یاس گل عزیزم اول خیلی خوشحالم که آشتی کردین و رابطه تون خوب شده😍😍 اگر دفعه ی دیگه اذیتت کرد بگو تا حسابشو برسیم 😅😅🤭🤭😉😉 و در مورد اون پسره هم همیشه گاردت آماده باشه، آخ تو هیچ تقصیری نداشتی، خلاصه که همیشه دست پیش بگیر 😁😁
در مورد دعوتی😋😋 راستش ذائقه ی آدما با هم فرق میکنه، فکر نکنم زیاد بتونم کمکت کنم، مثلا سمت ما اصلا به هیچ عنوان تا جایی که من میدونم فسنجون غذای مهمونی هامون نیست، چون به ذائقه ی اینجایی ها نیست، من تو عمرم دوبار درست کردم که شوهرم لب نزده😁😁 اینجا بیشتر تند میخورن, میونه ای با ملس و ترش و شیرین ندارن، اگر مهمونا غذای دریایی دوست داشته باشن که قلیه ماهی یا پلومیگو و ...کلا غذاهای دریایی، اگر نه که قورمه سبزی غذای اصلی مهمونیمون، بعدم اینجایی ها مثلا دو مدل غذا درست میکنن، یا دوتاش غذای رسمی یا یه رسمی یه فست فود، ما مرغ شکم پر و ماهی شکم پرمونم فرق میکنه، واااای گشنم شد😂😂😋😋🤤🤤
یاس گل واسه دعوتی خونه ی خودت میشه منم بیام؟؟🥲🥲😂😂 (شوخی میکنم)🤭🤭
ولی یاس گل اپ سرآشپزپاپیون نصب کن، خیلی خیلی خیلی بهت کمک میکنه، هر چی بخوای داره، همه چی ها
یه کاربری داره به اسم فرشته صادقیان کلی فینگرفودای خوب تو کاربریش داره، هم راحتن، هم قشنگ ، هم خوشمزه، تو قسمت دسپختای ارسالیش نگاه کن میبینیشون