2789
بله خاطرم هست .  واقعا سخته ولی چه میشه کرد جز اینکه آرزوی سلامتی و حال خوب داشته باشیم براشون ...

آره انگار دنیا همین شکلیه

همچنین تو نیکی مهربون و باهوشم (اصلا هم به حافظه ت حسادت نمیکنم که همه چی یادته😒💜)

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
نه بابا عزیزم 😁😁 من همچین آدم خوب و دوست خوبی هم نیستم 😢😢

هستی مهربون 💛💛💛

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام به همه دخترای گلم 

مخصوصا نیکی جان

اول از همه بگم صبح پاشدم برم اداره پام پیچ خورد برگشتم خونه و بعد چند روز اومدم تاپیک سر زدم

نگران نشین فعلا حالم خوبه منتظرم ساعت ۸ بشه برم دکتر

نیکی جان از اونجایی که تا الان نگفتی چند سالته نمی دونم چقدر تجربه داری ولی خوب مطمئنا جوانی 

دوره بچگی من همیشه فکر می کردم کسی دوستم نداره 

این باعث شده بود دیدم به همه همین باشه تمام خاطرات من از مدرسه اینه که وقتی میرفتم جمع دوستان اونا متفرق میشدن حالا بعد حدود ۲۵ سال یوی از هم کلاسی ها گشته تک تک شماره همه رو پیدا کرده و گروه زده بعد اونا اصلا خاطره ای از ترک کردن من نداشتن همشون منو باهوش و زیبا و مهربون به خاطر می آوردن در حالیکه من همیشه عکس اینو فکر میکردم

دوستانی که بعدا پیدا کردم هم ردشون تو زندگی من هست ولی ممکنه سالی دو سالی یه بار باهم تماس بگیریم 

گاهی تصورات ما با واقعیت تطابق نداره

گذشته از همه اینا هر چیز تو زندگی آدم از این اصل پیروی میکنه

تولد زندگی و مرگ

یه دوستی متولد میشه استمرار پیدا می کنه و تمام میشه

مدرسه آغاز میشه ادامه پیدا میکنه و فارغ التحصیل میشی

یه وسیله تازه خریداری میشه استفاده میشه و خراب میشه 

یه درخت شکوفه میده میوه میرسه و از درخت جدا میشه

روی هر چیزی تو زندگی دقت کنی این قانون هست

شروع همیشه قشنگ و پایان دلتنگ کننده ولی مساله اینه که شما در مرحله حیات چیکار کردی

از لحظه لذت بردی چیزی به خودت اضافه کردی یا نه

من تجربه دوستی های فراوان و متنوعی داشتم کسانی که ازم بالاتر وبهتر بودن و کسایی که من دستشون و گرفتم وقتی اون داستان تموم شده دیگه افسوس چیزی رو نمی خورم به عکسات که نگاه می کنی فکر کن چقدر اون روز شاد بودی چقدر انرژي مثبت گرفتی و چقدر همه چیز خوب بود و با همین صندوقچه اون دوستی رو ببند عزیزم شما در عین این که یه موجود اجتماعی هستی یه ماهیت انفرادی داری که باید حریمش حفظ بشه هرگز  دنبال روابط قدیمی نگرد هر چیزی وقتی یه مرحله از رشدشو گذروند دیگه به عقب برنمی گرده یعنی این عقب گرد ابنرماله یعنی صحیح نیست مثل موندن شما تو گذشته خیلی حرف زدم امیدوارم پراکنده گویی نکرده باشم

.
سلام به همه دخترای گلم  مخصوصا نیکی جان اول از همه بگم صبح پاشدم برم اداره پام پیچ خورد برگشت ...

سلام صبح بخیر 

الان بهترید ؟

جاتون خالی بود 

وچه به موقع اومدین 🥰🌹

خیلی متن شما جالب هست 💐

نیکی عزیز چقد. خوب و عالی دغدغه خودت رو مطرح کردی و عزیزانی که همدلی کردن و راهنمایی هم واقعا گل کاشتن 🌹🌹🌹

این موضوع هرچی سن بیشتر هم میشه باز مهم هست و خیلی خوبه که هر آدمی تو دوره ای از زندگی روش تمرکز کنه و برای خودش تا حد زیادی حل کنه تا بتونه کنترلش کنه از پیاما اسکرین گرفتم تا با دقت بخونم و همینطور میدم به دخترم که تو سن حساسی هست و لازمشه 

بچه هاممنون از همه تون 😘🥰♥️

ای جان 😍😍😍 خوب خداروشکر حال شما هم عالی شد . خدا به شما و دوستتون سلامتی بده 🤗🤗🤗 چقدر خوبه که ...

فدات بشم عزیزدلم😍😍💜💜🦋🦋

ممنونم از دعای خیرت مهربون🙏🙏💜💜

چه داستان جالبی داشت ماجرای این شعر 😍😍😍😍

خدا حفظش کنه الهی معلم مهربونتو 🤲🤲💚💚

میبینی از معلمت فقط یه اسم و یه خاطره ی خوب باقی مونده👌👌😍😍

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

این چه حرفیه ! خیلیم هستین 💛💛💛💛💛💛 فکر کنم تمام بچه ها اینو قبول دارن که بسیار خوش قلب و مهربو ...

وای چشمام قلبی و اشکی و ستاره ای شد😍😍😭😭🤩🤩

خیلی به من لطف و محبت داری عزیزم😘😘💜💜

همه ی شما خوب و مهربون و خوش قلب و دوست داشتنی و محترم و قابل اعتماد و ..... هستین عزیزای دلم 🤗🤗😍😍🦋🦋💜💜

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام به همه دخترای گلم  مخصوصا نیکی جان اول از همه بگم صبح پاشدم برم اداره پام پیچ خورد برگشت ...

سلام مامان مهربون 🤍💜 الان شکر خدا بهترین ؟ 

مرسی که کامل پستارو خوندین و تایپ کردین و جواب دادین 🌹❤

بعد از خوندن متن شما فکر که کردم دیدم واقعا درست میگین ؛ من اصلا به این توجه نکردم که هر رابطه و دوستی ای که بوده ؛ حالا با تمام خاطرات خوب و بد ؛ دیگه تموم شده . شایدم نمیخواستم اینو قبول کنم 

و چون یکیش با خاطره نسبتا بدی تموم شده ؛ تو ذهنم همین طوری حک شده و به اتفاقات خوبی که تو طول دوستی افتاده کمتر فکر میکنم . 

بالاخره منم مثل همه با آدمای جدیدی آشنا شدم و میدونم که همیشه همین طور خواهد بود ؛ ولی مشکل اینجا بود که فکر میکردم باید اون روابط قدیمی به هر طریقی که شده حفظ بشه که اشتباه میکردم و تجربه ی اینو نداشتم و الان فهمیدم که از این به بعد باید چطور با این مسائله کنار بیام و اذیت نشم و با صحبتای شما کاملا متوجه شدم و میتونم بگم یه چیز جدیدی یاد گرفتم و واقعا ممنونم ازتون 🦋💙🫂

فدات بشم عزیزدلم😍😍💜💜🦋🦋 ممنونم از دعای خیرت مهربون🙏🙏💜💜 چه داستان جالبی داشت ماجرای این شع ...

سلام 💛🌼

زنده باشید مهربون جون 😘😘

بله دقیقا ؛ همیشه یادشون باهام هست 🥰

نیکی عزیز چقد. خوب و عالی دغدغه خودت رو مطرح کردی و عزیزانی که همدلی کردن و راهنمایی هم واقعا گل کاش ...

سلان عزیز دلم 🦋💙🫂

شما حالتون خوبه ؟ 

بله واقعا خیلی خوب شد که اینجا باهاتون مطرح کردم و دیگه راحت شدم ؛ چون این موضوع رو خیلی برای خودم بزرگ کرده بودم که ذهنمو درگیر کرده بوده . 

خدا دختر عزیزتون حفظ کنه براتون 🥰

دوستان گل ؛ خیلی ممنون که وقت گذاشتین و راهنماییم کردین ‌. بینهایت ممنونم 🤍💜

سلام نیکی عزیزم🤍💜اره منم میام چک میکنم میبینم کسی نیست یا حرفی نمی‌زنم بچه ها میرم

سلااااام نازگل جون 🤍💜

کلا همه ساکتیم و انگار خجالت میکشیم ؛ منتظریم یه نفر یه حرفی بزنه تا ما هم شروع کنیم 🤭🤭 

وایییییییی 😂😂😂 یعنی فقط اون ایموجی آخرش 🤭 

والا به خدا

حافظه من خیلی ضعیف شده در حالی که همیشه شاگرد اول کلاس بودم