2789
درکت میکنم یه حال و هوای عجیبیه میتونی با داداشت وقت بگذرونی این چند روز برین کافی شاپ و بیرون

داداشم درس میخونه دیگه خیلی کم بیرون و تفریح میره ولی این اخر هفته حتما باهاش میرم بیرون 

از اون طرف وقتی خیلی از داداشم حرف میزنم و اینا امیرعلی خیلی واضح حسودی میکنه😂😂 باید حواسمم به اون باشه🤦🏻‍♀️

داداشم درس میخونه دیگه خیلی کم بیرون و تفریح میره ولی این اخر هفته حتما باهاش میرم بیرون  از ا ...

ای بابا😁

یادته وقتی امدن خواستگاری داداشت بهت گفت یادت بمونه اول خواهر من هستی (جمله اش دقیق یادم نیست)

حواست به داداش هم باشه فک نکنه فراموشش کردی(به قول ما شوهر ی بودی😁)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا😁 یادته وقتی امدن خواستگاری داداشت بهت گفت یادت بمونه اول خواهر من هستی (جمله اش دقیق یادم ...

اره یادم اومد😂😂

حالا یه چیز جالب بگم یادتونه داداشم یه جاکلیدی بچه گونه داده بود زده بودم به کلید خونمون بعد اون اوایل هر سری میرفتیم بیرون دستم میدید  حرص میخورد؟؟ حالا خودش چند روز پیش یه جاکلیدی دقیقا همونجوری بچه گونه خریده که بزنم به کلید خونه 😂 

وایییی یاسی چه زود گذشت ♥️🥺

خوشبخت ترین باشی عزیزم 💜

بازم بیا اینجا سر بزن بعد از عروسی مارو یادت نره😘🌱♥️

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

چی بگم اخه زشت نیست؟ بعد میدونی اونم که ازش خوشش نمیاد حتما دلش نمیخواد سر عقدمون باشه ولی میترسم بر ...

به نظرم زشته چیزی بگی

حالا بیاد مگه میخواد چیکار کنه ؟

اصلا فکرتو درگیرش نکن

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
به نظرم زشته چیزی بگی حالا بیاد مگه میخواد چیکار کنه ؟ اصلا فکرتو درگیرش نکن

اره خودمم فکر کردم دیدم زشته اگه بگم

بالاخره اونم حق داره خانوادش سر عقدش باشن جاری هم جزئی از خانوادشه 🤷🏻‍♀️

خانما شما کلاسای قبل عقدتون اجباری بود یا اختیاری؟؟ ما فردا میریم ازمایش و گفتن بعدشم کلاس داریم ول ...

خوشبخت بشی عزیزدلم😍😍یاس گل مهربونم💜💜

یاس گل یادم نمیاد اجباری بود یا اختیاری ، اما ما شرکت کردیم، کلا حرفاشون زیاد مهم نبود😁😁

یاس گل این آخر هفته ، آخرین هفته ایه که به عنوان دختر خونه مهمون خونتونی😍😍 آخر هفته ی دیگه عروس خوشگل امیرعلی هستی 😍😍😘😘

فراموشمون نکنی ها، سر بزن بهمون عزیزم💜💜

کلی بوس بهت 😘😘😘😘😘😘

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر