2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانوما ببخشید یه سوال داشتم 

شما وقتی در مورد چیزی خییییلی ناراحت هستید یا استرس دارید چطور خودتون رو کنترل میکنید یه مسئله برام پیش اومده 

من هرشب ساعت 12میخوابیدم به مدت ۱۰روزه 

الان تا 3:۳۰شب خوابم نمیبره اصلا نمی تونم استرس خودم رو کنترل کنم حالم بد میشه ،همش روی تخت تکون میخورم تاخوابم ببره مثلا ساعت ۱۲بخوام  بخوابم تا۳:۳۰طول می‌کشه 

حتی طول روز هم نمی‌خوابم ☹️💔

همش دوست دارم با یکی حرف بزنم حواسم پرت شه اگه کمی تمرکز کنم دوباره بهم میریزم 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

خانوما ببخشید یه سوال داشتم  شما وقتی در مورد چیزی خییییلی ناراحت هستید یا استرس دارید چطور خو ...

وقتی تا 15 دقیقه بیشتر خوابت نمی بره از رخت خواب بیا بیرون .

قبل خواب دمنوش زعفرون بخور یا شیر و عسل خیلی خوبه چون باعث میشه خوابت هم عمیق بشه .

و اینکه کتاب بخون بنظرم قبل خواب اثر داره .

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
وقتی تا 15 دقیقه بیشتر خوابت نمی بره از رخت خواب بیا بیرون . قبل خواب دمنوش زعفرون بخور یا شیر و عس ...

ممنون ، حتما امتحان میکنم 

منتهی مشکل من یه چیز دیگه هم هست من پدرم نظامیه (از این نظر که بدونی سخت گیره )و ۱۲به بعد خودش که میخواد بخوابه میگه همه برید بخوابید بدش میاد شب کسی تا دیر وقت بیدار باشه 

اتاقمم با خواهرم مشترکه اون داخل سن رشد هستش تا من نخوابم اونم نمی‌خوابه 😑مامانمم میگه برو دراز بکش  کم کم خوابت می‌بره در حالی که اینطوری نیستش 

منم نمی تونم بعد از خواب اون ساعت ۱شب لامپ پذیرایی رو روشن کنم چون اگه پدرم بیدار شه از اتاقشون بیاد بیرون منو ببینه واویلااااا🤦

خانوما ببخشید یه سوال داشتم  شما وقتی در مورد چیزی خییییلی ناراحت هستید یا استرس دارید چطور خو ...

پریماه جونم منم این مشکل رو داشتم و دربارش کلی مشورت کردم با دیگران . نمیدونم این مشکلی که ازش صحبت میکنی چی هست که باعث شده استرس داشته باشی ، ولی هر مسئله ای که باشه بالاخره باید حل بشه و تا حدودی هم استرس ممکنه داشته باشی که طبیعی هستش ولی زمانی که این استرس به اضطراب تبدیل بشه دیگه طبیعی نیست ؛ چون واقعا خوب نیست برات و مضره . 

میتونی تا زمانی که این مسئله حالا هر چیزی که هست حل بشه ، کارهایی انجام بدی که باعث بشه بهش فکر نکنی ، کار هایی که حالتو خوب میکنه . کارهایی که باعث بشه حواست رو از موضوع پرت کنی . حتی می‌تونی تمام اونچه که تو ذهنت داری و باعث میشه زیاد بهش فکر کنی و یه جورایی نشخوار فکری شده رو روی کاغذ بنویسی خیلی تاثیر داره . 

تمام این هارو میتونی امتحان کنی ولی اینم باید درنظر داشته باشی فکر کردن همیشه هست و اینکه که تو بگی دیگه نمی‌خوام بهش فکر کنمی وجود نداره و نمیشه . تا یه حدی باید بهشون فکر کنی و بعدش دنبال راه حل باشی تا ذهنت از آشوب در بیاد . 

امیدوارم کمکت کرده باشم پریماه عزیز 🧚🏻‍♀️🌙

سلام عزیزم توی اینجور موقعیت ها خیلی مهمه که خودت رو خوب بشناسی و قلق خودت رو بدونی مثلا خودم باشم اول درموردش خوب فکر میکنم و با خودم تمومش میکنم چون میدونم اگر ادامه دار بهش فکر کنم توی هیچ کاری تمرکز ندارم و یه اخلاقی هم دارم خیلیییی ناراحت باشم با خودم هی حرف میزنم (نمی دونم چرا😂😂) بعدش اگه اثراتش باعث بشه نخوابم و اینا یکم به خودم میرسم و کتاب میخونم و فیلم میبینم در کل سعی میکنم حواس خودمو پرت کنم و خودمو درگیر کارهای دیگه کنم که خسته بشم و کمتر فکر کنم یا اگه دیگه موضوع خیلی مهم باشه با یه مشاور یا دوست که منو خیلی میشناسه حرف میزنم هم یکم سبک میشم هم بیشتر کمکم میکنه اگه از اون آدمایی هستی که دوست داری حرف بزنی امتحانش کن آدم احساس میکنه انقدری سبک شده که میتونه پرواز کنه🥲 چیزی که درمورد خودم بود گفتم .امیدوارم به آرامش برگردی عزیزم ، کمکی هم از دست من برمیاد حتما بگو🥲😘

پریماه جونم منم این مشکل رو داشتم و دربارش کلی مشورت کردم با دیگران . نمیدونم این مشکلی که ازش صحبت ...

ممنونم نیکی جان لطف کردی و زمان گذاشتی راهنمایی کردی 😘

چند مدت نبودی خوبی عزیزم  ؟

سلام عزیزم توی اینجور موقعیت ها خیلی مهمه که خودت رو خوب بشناسی و قلق خودت رو بدونی مثلا خودم باشم ا ...

مررررسی پناه جون ممنونم بابت راهنماییت ♥️😘

حتما اگه بتونم مطرح میکنم با یه مشاور چون  واقعاً دوست ندارم دوستام از مشکلم خبر داشته باشن البته اونا هم اینطور شخصیتی دارن 

امیدوارم بتونم مشکلم رو حل کنم