2789
سلام به همه دخترای گلم  مخصوصا نیکی جان اول از همه بگم صبح پاشدم برم اداره پام پیچ خورد برگشت ...

سلام مهربانو جان 💜💜🏵🏵🌸🌸

الهی که چیز مهمی نباشه و زود زود خوب بشین بانو 🤲🤲💜💜🌸🌸

چقدر حرفاتون به دلم نشست مهربانو 😭😭

شاید گفتنش درست نباشه اما میگم

من پسرم ۴ سالش که بود متوجه شدم یه بیماری خفیفی داره که خوب نمیشه فقط میشه کنترلش کرد، اون موقع دخترم تازه به دنیا اومده بود، دکتر گفت ارثیه، بعد فهمیدم که خودم این بیماری رو داشتم و نهفته بوده و به پسرمم ارث دادم😔😔

روزای خیلی بدی بود، کارم همش گریه بود و لعنت و نفرین به خودم که چرا ازدواج کردم، چرا بچه دار شدم، چرا زودتر نفهمیدم😔😔نصف بیشتر موهای سرم از غصه سفید شد...

تو همون حال و هوا خیلی اتفاقی با اون دوستم که میگم یهویی رفت آشنا شدم، دیدم اتفاقا همشهری هستیم اما قسمت نشد ببینمش، همسن همم بودیم اما اون ازدواج نکرده بود و از قضا اونم همین بیماری رو از نوع شدیدش داره😔😔

زندگی من تبدیل شد به دو مرحله ، قبل آشنایی باهاش و بعدش، دیگه اینقدر باهام حرف زد و حرف زد و حرف زد که بیماری رو پذیرفتمش، چون خودشو میدیدم، چقدر شاده، چقدر انرژی مثبته، چقدر به زندگی امیدواره، منی که نمیتونستم با پسرم برم دکتر چون همش اونجا گریه میکردم، شوهرم نمیزاشت برم، خودم دیگه باهاش میرفتم دکتر و اینقدر حال روحیم خوب شد که الآن دیگه اصلا به بیماری فکر نمیکنم، در موردشم با پسرم مفصل حرف زدم و راهنماییش کردم و هر دومون پذیرفتیمش.

با اینکه با یهویی رفتن و نبودنش شوک بدی بهم وارد شد اما همیشه به خدا میگم انگار رسالت این بنده ات همین بود که بیاد تو زندگیم و منو به زندگی امیدوار کنه و بره 😭😭

تا عمر دارم مدیونشم و همیشه دعاش میکنم که خوب و خوش و سلامت باشه🤲🤲 دلم برای مهربونیاش تا همیشه تنگ میمونه😭😭

ببخشید زیاد حرف زدم 😘😘🌸🌸

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام مهربانو جان 💜💜🏵🏵🌸🌸 الهی که چیز مهمی نباشه و زود زود خوب بشین بانو 🤲🤲💜💜🌸🌸 چقدر حرف ...

عزیزم انشاالله خدا به شماوفرزندتون نگاه ویژه کنه

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهربانو جان 💜💜🏵🏵🌸🌸 الهی که چیز مهمی نباشه و زود زود خوب بشین بانو 🤲🤲💜💜🌸🌸 چقدر حرف ...

از صمیم قلبم میخوام که خدا همیشه و همیشه حافظ خودتون و خانوادتون باشه هیچ غم و غصه ای تو دلتون نباشه . 

💛💛💛💛💛

منم بعد از این موضوع رو با شما عزیزان درمیون گذاشتم ؛ احساس کردم سبک شدم ؛ انگار دیگه دلخور نیستم از دستم اون دوستم و فقط میخوام زندگی با آرامشی رو داشته باشه ...

الان بسی خوش حالم 😁😁🤭

سلام به همه دخترای گلم  مخصوصا نیکی جان اول از همه بگم صبح پاشدم برم اداره پام پیچ خورد برگشت ...

عزیزم بهترین دکتر رفتید چی شد

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

عزیزم برای خودت و بچه ها آرزوی سلامتی دارم چقد‌خوب که تو اون  اوضاع سخت دوستت مثل فرشته کنارت بوده خوب بودن ذات خودتون   باعث شده که انرژی خوب رو از کس دیگه ای تو اون  شرایط دریافت کنی 

غم با دلتون غریبه باشه و شادی مهمون همیشگی قلبت 🌹♥️

سلان عزیز دلم 🦋💙🫂 شما حالتون خوبه ؟  بله واقعا خیلی خوب شد که اینجا باهاتون مطرح کردم و دی ...

عزیزم صحبت کردن درمورد این‌موصوعات برای همه ما کلی فایده داره و استفاده می کنیم

آرامش میگیرم انقد که مشاوران کاربلد و خوب تو این تایپیک هست

مرسی از دعای خوبت 

زندگیت پراز دلخوشی باشه و موفقیت 🥰💋♥️

مهربون جون 🌼💛 این عکسارو تو نت دیدم ؛ رنگ مورد علاقه شما با تم گل آفتاب گردان 🌼💛🌼💛🌼💛 

اگر دوست داشتین شما و بقیه عزیزان ببینین 🤗 خودم که خیلی خوشم اومد 😁🤭 

https://s8.uupload.ir/files/64c0bbc280750_4jmo.jpeg

https://s8.uupload.ir/files/64c0bbb699b47_ti27.jpeg

https://s8.uupload.ir/files/64c0bbb974a0b_x2ch.jpeg

https://s8.uupload.ir/files/64c0bbbb8214b_l6bp.jpeg

https://s8.uupload.ir/files/64c0bbbd6801f_rzu3.jpeg

https://s8.uupload.ir/files/64c0bbc095777_e2zu.jpeg 

یه چیز دیگه اگه دقت کنی همیشه این قانون هست که وقتی دوستی به زندگیت وارد میشه که وجودش براتون لازمه

چندتا مثال بزنم

چندسال پیش من هی پول پس انداز میکردم با این فکر که مریضی پیش نیاد بی پول باشم و تقریبا هرسال یه جراحی چیزی پیش،می آمد بعد برا چند ماه یکی از همکارام که باهم سلام علیکم داشتم اومد تو دفترم کار کنه متوجه این موضوع شد و گفت پول برای مریضی جمع کنی مریض میشی واسه طلا جمع کن از حدود سه سال پیش ۵ تکه طلا خریدیم و دیگه مریضی هم نبود ایشون بعدش رفت ورابطه ما شد همون سلام علیک 

من میگم خدا فرستادش بهم تذکر بده

چند وقت بعد با یه دختر جوون تازه استخدام همکار شدم گیر داد که برای خودم خرج کنم گفتم پولم کجا بود گفت آره برو حقوقتو سیب زمینی پیاز بخر این جمله عین سیلی خورد تو صورتم از پارسال هر ماه یه خرید واسه خودم دارم لباس کفش طلا هرچی

الان هم دیگه با هم ، هم اتاق نیستیم باید منو از نزدک میدید و می فهمید مشکلم کجاست چطور حرفی که همه بهم می‌زدند جوری بگه که تاثیر گذار باشه به اونم گفتم خدا فرستاده ش

مورد اگه بخوام بگم خیلی زیادن خیلی از آدما سر راه آدم قرار میگیرن یه ماموریت دارن تموم که شد دلیلی نداره که بمونن مثل اون دوستی که کمک کرد بیماری پسرتون بفهمی 

.
نه فعلا چون ورم نکرد و الانم دردش نصف شده 

بسلامتی بلا بدور

خانوم خونه چرا هربارمی‌نویسید ببخشید زیاد حرف زدم 🤬

یعنی نمی‌دونید ما چقدر شما رو دوست داریم 😌

اصلا من هربار به عشق ایموجی های شما میام 

هرسری میام میبینم اینجارو پر از قلب وگل کردید خیالم راحت میشه زندگی در جریانه دوباره آف میشم 😁🏃🏃