده باشه، آخ تو هیچ تقصیری نداشتی، خلاصه که همیشه دست پیش بگیر 😁😁

در مورد دعوتی😋😋 راستش ذائقه ی آدما با هم فرق میکنه، فکر نکنم زیاد بتونم کمکت کنم، مثلا سمت ما اصلا به هیچ عنوان تا جایی که من میدونم فسنجون غذای مهمونی هامون نیست، چون به ذائقه ی اینجایی ها نیست، من تو عمرم دوبار درست کردم که شوهرم لب نزده😁😁 اینجا بیشتر تند میخورن, میونه ای با ملس و ترش و شیرین ندارن، اگر مهمونا غذای دریایی دوست داشته باشن که قلیه ماهی یا پلومیگو و ...کلا غذاهای دریایی، اگر نه که قورمه سبزی غذای اصلی مهمونیمون، بعدم اینجایی ها مثلا دو مدل غذا درست میکنن، یا دوتاش غذای رسمی یا یه رسمی یه فست فود، ما مرغ شکم پر و ماهی شکم پرمونم فرق میکنه، واااای گشنم شد😂😂😋😋🤤🤤

یاس گل واسه دعوتی خونه ی خودت میشه منم بیام؟؟🥲🥲😂😂 (شوخی میکنم)🤭🤭

ولی یاس گل اپ سرآشپزپاپیون نصب کن، خیلی خیلی خیلی بهت کمک میکنه، هر چی بخوای داره، همه چی ها

یه کاربری داره به اسم فرشته صادقیان کلی فینگرفودای خوب تو کاربریش داره، هم راحتن، هم قشنگ ، هم خوشمزه، تو قسمت دسپختای ارسالیش نگاه کن میبینیشون

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام خوبید خوشحالم که برگشتید خوشحال‌تر که مشکل خاصی نداشتید ♥️♥️♥️😘😘😘😘

سلام به روی ماهتون عزیزدلم 😍😍🥰🥰😘😘

خیلی ممنونم از لطف و محبتتون 🙏🙏💖💖

ان شاءالله که همسر شما هم هر چه زودتر بهبودی کامل پیدا کنن تا نگرانیتون برطرف بشه 🤲🤲

@___niki___  

نیکی جووووونم کامنتتو خوندم عزیزدلم🥰🥰🥰🥰

ببخش که گمش کردم اینجا تگت کردم 💜💜

خیلی ممنونم از مهربونیت فدای تو بشم💜💜🤍🤍

نیکی بالاخره تونستم قلب سفید🤍 برات بزارم😍😍😁😁

دوستت دارم عزیزم 😍😍💜🤍

مواظب خودت باش 🫂🫂

سلام به روی ماهتون عزیزدلم 😍😍🥰🥰😘😘 خیلی ممنونم از لطف و محبتتون 🙏🙏💖💖 ان شاءالله که همسر ش ...

ممنون عزیزم😘😘😘😘

همسرم الان خوبه جای نگرانی نیست شکر خدا  ممنون از دعای خوبت بانو جان  ♥️♥️🥰🥰🥰🥰🥰

گل دخترا ، کنکوری های عزیز خیلی خیلی خیلی بهتون تبریک میگم😍😍😍😍 ان شاءالله همتون رشته های مورد علاقه تون رو قبول شده باشید و حسابی بترکونید و موفق باشین🤲🤲🫂🫂

دوران دانشجویی خیلی شیرین، حسابی ازش لذت ببرین و خودتونو درگیر حاشیه ها نکنین، درس بخونین و روز به روز به هدفتون بیشتر نزدیک بشین 😍😍

موفقیتتون آرزوی قلبی منه 🥰🥰😍😍

ممنون عزیزم😘😘😘😘  همسرم الان خوبه جای نگرانی نیست شکر خدا  ممنون از دعای خوبت بانو جان ...

خدا رو شکر که خوبن 🤲🤲 الهی همیشه سلامت باشین عزیزم 🤲🤲

عزیزای دلم خیلی مواظب خودتون باشین 🫂🫂🥰🥰

روی ماه تک تکتونو میبوسم 😘😘😘😘

کامنتا رو همه خوندم ببخشید که تک تک لایک نکردم💛💛

خانما حالا که فردا شب خونه مادرشوهر دعوتیم فامیلای  خودشون و مامان و بابا و داداشم و مامان ...

یاس گل رفتنت بد نیست ، ولی مگه نه اینکه خانمی هست که کمکشون میکنه ، پس فکر نکنم مادرشوهرت زیاد کاری انجام بده، اگر دوست داری برو، اگرم نرفتی برای کمک، دیگه دیر وقت نرو، یه پا زودتر برو، اونجا هم میتونی واسه پذیرایی و شام کشیدن و اینا کمک کنی، چون تازه عروسی کسی ازت توقع نداره قربونت بشم🥰🥰💜💜

راستی بحث پنجره شده😅😅 منم عاشق پنجره ام😍😍

پنجره های بزرگ و نورگیر 😍😍

اما اینجا باز کردن پنجره یعنی اومدن گرد و غبار و بعدشم آلرژی و حساسیت🥺🥺 مجبوریم توری هم بزنیم

خواستم بگم هر وقت پنجره هاتونو باز کردین یاد منم کنین 😍😍😂😂 وای وای مخصوصا بارون که میاد، پنجره رو باز کنی، شر شر بارونو ببینی، یه چای گرمم همزمان بخوری و به یه موزیک پیانوی آرامش بخش گوش بدی😍😍😍😍🤤🤤🤤🤤 دیگه آدم چی میخواد از زندگی 😍😍😍😍

ببین مامان مامانم فردا برمیگرده منم مهمونیم عقب افتاد احتمالا اونم دعوت کنم ، در کل کنار فسنجون احتم ...

یاسی جان اگه بدونی برادر شوهر ها هم به این زودیا دعوتتون میکنن میتونی  مهمونی رو یکم عقب بندازی تا بتونی یباره همه رو باهم دعوت کنی