2821
2789

و اما شما دوستای خوبم ببخشید نشد تک تک جواب پیاما رو بدم خودم خیلی ازین کار بدم میاد 🙈😂 

بچه ها تا دیروز که وارد محضر نشده بودیم انگار همه چی تو خلسه بود وقتی وارد محضر شدیم نشستم رو صندلی انگار یه تلنگر بهم زدن که داری شوهر میکنیااااا ترسیده بودم دیگه کل مدت آیت الکرسی میخوندم شاید تا تموم شدنش ده بار دست و پا شکسته آیت الکرسی خوندم😂 

کل داستان من پنج ماه شد ولی به قول پسر حاجی خیلی بیشتر از پنج ماه پستی بلندی داشت ، تو این مدت خانوادم و دوستام کنارم بودن  به هرکدوم یه بخشی از درگیری هامو میتونستم بگم ولیییی اینجا پناهگاه امن منه 💚 

خلاصه که همه پیامای قشنگتون رو خوندم از عکسای خانم خونه عزیزم کیف کردم مرسی از نیکی و خانم خونه بابت تگ کردن بقیه🙏🏻😍 

خیلی خیلی دوستون دارم خوشحالم اینجا هستم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داماد از جمله « اگه عقد کرده بودیم ……» به جمله « جای زن پیش شوهرشه » تغییر موضع داده🤣🤣🤣

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
داماد از جمله « اگه عقد کرده بودیم ……» به جمله « جای زن پیش شوهرشه » تغییر موضع داده🤣🤣🤣

طفلی دوماد چقد منتظر این روز بود تا این  جمله رو بگه. کو گوش شنوا 🤣🤣🤣

خوشبخت باشی یاسی جان لایق بهترینایی😘🥰🥰

من تقریبا تو زمان بحرانی حالم با شما دوستای عزیزم آشنا شدم و خیلی مرحم بودین برای من و پای حرفا و در ...

توی بخش آخر حرفات خیلی درکت میکنم انگار داره از توان ما خارج میشه و ترس میاد سراغمون 🥲🥲 اما تو میتونی عزیزم از پسش برمیای به خودت اعتماد کن❤️ امیدوارم هر چی که هست حل بشه 🥰❤️

چرا چیشده مگه😢 اگه با حرف زدن بهتر میشی بگو حتما😘

احساس میکنم اگه بگم بدتر میشم یعنی به هیچ کس نگفتم تا به این لحظه 

ولی اگه بخوام بگم قطعا اینجا اونجاییه که میام

مرسی بابت لطف و مهربونیت❤💜

تپش عزیز و سلین عزیز 🤍💜

از اینکه الان حالتون خوب نیست ، ناراحتم و اگر کاری از دستم برمیاد بگین یا هر وقت خواستین بیاین و حرف بزنین اینجا ... 

هممون تو زندگی تجربه همچین لحظه های سختی رو داشتیم ، آدم فکر میکنه هرگز قرار نیست اوضاع بهتر بشه یا انگار تحمل شرایط از توان ما خارج شده ، ولی اینم میدونیم که بالاخره درست میشه . 

فقط و فقط میخوام خدا همون چیزی که شما دلتون میخواد رو براتون رقم بزنه 🤍💜 

تپش عزیز و سلین عزیز 🤍💜  از اینکه الان حالتون خوب نیست ، ناراحتم و اگر کاری از دستم برمیاد ب ...

ممنونم مهربووون ❤

من قصد نداشتم ناراحتتون کنم عزیزم 

من خیلی بهترم 

یه چند روز خیلی بحرانی بود ولی الان روبه بهتر شدنه  نمیدونم شایدم من دارم عادت میکنم ولی درست میشه مطمئنم

انشالله سلین عزیزم زود زود حالش خوب بشه❤

۱   ۲   ۳   الوعده وفا  فقط فکر کنم یکم زیادی نوشتم 🙏🏻

عزیز دلم😍😍😍

الهی که خوشبخت ترین باشی عزیزم 

و بهترین حسای دنیا رو باهم تجربه کنید 

بمونین براهم و عشقتون ابدی باشه❤💜

آفرین خوب نوشتی 👌 

بچه های خوبی هستیما🥺😌

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

وای فقط داداشت 🥺 چه داداش خوبی 😍

اصلا هم دلت به حال اون فتنه خانم نسوزه دیگه خانواده همسرت اون رو می شناسند . 

بعدشم اصلا نگران نباش اون کم نمیاره میاد مراسم انگار نه انگار که چیزی شده ( چقدر عصبانی شدم از دستش 😂🤦 )

و در آخر اینکه فقط خوش بگذرون و لذت ببر از مراسم و این روزها و مبارکا باشه 🥺💖

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨