2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارم میرم نشد نرم کاش بشه برگردم خونمون🙃

فقط مادرت میتونه تماس بگیره یا خانداداشت بگه برگرد

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
دارم میرم نشد نرم کاش بشه برگردم خونمون🙃

عزیزم فقط به خودت سخت نگیر😘😘 موندی هم موندی پیش شوهرتی گلم💜💜

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

بنظرم خواسته زیادی بوده ازداداشش که همسرش نیاد تومراسم.اینجوری جاری بیشتر کینه بدل میگیره وشایدم منت ...

اره شاید اگه من جای اون بودم هیچ وقت همچین کاری نمیکردم ولی خب دیروز برادرش مثل همیشه بود خیلی گرم تبریک گفت و انگار نه انگار چیزی شده

نه خونه جدید که اصلا نمیرم به قول شما مزش میره😂

من خودم یک هفته مونده بود به عروسی بعد یکسال عقد وعروسی موقعی که داشتیم خونرو نقاشی وتمیز میکردیم شب موندم ودیگه نشد که بشه .اینقدر هرس خوردم تواین یکهفته میگفتم یکسال تحمل کردی این یک هفته خراب کردی .مجبوری قرص خوردم وبعد فردای عروسی که ماه عسل رفتیم هفته دوم توماه عسل پریودشدم وبقیه ماه عسل ماه زهر بود.

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز