2789
خدا حفظ کنه تو و خانواده ی عزیزت رو برای هم 🤲🤲💚💚 راستش نیکی جان این مشکل منم بود 💔💔 یه دوست ...

عزیز دلم هستین شما ، خانواده شنا هم سگشاد و سلامت باشین کنار هم 💙🦋

مهربون جون ممنون که خوندین و وقت گذاشتین جواب دادین 🦋💛💛

یعنی واقعا جمله به جمله ای که نوشتین حرفای من بود ... 

منم تا الان که هیچ خبری ازشون ندارم ، عید هم به تک تکشون پیام دادم ، اونا جواب دادن و دیگه هیچی . گفتم که دخترای خوبی هستن از لحاظ اخلاقی ولی خوب مثل اینکه نشد اون طوری که باید با هم در ارتباط باشیم . منم کلا ۳ نفرشون مونده که نمیدونم شاید یه بار دیگه امتحان کنم ، اگر بازم بعدش از طرف اونا هیچ ارتباط و پیامی نشد منم کاملاااااا بیخیال میشم ... 

سلام عزیزم خوبی؟😘😘  منم مثل خودتم کسایی ازم دورشدن که فکر میکردم نزدیک ترین هستن بهم انگار ...

سلام ماریا جون ، قربونت ، شما خوبی عزیز دلم ؟ 💙🦋

کاملا حرفتو قبول دارم ، آخه مشکل اینجاست که من تا یاد یه خاطره ای میفتم یا عکس و فیلمایی که باهاشون دارمو نگاه میکنم ، سریع دلتنگ میشم . میگم ما یه روزی این همه با هم خوب بودیم ، پس چی شد حتی یادی ازم نمیکنن ؟ 

من قبول دارم همه و همه مشغله دارن ، ولی بازم برام قابل درک نیست که کلا آدمارو فراموش کرد که خوب واسه من اینجوری شده و منم برام سخته و اگه از اون سه تایی که گفتم قطع امید کنم ، دیگه تموم ... 

الانم تنها و تنها دوستایی که دارم و باهاشون در ارتباط هستم فقط و فقط همین جاست 💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم هستین شما ، خانواده شنا هم سگشاد و سلامت باشین کنار هم 💙🦋 مهربون جون ممنون که خوندین و و ...

فدای محبتت بشم عزیزدلم 😍😍💜💜🦋🦋

یه بار دیگه شانستو امتحان کن عزیزم، امیدوارم که دوباره جمعتون جمع بشه و کنار هم اوقات خوشی رو داشته باشین🤲🤲😍😍

واقعا دوست خوب نعمت خیلی بزرگیه 🤗🤗

نمیدونم اون کامنتمو قبلا دیدی یا نه که گفتم یه دوستی داشتم یهو بی خبر رفت که خوابشو دیده بودم فوت کرده💔💔 با اینکه رفته بود اما شب تولدش یه متنی رو براش نوشتم و تولدشو تبریک گفتم و فرستادم و هیچوقت جواب نداد و ازش یک سال و نیم گذشته💔💔

یاد بعضی‌ از آدم‌ها
هیچ‌ وقت تمامی ندارد؛
با این که نیستند،
با این که رفته‌اند،
ولی هیچ‌ وقت خاطره‌هایشان تمام نمی‌شود...

اینو نوشتم براش👆 و واقعا خاطره ها هیچوقت فراموش نمیشن💔💔

الهی که هر جا هستن خوب و خوش باشن همه ی دوستا و رفیقای هممون🤲🤲💚💚

خدا کنه اِلی منم بیاد و بتونم یه بار دیگه باهاش حرف بزنم🤲🤲💔💔

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

فدای محبتت بشم عزیزدلم 😍😍💜💜🦋🦋 یه بار دیگه شانستو امتحان کن عزیزم، امیدوارم که دوباره جمعتون ج ...

آره الان یه بار دیگه به اون ۳ تا پیام دادم .  

بله خاطرم هست . 

منم دقیقا ۵ سال پیش یه دوستم دیگم که از اقوام هم بود که واقعا خیلی خیلی هم دوسش داشتم و کلی خاطرات از بچگی داشتیم ؛ ازدواج کرد و کلا منو فراموش کرد . هر چقدر زنگ و پیام اصلا جواب نداد و وانمود کرد که منو نمیشناسه ‌و میگفت اشتباه شده . انگار یهو آب یخ ریختن رو من و یعنی اون لحظه بهم شوک وارد شد . فکر کردم داره شوخی میکنه باهام ولی دیدم نه . باور نمیشد اون آدمی که من میشناسم اینطوری رفتار میکنه ، ناراحت شدم و حتی گریه کردم و به مادرم گفتم و گفتن که کلا باهاش قطع رابطه کن و کلا گذاشتمش کنار . هر بار که عکسامونو میبینم میگم چطوری این همه بی معرفت شد ؟ 

واقعا درست میگین ، خاطره ها همیشه تو ذهن هستن . اینی که میگم ۵ سال پیش اتفاق افتاده ، خیییلی اون موقع ناراحت شدم و به حرمت تمام روز ها و خاطره هایی داشتیم ولی اون یادش رفته بود هیچی نگفتم و براش آرزوی خوشبختی کردم و تمام ... بعد از اون ماجرا هم اصلا ندیدمش . امیدوارم که سلامت و خوش باشه هم دوست شما هم دوستای من . 

من که هنوز با اِلی جون آشنا نشدم ، ولی با تعریفایی که کردین و این عمه مشتاق و دلتنگش هستین ، خیلی دلم میخواد که بیان و کنارمون باشن ، به امید خدا زودی میان و دلتنگی شما هم رفع بشه 🤍💜

آره الان یه بار دیگه به اون ۳ تا پیام دادم .   بله خاطرم هست .  منم دقیقا ۵ سال پیش یه د ...

هیییییی نیکی 💔💔 دلم گرفت 

از ته دلم از خدا میخوام که جواب پیامتو بدن و قدردان محبتت باشن 🤲🤲💜💜

از ما آدما برای هم فقط یه خاطره و یه اسم تو ذهن هممون باقی میمونه، ای کاش مواظب این خاطره ها باشیم، ای کاش آخرین تصویر ما تو ذهن همدیگه تصویر قشنگی باشه و با یادآوری اون خاطره و اون اسم لبخند به لبمون بیاد نه اینکه آه بکشیم و اشکمون سرازیر بشه🤲🤲💔💔

الهی آمین 🤲🤲چشم انتظارشم که بیاد🤗🤗

بچه ها میخوام باهاتون درد و دل کنم .  همتون میدونم آدمای خانواده دوستی هستین و با خانواده تونم ...

نیکی جان منم پیامت رو خوندم 

و یاد یکی از دوستام افتادم 

من با یه خانومی از بچگی ۴سالگی باهم دوست بودیم 

کلاس زبان و مدرسه همیشه پیش هم بودیم توی یه طبقه می‌نشستیم 

اما من بخاطر یه موضوعی از کلاس نهم تا دیپلم یه شهر دیگه رفتم و اون یه شهر دیگه وقتی بزرگتر شدم رفتارش خیلی فرق کرده بود دغدغه های اون با من فرق میکرد ولی با این وجود من همیشه جویای احوالش بودم تا اینکه حدود ۴ماه پیش من زنگ زدم و تولدش رو تبریک گفتم  ولی اون دیگه اصلا زنگ نزده تا الان به خودم که اومدم دیدم یه سال گذشته کلا من پیگیرش بودم و اصلا براش مهم نبوده چند باری حضوری دیدمش داخل رفتارش بی احترامی واضحی کرد مثلا داشتم باهاش صحبت میکردم یکدفعه وسط حرف من بلند شد با موبایلش زنگ زد عملا به حرف من بی توجهی کرد (از طریق خونواده دور میشناسم می‌دونم مشکل حادی ندارع ، مثلا یه بار دختر خالم گفت دیدمش با سه تا دوستش رفته کافه خیلیم خوشحال درحالی که من خواستم با اون یکی دوستم برم خیلی عصبانی ناراحت شد می‌گفت حق نگهداری بدون من جایی بری )جالبه داخل این مسیر من کلاس پنجم که بودم با یه دختر دیگه دوست شدم که هنوزم باهم هستیم قدمت دوستیم با این نسبت به قبلیه کمتره اما محکم تره خیلی پیگیر هم هستیم و مثل خواهر واسه هم می‌مونیم اما بازم یکسری چیزا هست که نمیشه گفت به هرکس البته من اصولاً اینطوری هستم حرفی رو که دوست نداشته باشم کسی خبر داشته باشه واسه کسی اصلا تعریف نمیکنم 

من از بیرون آدم مغروری نشون میدم اما وقتی باهام صحبت میکنن متوجه میشن که خیلی هم آدم خاکی هستم 

اما داخل این مسیر یاد گرفتم واسه بعضیا باید سرد برخورد کنی اینطور حرمت و احترام بیشتری داری وتا یه جایی آدم باید پیگیر احوال دیگران باشه وقتی طرف بعد از دوبار اصلا خبری ازت نمیگیره بگه طرف همیشه زنگ میزد الان چی شده خبری ازش نیست نکنه اتفاقی واسش افتاده ، دیگه باید قید اینطور شخصی رو زد 

البته من اون دوستم رو که میگم از چهار سالگی که باهم بودیم یه ویژگی که داشت خیییلی حسود بود و مامانم همیشه می‌گفت اینطور دوستی مناسب نیست اگه جایی پیشرفت کنی سعی می‌کنه هر طوری شده تو رو اذیتت کنه و موفقیت رو بی ارزش نشون بده 

و دقیقاً هم همینطور شد اما متأسفانه نمی‌خواستم قبول کنم که چهار ماه پیش  دیگه این موضوع رو قبول کردم و تصمیم گرفتم کم کم کلا از داخل زندگیم خطش بزنم 

توهم از نظرم آدمایی که قدر محبت کردن تو رو نمی‌دونن و سرد برخورد میکنن حذف کن و پیگیرشون نباش و  و ذهنت رو درگیرشون نکن 

نمیگم بی احترامی کن من خودم میگم حتما حکمتی داخلش بوده و این آدم تا این مرحله از زندگیم قرار بوده کمک کنه که من حس خوبی داشته باشم باهاش و به من کمک کنه پیشرفت کنم 

ببخشید اگه طولانی شد چون واقعاً وقتی پیامت رو دیدم یاد اون دوستم افتادم و دلم گرفت دوباره😅♥️

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

مهربون جون نتونستم رو پیام خودتون جواب آخرین پیامتون بدم . 

فدای محبتتون 💛💛💛

قربون دل مهربونتون ؛ ببخشید اگه ناراحتتون کردم 🦋💙

واقعا درست میگین 👌🏻👌🏻 یاد این متن افتادم از صمد بهرنگی ، کاملشو پیدا کردم 👇🏻 

بالاخره در زندگی هر آدمی ،

یک نفر پیدا می شود که بی مقدمه آمده ...

مدتی مانده ؛

قدمی زده و بعد اما بی هوا غیبش زده و رفته ...

آمدن و ماندن و رفتن آدم ها مهم نیست ...

اینکه بعد از پایان رابطه ،

روزی روزگاری ...

در جمعی حرفی از تو به میان بیاید ،

آن شخص چگونه توصیف ات می کند مهم است ...

اینکه بعد از گذشت چند سال ،

بعد از تمام شدن احساس تان به هم ،

چه ذهنیتی از هم دارید ، مهم است ...

اینکه آن ذهنیت مثبت است یا منفی ...

اینکه تو را چطور آدمی شناخته، مهم است ...

به عنوان یک آدم خوب از تو یاد می کند یا بد؟

می گوید بچه ای و رفتارهای کودکانه داری ، یا نه ،

منطقی هستی و می شود روی دوستی ات حساب کرد؟

می گوید دوست خوبی بودی برایش یا مهم ترین اشتباه زندگی اش ...

خاطرات خوبی از تو دارد یا نه ، برعکس ...

مبهم ترین روزهای زندگی اش را با تو تجربه کرده.

به گمانم ذهنیتی که آدم ها برای هم به یادگار می گذراند از همه چیز بیشتر اهمیت دارد ...

سلام پریماه جونم 🧚🏻‍♀️🌙

خوب قشنگم ؟ 

نتونستم رو پیام خودت جواب پبامت رو بدم عزیزم . 

مرسی که وقت گذاشتی و خوندی و تایپ کردی 🦋💙 

داستان این شخصی تعریف کردی به نظرم بهترین تصمیم رو گرفتی .دارم به این فکر میکنم این جور آدما یه سری رفتار هایی مشترکی دارن و به قول تپش جون سر راه هر کسی قرار گرفتن و هر کس به پستش خورده . 

منم وقتی یاد اونی که ۵ سال پیش اون رفتار رو باهام کرد میفتم و عکسامونو نگاه میکنم ، واقعا ناراحت میشم ؛ ولی دیگه کاریش نمیتونم بکنم . مادر منم گفتن کلا این آدمو از ذهنت بنداز بیرون ، دوستی که تو کمتر از یک ماه تورو فراموش میکنه و تورو یادش نمیاد ، پس بهتره که کلا حذفش کرد . ۲ ماه بعدش تو یه مراسمی از یه شخصی سراغمو گرفته بود و دنبال من میگشت که خوب من اونجا نبودم و بعدش اون شخص گفت فلانی دنبال تو بود و کلی دنبالت گشت و می‌خواست ببینمت و... واقعا بعد از اون رفتارش نمیدونم چطور میخواست که همو ببینیم که اگر یک درصد خودم میخواستم ؛ مادرم اصلا اجازه نمی‌دادن ، چون من سر این موضوع کلی گریه کردم که این چرا این طور با من رفتار کرد . فقط خوش حالم که این دوستی از طرف من تموم نشد و اون خرابش کرد و به قول مهربون جون یه خاطره و شخصیت بدی ازش تو ذهن من گذاشت . 

به غیر از اون ۳ نفر به یه نفر دیگه ام پیام دادم . 

از این ۴ نفری ام که پیام دادم ، تا اینجا متوجه شدم که به ۳ نفرشون دیگه اصلا نمیخوام پیام بدم تا ببینم بعد یه مدت طولانی ، از طرف اونا زنگ و پیامی میشه یا نه !!

یه نفرم دیگه رو کلا پیام ندادم . 

ولی یکیشون خیلی خیلی خوش حال شد و همون طور که انتظار داشتم رفتار کرد و منم حالم خیلی خوب شد 😍😍

ای قربون اون دل بشم 😍😍

دلت نگیره دیگه ، دلم منم میگیره ها 🥺 

یه روزی بالاخره یادش میفته که چه دوستی رو از دست داده 🧚🏻‍♀️🌙

سلام ماریا جون ، قربونت ، شما خوبی عزیز دلم ؟ 💙🦋 کاملا حرفتو قبول دارم ، آخه مشکل اینجاست که من ت ...

ممنونم عزیزم 🤍💜 

قبلا گفتم خاله م که از بچگی با هم بزرگ شدیم و عاشق هم بودیم انقد بی معرفت شده که یکساله با وجود اتفاقاتی که برام افتاده حتی پیام احوالپرسی هم برام نفرستاده 

انگار چاره ای جز اینکه مثل خودشون باشیم نداریم با اینکه سخته... 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
فدای محبتت بشم عزیزدلم 😍😍💜💜🦋🦋 یه بار دیگه شانستو امتحان کن عزیزم، امیدوارم که دوباره جمعتون ج ...

چقدر یک نفر باید به خودش بدی کنه که دوست خوبی مثل شما رو از دست بده 💛💛💛

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ممنونم عزیزم 🤍💜  قبلا گفتم خاله م که از بچگی با هم بزرگ شدیم و عاشق هم بودیم انقد بی معرفت ش ...

بله خاطرم هست . 

واقعا سخته ولی چه میشه کرد جز اینکه آرزوی سلامتی و حال خوب داشته باشیم براشون . 

شما هم مراقب قلب مهربونت باش ماریا جون 💙🦋

مهربون جون نتونستم رو پیام خودتون جواب آخرین پیامتون بدم .   فدای محبتتون 💛💛💛 قربو ...

این حرفو نزن عزیزدلم💜💜اتفاقا خیلی خوب شد ، چه به تلخی، چه شیرینی یادشون افتادیم.

همین که کامنت رو برات فرستادم یهو دیدم دوست مجازیم بهم زنگ زد، کلی حرف زدیم و هم خیلی خندیدیم، هم درد و دل کردیم، حال منم کلی خوب شد😍😍 مثل خواهر برام، اهل شیرازه، منم عاشق لهجه ی شیرازی😁😁 زنگ که میزنه میگم تو فقط حرف بزن برام😁😁😍😍

نیکی متنی که فرستادی بی نهایت قشنگ بود💔💔

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی به دلم نشست🤗🤗

یادگاری از تو ذخیره اش میکنم 💜💜🦋🦋😍😍

چقدر یک نفر باید به خودش بدی کنه که دوست خوبی مثل شما رو از دست بده 💛💛💛

نه بابا عزیزم 😁😁 من همچین آدم خوب و دوست خوبی هم نیستم 😢😢

این حرفو نزن عزیزدلم💜💜اتفاقا خیلی خوب شد ، چه به تلخی، چه شیرینی یادشون افتادیم. همین که کامنت رو ...

ای جان 😍😍😍

خوب خداروشکر حال شما هم عالی شد . خدا به شما و دوستتون سلامتی بده 🤗🤗🤗 چقدر خوبه که قدر شمارو میدونه 💙🦋

( اینم بگم منم از لهجه های مختلف خیلی خوشم میاد ، لهجه شیرازی ام خیییلی قشنگه 😍😍😍😍 ) 

این متن رو کلاس ششم دبستان که تموم کردم ، دفتر خاطراتم رو روز آخرین امتحان بردم مدرسه و همکلاسی ها واسه هم خاطره نوشتیم . به معلمم هم دادم و برام نوشتن و حتی به دبیر هایی که سال های قبلش داشتم هم دادم واسم خاطره نوشتن .

آخرین خاطره رو دادم به معاون پرورشی مدرسمون ؛ خیلی دوسش داشتم و خیلی مهربون بودن و واقعا مثل این متن ؛ یه شخصیت دوست داشتنی ازشون تو ذهنم ثبت شده . رفتم داخل دفتر مدرسه و گفتم خانم واسم خاطره مینویسین ؟ چند نفر دیگه دفتراشونو گذاشته بودن که براشون بنویسن ؛ گفتن بذار رو میز برات مینویسم . 

بعد از امتحان رفتم ازشون گرفتم ؛ همین متن رو برام نوشته بودن ! با بچه ها به هم دیگه نشون دادین و این واسم جالب بود که برای هر کسی یه متن متفاوت نوشته بودن واسه من این بود 😍😍😍 منم اون موقع ۱۲ سالم بود ، خیلی خیلی خوشم اومد و هر سال بزرگتر که شدم ؛ هر دفعه که میخونمش مثل یه تلنگری هست برام .

واقعا قشنگه 😍😍😍

خوش حالم خوشتون اومد مهربون جون 💛💛💛 

نه بابا عزیزم 😁😁 من همچین آدم خوب و دوست خوبی هم نیستم 😢😢

این چه حرفیه ! خیلیم هستین 💛💛💛💛💛💛

فکر کنم تمام بچه ها اینو قبول دارن که بسیار خوش قلب و مهربون هستین و با هر کامنتتون کلی حس خوب به ما میدین 🦋💙🫂

یدونه باشین 🤍💜