2789
این چه حرفیه عزیزممم😂😂😂❤️  من درگیر دانشگاه و خوابگاهم ظرفیت تکمیله جا نیست برام مامانم ای ...

چی بپوشم آخرت منو کشته🤣🤣🤣

درک می‌کنم منم اول دانشگاه فکر می‌کردم واییی قراره چه خبر باشه ولی از من به تو نصیحت الان که میری تو ذوقت میخوره همه یکی از یکی داغون ترن😑 ترم سه به بعد خوب میشن کم کم 😄 الان هرچی بپوشی اوکیه باور کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنونم عزیزم میگن به خاطر جنگ گرون شده منم سرچ کردم هر جا یه قیمت زده

عزیزم من واقعا درباره قیمت ماشین هیچ سر رشته ای ندارم ولی شنیدم ارزون میشه میتونین یکم صبر کنین؟؟

جانا نشد ریپلی کنم

مرسی عزیزممم

ببین اینا خانوادگی عاشق فسنجونن بعد یه مدل خاصی دوس دارن من هم میگم خوبه دوس دارن فسنجون بدم هم میگم اگه بد بشه چی🤦🏻‍♀️

یاسی اینو یادم شد بهت بگم اگر میخوای دیگه خیلی خیلی سنگ تموم بذاری برا مادرشوهر پدرشوهر 😉😁 میتونی ...

فینگر هم خیلی خوبه 👌🏻

با هم دعوتشون می‌کنم بالاخره یه حرف مشترکی پیدا می‌کنن میزنن دیگه😅

نه عزیزم تکراری نشدی اینطور فکر نکن 😊 سر من که خیییییلی شلوغه چند کار همزمان واسم پیش اومده  ...

اره عزیزم خانومه از من و امیرعلی بزرگتره البته خیلی هم سنش زیاد نیست

ناهار هم اگه از دیشب چیزی مونده میخورم اگه نه میوه یا سالاد میخورم یا یه قهوه ای چیزی میخورم البته امیرعلی هر روز دعوام می‌کنه 🤕

وای منم😐😐 اب میریزه رو دستات ارامش میده من با این که حساسیت دارم و بدون دستکش نباید دست به مواد ش ...

خیلی خوبه من ناراحتم چرا زودتر کشفش نکرده بودم😐😂

منم بدون دستکش با ریکا میشورم ولی هنوز دستام چیزیش نشده😬

عزیزم من واقعا درباره قیمت ماشین هیچ سر رشته ای ندارم ولی شنیدم ارزون میشه میتونین یکم صبر کنین؟؟

تا ببینیم خدا چی میخواد

ما امتیاز خریدیم

مجبوریم زمانی که خودروسازا وقت میذارن پولو واریز کنیم

خداکنه تا اون موقع ثبات بیاد تو بازار

درخواست دوستی ممنوع...

جانا نشد ریپلی کنم مرسی عزیزممم ببین اینا خانوادگی عاشق فسنجونن بعد یه مدل خاصی دوس دارن من ...

فسنجون  درست کردن قلق می‌خواد دستت اومده درست کن والا خودتو اذیت نکن 

یاسی جان  اون یکی مامان  بزرگه  ناراحت نشه تو دلش ‌هردورو بگو یا هیچکدوم

سلام اون یکی مامانبزرگم اینجا نیستن الان ، پنجشنبه برمیگردن بعدم اون عین مامان خودم حتی نزدیکترن بهم انقدر مهربونه و عزیزه اگه دعوتش نکنم ناراحت نمیشه البته اگه بود که حتما میگفتم بیاد

فسنجون  درست کردن قلق می‌خواد دستت اومده درست کن والا خودتو اذیت نکن

نه خودم نمیخوام غذا درست کنم احتمالا فسنجون ندم بهشون 

شما عقد خواهرتون تموم شد به سلامتی♥️ الان بیشتر کم پیدا شدینا☹️