2789

سلام یاسی 

خوبی پیاما رو خوندم خداروشکر که مشکلت با پسر حاجی حل شده 💚

داخل خصوصی به اون یکی کاربریت پیام دادم 

لطفاً وقت داشتی به اون کاربریت سر بزن 😁

چون من با این کاربری جدیدت خصوصی رو ندارم 🙄

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

سکوت کنه؟ اونم وقتی رگ غیرتش باد میکنه سکوت کنه  محاله    اون رویِ دیگشو ندیدن شماها ...

شییییرررره💪 

مرد باید غیرتی باشه مخصوصا رو عشقش🤗 

خدارو شکر تو هم دختر عاقلی هستی و میدونی خط قرمزاشو

همسرت شناخته بود تو رو که ول کن نبود🥰

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو اینستا که عکس و اینا گذاشتم دیگه همه میدونن ازدواج کردم . این دختره تا ترم سه همکلاسی ما بود بعد ...

به گوش کسی نمیرسه اگه تو و امیرعلی چیزی نگین

چرا بترسی تو که کاری نکردی یه خاستگار سمج بوده که دیگه نیست 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
اگه بدونین یاس گل خانم چه کدبانویی شده داره غذا میپزه تازه تو خونه جدید چندتا دسر و شیرینی درست کردم ...

چقد تو خوبی اخه یاسی 😍 

من یه زنداداش مثل یاسی و جانا میخواممم 😭 

البته تو تاپیک همه ی مجردامون همه چی تموم هستن

دعا کنید داداشم راضی شه با یه دختر خوب ازدواج کنه😍🙏

@khanomekhone2  

چقدر دلم براتون تنگ شده انگار یکی از عزیزامو چند روزه ندیدم 🥺

اگه بدونین یاس گل خانم چه کدبانویی شده داره غذا میپزه تازه تو خونه جدید چندتا دسر و شیرینی درست کردم ...

درسته گفتی عکس خونه نمیدی ولی من عکس پرده پذیرایی خونه مامانتو میخام😂

ی بار عکس داده بودی دیدم ویو خونتون رو ؛مطمعنم ی پرده شیک باید داشته باشه

خونه ام ویوو خیلی خوبی داره ومن هنوز موفق نشدم پرده پذیرایی  انتخاب کنم

ی پرده ای میخام ک پذیرایی اشغال نکنه وبیشتر اوقات خونه بدون پرده دیده بشه

ولی شیک وباکلاس هم باشه

رومن وسلطنتی دوس نداشتم  ،

وگزینه اخررررم حریر ساده سفید

سلام به‌ به یاسی خانوم چه عجب از این طرفا چشممون به در خشک شد(الکیا خودم هم نبودم 🤭🤣) خوش بگذره ب ...

دیگ به دیگ میگه روت سیاه پناااه خانوم بیشتر تشریف بیارین🥰😂

چقد تو خوبی اخه یاسی 😍  من یه زنداداش مثل یاسی و جانا میخواممم 😭  البته تو تاپیک همه ی ...

مرسی عزیزم خوبی از شماست💗💫

وا برا همون داداش میگین که امسال کنکور داده؟؟؟ بذارین یکم نفس بکشه بیچاره الان خییییلی زوده😐😂🤣

درسته گفتی عکس خونه نمیدی ولی من عکس پرده پذیرایی خونه مامانتو میخام😂 ی بار عکس داده بودی دیدم ویو ...

عکس خونمون رو کی داده بودم؟🤔 

من انقدر نور دوست دارم که اصلا از پرده خوشم نمیاد اگه به خودم بود پرده نمیزدم به خونه😂😂 

الان هیچ عکسی از پرده خونه مامانم ندارم اگه رفتم میگیرم میدم براتون 

البته سلیقه ایه ولی اونم سادست یعنی کلا هم  تو خونه الانم و هم خونه مامانم اینا حتی یه تیکه چیز سلطنتی پیدا نمیشه بیشتر سادست 

دیگ به دیگ میگه روت سیاه پناااه خانوم بیشتر تشریف بیارین🥰😂

چشم 🥲یکم درگیر خوابگاهم🤕

مامانم انقدر وسایل گذاشته موندم اینارو چیکار کنم هر چقدر میگم نمیخواد گوش نمیده که ، آخه من غذای فریز شده ببرم کجا بذارم 😕😑

چشم 🥲یکم درگیر خوابگاهم🤕  مامانم انقدر وسایل گذاشته موندم اینارو چیکار کنم هر چقدر میگم نمیخ ...

اخی عزیزمممم🥺❤️

اولش سخته بعد دوست پیدا میکنی اوکی میشه، اره بابا همکلاسیای منم همه چییی میارن با خودشون لازم میشه

اخی عزیزمممم🥺❤️ اولش سخته بعد دوست پیدا میکنی اوکی میشه، اره بابا همکلاسیای منم همه چییی میارن با ...

نه از اون نظر خوبه 🤍🫂اما جاااا نیست هر چقدر بیشتر لباس و ظرف بیاری دردسرش بیشتره منم فاصله م خیلی زیاد نیست زود به زود برمیگردم خونه اما انگار مامانم حساس شده😑

عکس خونمون رو کی داده بودم؟🤔  من انقدر نور دوست دارم که اصلا از پرده خوشم نمیاد اگه به خودم ب ...

ممنون عزیزم منم ساده می پسندم وعاشق پنجره بزرگ با ویو خوب هستم

الان منم همین کارو کردم چن ماهه اومدم ولی پذیراییم پرده نزدم کلا از داخل خونه همه شهر پیداست😅