2789
افرین زدی تو خال  من اگه اشتباه کنم خیلی راحت میگم ببخشید ولی این سری چون هیچ کاری نکردم نفهمی ...

دوست دارم بدونم واکنشت چی بود در برابر رفتارش؟ یعنی چه عکس العملی نشون دادی؟ بی محلی؟صحبت کردن!؟ یا... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو اینستا که عکس و اینا گذاشتم دیگه همه میدونن ازدواج کردم . این دختره تا ترم سه همکلاسی ما بود بعد ...

سلام عزیزم، اتفاقا جای افتخار داره که شما خواستگار دکتر با خانواده سرشناس داشتی ولی همسرت رو انتخاب کردی تازه پیمان مجنون  شما هم بود. هر دختری ممکنه کلی خواستگار توی فامیل و غریب داره ایشون هم مثل بقیه.

دوست دارم بدونم واکنشت چی بود در برابر رفتارش؟ یعنی چه عکس العملی نشون دادی؟ بی محلی؟صحبت کردن!؟ یا. ...

اول بی محلی بعد اون شروع کرد به حرف زدن منم حرفامو زدم بعدم دوباره بی محلی ، صبح خوب خوب شد😅❤️

ولی هیچی هیچی از دخترعمو نگفتما ، اونو گذاشتم برای بعد

اگه بدونین یاس گل خانم چه کدبانویی شده داره غذا میپزه تازه تو خونه جدید چندتا دسر و شیرینی درست کردم 🌝🥰

حالا اینکه قابل خوردن هست یا نیست دیگه مهم نیست ، امیرعلی بیچاره که مجبوره بخوره به به و چه چه هم بکنه 🤣🤣🤣

کنجکاو شدم بدونم فردین موقع عصبانیت چه واکنشی نشون میده🤔  من فکر میکردم چند تا جمله ادبی میگه ...

سکوت کنه؟ اونم وقتی رگ غیرتش باد میکنه سکوت کنه  محاله    اون رویِ دیگشو ندیدن شماها  خط قرمزاش شوخی بردار نیست کافیه پا رو خط قرمزش بذارم قشنگ خونم حلال میشه...  فقط کافیه رگ غیرتش باد کنه  جدی بودن و خشک بودن از صورتش میباره وحشتناک میشع طوریکه خودمم جرات ندارم نگاش کنم.... بخاطر اینکه قبلا پسرداییم خواستگارم بوده منو برای همیشه از رفتن به خونه داییم محروم کرد مگر با حضور خودش ... 

اگه بدونین یاس گل خانم چه کدبانویی شده داره غذا میپزه تازه تو خونه جدید چندتا دسر و شیرینی درست کردم ...

سلام به‌ به یاسی خانوم چه عجب از این طرفا چشممون به در خشک شد(الکیا خودم هم نبودم 🤭🤣)

خوش بگذره بهت عزیزم ، حقشه آزمون و خطا کن بده امتحان کنه و مجبوره که تعریف کنه چون میدونه که ضربه به سر با کف قابلمه نتیجه ش ضربه مغزیه 😂😂شوخی میکنم 

یاد میگیری منم اوایل یاد میگرفتم یه غذاهای تحویل مامانم میدادم که نگو...😏