2789
مررررسی پناه جون ممنونم بابت راهنماییت ♥️😘 حتما اگه بتونم مطرح میکنم با یه مشاور چون  واقعاً ...

قربونت 😘

اره درست میگی اون آدمه خیلی مهمه که کیه

امیدوارم حل بشه ❤️هر وقت حل شد بهمون بگو حس میکنم خیلی سخت شده برات😢

ممنون ، حتما امتحان میکنم  منتهی مشکل من یه چیز دیگه هم هست من پدرم نظامیه (از این نظر که بدون ...

لازم نیست برق رو روشن کنی ی چراغ مطالعه کافی عزیزم . این یکی از اصول روانشناسی که وقتی بیشتر 15 دقیقه تلاش میکنید اما خواب تون نمی بره باید یک کار دیگه انجام بدید . به هر حال امیدوارم مشکلت سریع تر حل بشه 💖✨

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم نیکی جان لطف کردی و زمان گذاشتی راهنمایی کردی 😘 چند مدت نبودی خوبی عزیزم  ؟

خواهش میکنم عزیز دلم 🧚🏻‍♀️🌙

من حس میکنم ذهنت شلوغ شده و پریشونی ؛ پیشنهاد میکنم حتما از یه مشاور کمک بگیری عزیزم ، خیلی میتونه بهت کمک کنه . میتونم درکت کنم 🤍💜

بازم هر وقت که خودت خواستی میتونی بیای و هر موضوعی که ذهنت رو درگیر کرده مطرح کنی تا بیشتر با هم صحبت کنیم . 

منم حالم خوبه قشنگم 😍 لازم داشتم که یه مدت نباشم 😉🤗 

خانوما ببخشید یه سوال داشتم  شما وقتی در مورد چیزی خییییلی ناراحت هستید یا استرس دارید چطور خو ...

من که تا دلیل استرسم برطرف نشه همونجور میمونم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من که تا دلیل استرسم برطرف نشه همونجور میمونم

منم امیدوارم تا قبل مهر برطرف شه 

واقعاً خیلی سخته که مدت ۱۰تا۲۰روز فشار استرس واضطراب رو تحمل کنم امیدوار بودم تا چند روز پیش بر طرف میشه اما نشد متاسفانه 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

منم امیدوارم تا قبل مهر برطرف شه  واقعاً خیلی سخته که مدت ۱۰تا۲۰روز فشار استرس واضطراب ر ...

ان شاالله هر چه زودتر برطرف میشه 🙏

فقط به این فکر کن که اینم میگذره😊

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
خوشبخت بشی عزیزدلم😍😍یاس گل مهربونم💜💜 یاس گل یادم نمیاد اجباری بود یا اختیاری ، اما ما شرکت کردی ...

مال ما که اجباری بود🤧 

خانم خونه خیییلی کم میاین اینجا 🙁🙁 قبلا مرتب سر میزدین دلم براتون تنگ شده ❤️❤️❤️❤️❤️

اخرین هفته که دختر خونه بابامم گذشت دیگه😂😭

خانوما ببخشید یه سوال داشتم  شما وقتی در مورد چیزی خییییلی ناراحت هستید یا استرس دارید چطور خو ...

چرا استرس داری؟ 

من برعکس تو وقتی استرس دارم نمیتونم به کارای دیگه برسم برا همین میخوابم فقط