2789
چرا من اومدم همه رفتن  میشه این دقایق نحس قبل اعلام نتایج برام دعا کنید 🥲🥲  فقط یه ...

فقط درصدا رو میزنن دیگه ؟

اعلام رتبه میمونه چند روز دیگه

نمیدونم چرا اعلام نمیکنن و انقد بهتون استرس میدن

لطفاً برای داداش منم دعا کنید 😘😘

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
بمیرم برات 💔💔 دور از جونت باشه  خب چرا نمیری دکتر میرا ؟؟ شاید خدای نکرده چیز مهمی باشه ، نم ...

رفتم اون اولا گف مهم نیس و سرماخوردگی و عفونت خیلییی شدیده 

ماه دیگه هم دست و پامو میبدن می‌برنم لوزه هامو عمل میکنن 😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا نمیای تاپیک جانا بهش تبریک بگی ؟! تگت کردم اونجا،اصلا اسم کنکور رو نمیاره ها چشمش به اقاشون افتا ...

اصلا این مدت نمی‌تونستم بیام در حد یک و دوتا پیام می‌دیدم  

در ضمن من از همون اول گفتم از فردین بدم میاد این خط این نشون جانا عاشقش میشه من همچنان غیبتشو میکنم

الان برم جانا می‌افته دنبالم میگه به آقاییی من میگفتی کردن شکسته ؟🤬🤬🤬

من انقدرررر از سبک اول بدم میاد  احساس میکنم همه پرنسس و شاهزاده ان تنها بدبختی که خدا خلق کرد ...

منم روم به دیوار بعضی وقتا میخونم😂

بعضی وقتا انقددددد دلم میکشه سمت کتاب خوندن،کتابی گیرم نیاد میرم سراغ این رمانا تا کرمم بخوابه،هر چند ماه یبار اینطور میشم تا چیزی نخونم دست و دلم به هیچ کاری نمیره🤦

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

من از خدامه بگذره ولی مریضی مشکلات دست از سرم بر نمیدارن امروز رسماً داشتم جون میدادم  شب ها ق ...

تز نظر روحیم تو فشاری

شل کن بابا

خرابم شد فدای سرت

من انقد آدم موفق میشناسم که تو پیام نور یا علمی کاربردی درس خوندن،به دانشگاه نیس که

بزا سرچ کنم،بانوی قصه رو خوندم من از تو اپلیکیشن دنیای رمان،امتیاز رمانا و نظرات مثبت و منفی رو اول ...

اگر نگاه کردی لطفا به منم بگو ببینم نظر بقیه چیه در موردش ؟؟ چند امتیاز گرفته مثلا؟؟ 😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

رفتم اون اولا گف مهم نیس و سرماخوردگی و عفونت خیلییی شدیده  ماه دیگه هم دست و پامو میبدن می‌بر ...

لوزه که بچه بازیه

سر راهت یه عمل بینی و تزریق ژل و بوتاکس و... هم بکن برا ورود به دانشگاه اماده باشی😂😂

اسم رمان چیه ؟  با اینکه از کار و زندگی میفتم و فقط میشینم میخونم😬

اسمش داروغه ست، اول مطمئن شو میپسندی بعد بخون چون طولانیه😬😬

منم از کار و زندگیم افتادم 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

ممکنه بابت فشار عصبی باشه یعنی بدنت تظاهر جسمی به وضعیت روانیت نشون بده خودم همیشه در حال تجربه ش هس ...

قبلاً خیلیییی این مشکل داشتم یکبار هم راحبش حرف زدم 

ولی حدودا دوسال خورده ایی میشه خیلی رو خودم کار کردم از این رو به اون رو شدم خودم فهمیدم استرس و فشار آدم و بیچاره میکنه منم خیلی ظرفیت و جنبه ام پایین بود خیلی کم میاوردم

ولی یواش یواش شدم سلیطه ایی که تو آیینه مشاهده میکنم🤣⚔️ هنوزم ضعف قدیم رو دارم ولی خودم رو شناختم رو خودم بیشتر کار کردم...

ولی خو به چیزایی هم اصلا دست خود آدم نیست مخصوصا این یه سالی که گذشت..

کلا هر کتابی رو بخواین یه بار سرچش کن خیلی کتابهای مفیدی داره روانشناسی رمان علمی و.‌‌..

اتفاقا یکبار طاقچه رو پیشنهاد دادین و یه سری کتاب 

حدودا چهارتا از اونا رو خوندم خیلییی خفن بود باید دوباره یک ماه دیگه تمدید اشتراک کنم بخونم 

اینم ختماااا میرم خیلی وقته دنبال همچین چیزی ام