2821
2789
۱   ۲   ۳   الوعده وفا  فقط فکر کنم یکم زیادی نوشتم 🙏🏻

عزیزم بسلامتی .مامانتون حق دارن زنگ بزنن ونذاره بمونی شماکه ساختی این چندشبم روش بنظرم نمون اونجا ونرو خونه جدید فعلا مزش میره بذارهمون شب عروسی برید ...عزیزم بگومگرچندشب دیگست میخام پیش مامان بابام باشم...ماشاالله به داداشت ازچشم بد دورباشه خیلی آقاست قدرشوبیشتربدون...

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

بنظرم خواسته زیادی بوده ازداداشش که همسرش نیاد تومراسم.اینجوری جاری بیشتر کینه بدل میگیره وشایدم منتظر انتقام  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه واقعا  دارن طلاق میگیرن دلیل نداره تو این شرایط راه بیفته بیاد محضر 

چه کینه ای آدم بدجنس دنبال بهانه باشه در صورتی که خوبی هم‌کنی بازم بدی می کنه 

بهتر که نبوده 

آخیییی🥺🥲❤️

ولی خیلی قدر داداشت رو بدون خیلی کم پیش میاد آدم یکی اینطوری تو زندگیش هواشو داشته باشه البته یه کوچولو هم میشه گفت هووی امیر علیه 😅 برای بار هزارم 🤔🤭خوشبخت بشی🫂❤️

سلام عزیز دلم ممنون از تگت و ممنونم از اینکه به یادم بودی❤❤❤ فصل شروع مدارس و منم به شدت درگیر ...

سلام جااااانم😍😍

فدای شما بشم 😘😘 نیکی جان گفتن و منم تگتون کردم  موفق باشین عزیزم، ان شاءالله که سال تحصیلی خوبی پیش روتون باشه🤲🤲🤗🤗

فقط یه سوال دارم شما معلم هستین ؟؟

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام خیلی ممنون 😍 چقدر خوب اومدین من از روزی که این تاپیکو زدم شما رو نتونستم تگ کنم باید ببخش ...

ممنون عزیزم

تو ترک بودم😃 باز دیدم تو قراره عقد کنی دلم نیومد؛

کاربریمو برگردوندم ک بهت تبریک بگم واز ته دل برای تو وجانا ارزوی خوشبختی کنم😍😍😍😍❤️❤️

ذره ذره ذوق میکنم با حرفای عاشقانه معشوقه وابراز علاقه خانواده هاتون

وخدا حفظش کنه چقدددددد لذت بخشه حس وحال علاقه بردارت به تو😍😍

منم خیلی دوس دارم و واقعا میخام ک پسرم ودخترم همیشه پشت وپناه هم باشن💞💞

بیاین بگین شب چیکار کنم برم نرم؟؟ 

مامانم میگه برو من شب زنگ میزنم بیای ولی مامانش منو نگه میداره اونجا میدونم🤦🏻‍♀️ 

میترسم جاری دومی اونجا باشه خیییلی بد میشه 😬

خدا داداشت رو برات حفظ کنه عزیزم و سایه اش همیشه بر سرت مستدام باشه🤲🤲🤗🤗قدرشو خیلی بدون.

خیلی برات خوشحالم عروس خانوم😍😍😍😍

ما که بچه های خوبی هستیم جاهای خوب خوبشم بگو😍😍😂😂 ساکت و آروم تو تاپیکت نشستیم 😂😂

راستی صاحبخونه شدنتم مبارکت باشه عزیزدلم😍😍😍😍

یاس گل من هنوز هیچ عکسی ندیدم 😢😢، یه ساعتو مشخص کن هممون بیایم عکس بزاری ببینیم😍😍

بیاین بگین شب چیکار کنم برم نرم؟؟  مامانم میگه برو من شب زنگ میزنم بیای ولی مامانش منو نگه مید ...

به نظرم نمون ، به قول یکی از کاربرا بگو میخوام این شبا رو کنار خانواده ام باشم 

بیاین بگین شب چیکار کنم برم نرم؟؟  مامانم میگه برو من شب زنگ میزنم بیای ولی مامانش منو نگه مید ...

مامانت مث همیشه درست میگه با توجه ب موقعیت خودت میسنجی ک اخرش مجبور ب موندن باشی یا نه،مثلا درنهایت موندی هم نمیخاد عذاب وجدان بگیری

ولی میتونی قبلش ب امیرعلی بگی ک خانوادت خیلی ناراحتن واز اینکه چن شب بیشتر پیششون نیستی تو خونتون چخبره

وبا اینکه دوس داری پیش امیرعلی باشی ودوس داری موقعیت های اخر دختر خونه بودن هم از دست ندی وپیش خانوادت باشی 

از طرفی هم برادرت این روزا خیلی بهت نیاز داره و حواست بهش باشه 

نگران جاری دومی هم نباش تو کاری نکردی

اونی ک دعوت نکرده خودش هم زبونش داره جواب بده مث دفعات قبل

یاسی برو دیگه قایم موشک بازی کافیه

جاری هم اگه بود مهم نیس بالاخره اگر بخوان جدا هم بشن بازم حالا حالاها تو میبینیش ،نمیتونی که به خاطر اون خودتو همیشه محدود کنی

بنظرم شب خونه پدرشوهرت بمونی،بهتره تا خونه جدیدتون تو شرایط فعلی😄

به قول آقاتون، زن جاش پیش شوهرشه🤔

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱