2789
به نظرتون مامانبزرگم که دوست مادرشوهرمه رو بگم یا نه؟ 

خوبه که دعوتش کنی چون خانواده احساس صمیمیت بیشتری میکنن

اما مادرشوهرت ناراحت نمیشه از اینکه مادربزرگتو دعوت کردی و برادر شوهراتو نه؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
تا ببینیم خدا چی میخواد ما امتیاز خریدیم مجبوریم زمانی که خودروسازا وقت میذارن پولو واریز کنیم خد ...

شما به قیمت کارخونه میخرین دیگه کاری با بازار ندارین

اما متاسفانه انقد همه چی تو مملکت ما هر کی به هرکیه کارخونه هرروز قیمتو افزایش میده

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما به قیمت کارخونه میخرین دیگه کاری با بازار ندارین اما متاسفانه انقد همه چی تو مملکت ما هر کی به ...

دقیقا همینطوره

بدبختی ما اینه عزیزم 

به هزار زحمت میخواد پول جمع کنی بعد با این افزایش قیمتا هزار فشار روحی تحمل کنی

به خدا ما اصلا مطمئن نیستیم بتونیم همین ساینا رو بخریم

حالا یه بنده خدایی یه پولی قرض بهمون داده گذاشتیم روش وام بگیریم...خدا هزاران برابرش بهش خیر و برکت بده

حالا خودم و شوهرم میگیم کاش همون پراید قراضمونو داشتیم

چون با اجاره نشینی و بچه سخته واقعا خرید ماشین

اونم با این قیمتای لحظه ای

شما چرا پشیمونین عزیزم؟

درخواست دوستی ممنوع...

سلام گلم بله دوگانه ۱۱۴ با ۴۰ امتیاز

گفته بودن ۲۸۶ میلیونه

اما ساینا یه گانه ۳۰۷ تومن شده دو گانه رو نمیدونم

ما هم ساینا دوگانه تحویل ابان داریم

البته رو ۱۱۴تومنی که دادیم نباید اصافه کنن

انگار ما باید نصف ۲۸۶ تومنو بدیم

امااا هیچی معلوم نیست ممکنه بگن قیمتش ۳۰۰ تومنه و ۱۸۶ هم بدین😩

دقیقا همینطوره بدبختی ما اینه عزیزم  به هزار زحمت میخواد پول جمع کنی بعد با این افزایش قیمتا ...

ماشین خودمونو فروختیم و پول اولیه رو واریز کردیم بعد ۳مدل پایین تر خریدیم این یه ضرر

ما تو گرونی ماشینو خریدیم و الان باید برای واریز بقیه پول ارزون تر بفروشیم ضرر دوم

قیمت ماشین هم با بازار یکیه و هیچ سودی نداره ضرر سوم

گفته بودن ۲۸۶ میلیونه اما ساینا یه گانه ۳۰۷ تومن شده دو گانه رو نمیدونم ما هم ساینا دوگانه تحویل ا ...

فداتم همینه

منم نمیدونم چی به چیه

براتون پیامک اومده؟

ما از اونی که امتیازو خریدیم قراره خبرمون کنه برا پرداخت

درخواست دوستی ممنوع...

فداتم همینه منم نمیدونم چی به چیه براتون پیامک اومده؟ ما از اونی که امتیازو خریدیم قراره خبرمون ک ...

نه نیومده من که میگم خدا کنه دیر تر بیاد چون باید ماشین خودمونو بفروشیم و هم تو سرما سختمونه هم اینکه خیلی ارزون شده

نه نیومده من که میگم خدا کنه دیر تر بیاد چون باید ماشین خودمونو بفروشیم و هم تو سرما سختمونه هم اینک ...

گفتن طلا و ماشین گرون شده

من طلا ندارم

فقط حلقمو دارم با گوشواره دخترم که دلم نمیاد اینا رو بفروشم جمعا ۵ گرم هستن که چیزی نمیشه پولشون برا خرید ماشین

این افزایش برا کارخونه اس

من که گیج شدم این مدت

حالا میگن مال شهریور رو تحویل ندادن هنوز

درخواست دوستی ممنوع...

سلام یاسی جان من تاپیکای شما و جانا رو خوندم و از عشقتون کیف کردیم😍ایشالله خوشلخت بشین ولی حیف که ت ...

سلام خوبین عزیزم😍 

مرسی ❤️ چرا نتونستین بخونین اون موقع؟ 

یعنی از قبل منو میشناسین کاش تو حقایق بودین☹️ 

یادش بخیر چه روزایی بود بهم زنگ میزد من حرفامونو حفظ میکردم مینوشتم 😂❤️ 

سلام یاسی جان من تاپیکای شما و جانا رو خوندم و از عشقتون کیف کردیم😍ایشالله خوشلخت بشین ولی حیف که ت ...

خیلی حیف شد پاکش کردم ولی بازم خوبه از بعضی صفحه هاش عکس دارم… دیشب با امیرعلی داشتیم بازی میکردیم ببینیم کی بیشتر جزئیات بیرون رفتنامون و کارامون یادشه ، باور میکنین از منی که تازه برای شما تعریف میکردم بیشتر یادشههه🤣🤣 دقیق که میگم یعنی میگه فردای اولین قرارمون که رفتم مسافرت تو شبش زنگ زدی همون موقع فوتبال فلان تموم شده بود بعد من داشتم چی میخوردم تو زنگ زدی هولم کردی و ….😐🤣

یاسی جان به نظرم ماهیچه و  فسنجون یا قیمه نثار یا مرصع پلو   اگر دوس داشته باشن ماهی یا می ...

مرسی با هم دعوت میکنم ولی این هفته نه چون دیشب که امیرعلی اومد به مامانش زنگ زدم 

خانمی ک میاد شرط کن کسی باشه ک فسنجون بلد باشه خدایی  فسنجون سخت نیست درس کردنش همت کن فقط&nbs ...

کلا غذا خوب میپزه گفتم فردا بیاد میتونم بگم فسنجون بپزه که هم من کنارش ببینم یاد بگیرم هم ظهر بدم امیرعلی بخوره ببینم چطوره ، دقت دارین بیچاره وسیله آزمایشی من شده🤣

یاسی جون به نظر منم مامان بزرگتو دعوت کن  اگه اون یکی مامان بزرگم هستن  ایشون رو هم دعوت ...

ببین مامان مامانم فردا برمیگرده منم مهمونیم عقب افتاد احتمالا اونم دعوت کنم ، در کل کنار فسنجون احتمالی هم غذای دیگه حتما میذارم. 

نه تپش ببین ما هفته بعد عروسی که ماه عسل بودیم ، برگشتیم و دوباره رفتیم سفر ، بعدش که بینمون شکراب شد به بهونه مریضی گفتیم بندازن عقب تا این هفته ، از فردا شروع میشه فرداشب خونه مادرشوهریم جمعه خونه مامانم اینا 

البته این وسط یکی دوبار در حد سر زدن رفتیم خونه مامانم و مامانش ولی خودمون بودیم فقط