2789
سلااااام نیکی جان خوبی ؟ میبینی تو رو خدا  منم میام چک میکنم میبینم هیچکس هیچی نگفته☹

سلام تپش جونم ، فدای تو 😘 تو چطوری ؟ 

آره عزیزم ، من همش میگم همه آنلاین باشن یه تایمی فقط حرف بزنیم ، بخدا آدم دلتنگ میشه ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها میخوام باهاتون درد و دل کنم .

همتون میدونم آدمای خانواده دوستی هستین و با خانواده تونم رابطه خوبی دارین . خودمم همین طور هستم . شکر خدا با خانوادم همیشه صمیمی بودم و هستم و واقعا بزرگترین و با ارزش ترین نعمتی هستن که تو زندگیم دارمشون 🤍💜

ولی احساس میکنم هیچ دوستی تو اطرافم برام نمونده ( منظور مجازی نیست ) ، یعنی با اطمینان میتونم بگم از آخرین باری که من بهشون پیام دادم و حالشونو پرسیدم ، اونا اصلا حال منو نپرسیدن . زنگ زدم جواب ندادن . یکیشون عقد کرد ، اخلاقش خیلی تغییر کرد ، تا بهش پیام ندم ؛ پیام نمیده !!!! اصلا برام عجیبه ! زمانی که باهاشون در ارتباط بودم ، بدی ازشون ندیدم و دخترای خوبی بودن واقعا ؛ ولی احساس میکنم هر چقدر من میخواستم باهاشون خوب و صمیمی باشم ، اونا یه دوست صمیمی دیگه ای داشتن . خیلی وقتم هست که ندیدمشون ، تعدادشونم اصلا به ۱۰ نفرم نمیرسه ،  ولی برام عجیبه وقتی آدما این همه با هم خاطرات خوب دارن ، چطور میتونن یهو همه چیز یادشون بره ؟ حتی تاریخ تولدتم یادشون نمونه ؟؟؟

بازم میگم خانواده جای خود داره ، ولی دوست و رفیقم خیلی خوبه که واسه من کلا یادشون رفته تو واقعیت ...

اصلا نمیخوام انرژی منفی بدم تو گروهمون ، این چند ماهی که تاپیکمونو دنبال میکردم ، خیلی خوش حال شدم و بعد از ۶ ماه اومدم پیشتون ؛ چون دیدم تو این جمع با این که هر کدوم تو سن های مختلفی هستیم ، حتی با اینکه مجازی هستیم ولی دلامون به هم خیلی نزدیکه ، وقتی که نیستیم نگران میشیم ، واسه حال خوبه هم ذوق میکنیم و با کوچک ترین مشکلی واسه هم ناراحت میشیم ... 

چقدر خوبه که تو این دنیای مجازی پیداتون کردم ؛ چون من اعتقاد دارم هیچ آدمی اتفاقی سر راه هم قرار نمیگیرن ...

مرسی مرسی مرسی بابت بودنتون 🤍💜 

طولانی شدم حرفام ، بوس به چشماتون که میخونین 😘😘😘 

سلام عزیزان . خوبین همگی ؟ سلامتین ؟ 🤍💜 همش میام چک میکنم ، میبینم نیستین ، دلم میگیره 🥺 میدونم ...

سلام جااااانم😍😍

خوبی عزیزدلم ؟؟

فدای دلت بشم من 💜💜🤗🤗🦋🦋

والله منم میام چک میکنم میبینم کسی نیست، میرم، رومم نمیشه کامنت بزارم، میگم شاید بچه ها حوصله ی چت کردن نداشته باشن.

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام جااااانم😍😍 خوبی عزیزدلم ؟؟ فدای دلت بشم من 💜💜🤗🤗🦋🦋 والله منم میام چک میکنم میبینم کسی ...

قربونتون برم مهربون جون 💛🦋💛

شما حالتون خوبه ؟ 🤍💜

آره منم همش میگم حتما کار دارن و فرصت نمیکنن که بیان . 

بچه ها میخوام باهاتون درد و دل کنم .  همتون میدونم آدمای خانواده دوستی هستین و با خانواده تونم ...

عزیزم منم از دیدن کامنتا حس خوبی میگیرم 

فقط زمان کم‌دارم چون دخترم رو کلاس میبرم و میام مهمون داری زیاد می کنم 

الانم تو ماشینم

انشالله که دوباره همه بچه ها مثل قبل با انرژی کنارهم باشیم 🥰♥️

عزیزم منم از دیدن کامنتا حس خوبی میگیرم  فقط زمان کم‌دارم چون دخترم رو کلاس میبرم و میام مه ...

سلام عزیز جان 🦋💙

امیدوارم حالتون خوبه خوب باشه . 

خییلی ممنون تو این شرایط کامنت گذاشتین 🥰😍😘

آره منم منتظرم همه یکمی خلوت بشن و بیان 😉

بچه ها میخوام باهاتون درد و دل کنم .  همتون میدونم آدمای خانواده دوستی هستین و با خانواده تونم ...

بعضی وقتا ادما واقعا زندگیشون پر از مشغله اس که ما ازشون خبر نداریم 

شاید همین رفیقایی که میگی با یه سری مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنن که روحتم ازش خبر نداره 

یا همین دوستت که ازدواج کرده شاید انقدر مشغوله کاراشه که واقعا نمیرسه 

در وهله اول سعی کن ازشون دلگیر نشی ولی خب تو ام دیگه پیگیر نباش یه مدت ببین خودشون احوالتو میپرسن یا نه 

اگرم نپرسیدن واقعاا بیخیالشون شو 

نیکی جان نمیدونم تو چه سن و سالی هستی 

ولی فک کنم خیلیا پستشون به اینجور آدما میخوره 

برای منم پیش اومده که زنگ زدن و احوال پرسیدن فقط از جانب من بوده 

منم دیگه از یه جایی به بعد به خودم اومدم و شدم مثل خودشون 

منم شاید اولش ناراحت میشدم ولی در اخر به همون مثل معروف رسیدم که برای کسی بمیر که برات تب کنه 

اگه کسی رفاقت با من براش مهم نیس که حتی حالمو بپرسه پس چرا اون باید برای من مهم باشه ؟

چرا باید زنگ زدن و پا بر جاموندن رفاقتم با اون آدم برام مهم باشه و به خاطرش ناراحت بشم یا غصه بخورم؟

اینجوری میشه که دیگه از ارزشی که برای اون ادم قائلم کلی کم میشه و دیگه بابتش ناراحت نمیشم

تو ام امتحان کن جواب میده ...

بعدم یه چیزی نیکی جان 

رفیق واقعی خیلی کم پیدا میشه 

فکر نکن که حالا همه ادما یه رفیقی دارن که جونشون برا هم در میره نه بابا 

خیلیامون از همین رفیقا انقدر اسیب خوردیم که ارزوی کردیم کاش هیچوقت سر راهمون قرار نمیگرفتن 

غصه الکی نخور  عزیزم 

واینکه نمیدونم تولدت کی بوده 

ولی من عوض همه اون رفیقا بهت میگم 

تولدددددت مبااااارک عزیزم ❤❤❤❤

انشالله بهترینهارو امسال تجربه کنی رفیق مجازی  گلم 😍😍😍😍😍

راسی قلب چه رنگی دوس داشتی ؟

بعضی وقتا ادما واقعا زندگیشون پر از مشغله اس که ما ازشون خبر نداریم  شاید همین رفیقایی که میگی ...

مرسی تپش جون که وقت گذاشتی ، خوندی و تایپ کردی 💙🦋 

بله درست میگی ممکنه در‌گیر خیلی کارا باشن . توی هر مناسبتی منتظر بودم ببینم که کسی به من پیام میده یا نه ، دیدم نه ولی بازم من پیام دادم ، الان از آخرین پیامم ۵ ماهی میگذره ، فقط خواستم ببینم بازم من باید اول زنگ و پیام بدم یا اونا ؛ دیدم اصلا هیچ خبری نیست ...

منم درک میکنم توقع نداشتم اونا از کاراشون بزنن ، منم مثل همه درگیر و سرگرم هستم ولی تا حدودی میدونم که اونا تو یه تایمی بودن که وقت آزادی داشتن ولی خوب دلشون نخواسته منم برام سخت بودم واقعا کلا ناراحت شدم و تو این مدت هم به قول تو بیخیال شدم . چون همش یه طرفه بود ... 

با کامنتت حالم بهتر شد 🤗🤗  ممنونم عزیز دلم بابت راهنماییت 🤍💜 

بعدم یه چیزی نیکی جان  رفیق واقعی خیلی کم پیدا میشه  فکر نکن که حالا همه ادما یه رفیقی د ...

واییییییی فدای قلب مهربونت بشم 😍😍😍😍

مرسی مرسی ازت عزیز دلم 😘😘😘😘

ممنون از آرزو قشنگت 🥰🥰🥰🥰

آره کاملا با حرفت موافقم ؛ شایدم خوبی اینکه اون رفیق صمیمی که میخواستم و ولی نداشتم ، این بود که به قول تو ضربه ای نخوردم ازشون شکر خدا ... 

این دوتا 🤍💜 

خدا حفظ کنه تو و خانواده ی عزیزت رو برای هم 🤲🤲💚💚

راستش نیکی جان این مشکل منم بود 💔💔

یه دوست خوب مجازی دارم همیشه بهم میگفت طنین زیاد نباش، بزار نباشی اونا سراغتو بگیرن، راستش زیاد با حرفش موافق نبودم میگفتم ارتباط باید دوطرفه باشه اما به جایی رسیدم که میبینم درست میگفت، یهو به خودم اومدم دیدم تموم ارتباطا، احوال پرسی ها فقط از جانب منه، اگر من پیام ندم اونا هم نمیدن، یادمه پارسال عید برای تک تکشون وویس فرستادم و عیدو تبریک گفتم اما امسال گفتم پیام ندم و در اوج ناباوری دیدم فقط دو ، سه نفرشون پیام دادن و بقیه هیچی به هیچی حتی تا الآن 💔💔

الآن ارتباطم فقط با دوست و رفیقم که از اول دبیرستان تا حالا با همیم محفوظه و دو تا دوست مجازی راه دور و شماها😍😍 دور بقیه رو خط کشیدم، البته اگر پیام بدن خیلی خوشحال میشم و جواب میدم اما دیگه خودم پیام بهشون نمیدم💔💔 نیکی اینقده دلتنگشون میشم و گریه میکنم خدا میدونخ ولی خب چاره ای نیست💔💔

البته منکر این نمیشم که حتما کلی مشغله دارن و سرشون گرم زندگیشون ولی خب یه جایی آدم واقعا ناراحت میشه.

تو هم دوستاتو گلچین کن، یه مدت پیگیر نباش، ببین کدومشون بهت برمیگردن و سراغتو میگیرن ، همونارو برای خودت نگه دار عزیزم🤗🤗 کسی که تو رو بخواد حتما پیگیرت میشه👌👌شاید باورت نشه یکی از همون مجازی هایی که میگم موند واسم همونه که بهت گفتم بفهمه من اینجام قطعه قطعه ام میکنه😁😁🤭🤭 خیلی دلخوری ها بینمون پیش اومد اما آخرش برگشت و گفت بدون تو نمیتونم ولی از اونایی که رابطمون گل و بلبل بود خبری نیست💔💔

ببخش زیاد حرف زدم عزیزم💜💜😘😘🦋🦋

خوب و خوشحال و سلامت باشی گلم 🤲🤲😍😍

قربونتون برم مهربون جون 💛🦋💛 شما حالتون خوبه ؟ 🤍💜 آره منم همش میگم حتما کار دارن و فرصت نمیکنن ...

عزیزدلمی نیکی جان 🤗🤗💜💜

منم خوبم شکر خدا 🤲🤲💚💚

سلام عزیزم خوبی؟😘😘 

منم مثل خودتم

کسایی ازم دورشدن که فکر میکردم نزدیک ترین هستن بهم

انگار مشکل از من و تو نیست همه دیگه فقط به فکر زندگی خودشون هستن

درونگرا نیستی مثل من؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭