2789
فردا شب پسرحاجی و مامان باباش و داداشاش میان خونمون  تنها دلیلشم اینه که مامانم میگه زشته تا ا ...

بسلامتی. جاری دوم هم میاد؟

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میدونست یه دوستی داشتم که اینکارا رو کرده ، ولی خودم بهش گفتم کسی که دعوتم کرده همونه  شاید ...

یاس به نظر منم رفتنت اصلا لزومی نداشت ، درسته یه زمانی دوستت بوده ولی دوستی که محرم راز نباشه نمیشه اسمشو گذاشت دوست، اون بود که همه چیزو کف دست پیمان گذاشت که تو چه خصوصیاتی داری.

بعدم از کجا میدونی که نقشه نباشه، که یه چالش جدید نباشه، که پای پیمان وسط نباشه، من به پسر حاجی حق میدم با اون اتفاقایی که افتاده بود رفتنت درست نبود، نمیدونم الآن ارتباطت با دوستت چطوریه ولی زیاد باهاش صمیمی نشو ،یه حدی رو نگه دار، کار واجبو تلفنی هم میشه گفت، بهت تلفنی بگه.

امیدوارم ازم ناراحت نشی که اینطوری گفتم🤦‍♀️🤦‍♀️ مطمئنا خودت بهتر صلاحتو میفهمی فقط خواستم بگم که جانب احتیاطو رعایت کنی 😘😘💜💜

راستی یاس از مربیت چه خبر ؟؟

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

فردا شب پسرحاجی و مامان باباش و داداشاش میان خونمون  تنها دلیلشم اینه که مامانم میگه زشته تا ا ...

اووه 😂😂 اگر جاری ها هم بیان که چالش جدید داری 😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️، داداشتم هست یاس ؟؟

خوش بگذره بهتون عزیزم 🤗🤗💜💜

بعد اگر دوست داشتی بیا برامون تعریف کن 😅😅

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

مشاوری که پیشش میرفتمم گفته بود دیر اعتماد میکنه ، تازه با اتفاقایی که افتاده هم دیگه بدتر شده 

یاسی جان  به نظرمن بیشتر از اینکه به اعتماد ربط داشته باشه  نگران اتفاق بد بوده  چون دفعه پیش کم عذاب نکشیده 

میدونست یه دوستی داشتم که اینکارا رو کرده ، ولی خودم بهش گفتم کسی که دعوتم کرده همونه  شاید ...

وای از دست تو عروس حاجی🤕🤦‍♀️

پس همون بهتر که پسر حاجی سفت و محکم گفت،نه!!!

آدم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه!

تعجبم از اینه واقعا میخواستی بری؟از کجا معلوم یه نقشه دیگه در کار نبوده باشه؟

وای از دست تو عروس حاجی🤕🤦‍♀️ پس همون بهتر که پسر حاجی سفت و محکم گفت،نه!!! آدم عاقل از یه سور ...

دقیقا منم همینو بهش گفتم که اصلا نرو مخصوصا اینکه هی اصرار کرده کار واجب دارم ،معلومه یه چیزی تو سرشون بوده

یاس به نظر منم رفتنت اصلا لزومی نداشت ، درسته یه زمانی دوستت بوده ولی دوستی که محرم راز نباشه نمیشه ...

هیچ ارتباطی نداشتم تا اینکه چند روز پیش پیام داد گفت کار داره بهشم گفتم تلفنی بگو اول گفت کارم واجبه تلفنی نمیشه بعدم گفت نکنه نامزدت اجازه نمیده از خونه بیای بیرون😐

یاس به نظر منم رفتنت اصلا لزومی نداشت ، درسته یه زمانی دوستت بوده ولی دوستی که محرم راز نباشه نمیشه ...

به مربیم گفتم فعلا درگیر کارامم وقت نمیکنم بیام ولی خودش گاهی وقتا پیام میده یا زنگ میزنه منم باهاش حرف میزنم ولی مثل قبل نیستم

اووه 😂😂 اگر جاری ها هم بیان که چالش جدید داری 😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️، داداشتم هست یاس ؟؟ خوش بگذره بهتون ...

خب داداشا‌ که بدون جاریا نمیان😂

اره داداشمم هست ، بیچاره همششش داره درس میخونه😢

امیدوارم بی چالش باشه دیگه کشش ندارم🤦🏻‍♀️😅

وای از دست تو عروس حاجی🤕🤦‍♀️ پس همون بهتر که پسر حاجی سفت و محکم گفت،نه!!! آدم عاقل از یه سور ...

اره اخه هی میگفت کار واجب دارم ، بعدم اینکه خانوادشو میشناسیم تو خونشون اتفاقی نمیفتاد ولی پسرحاجی گفت اصلا نرو 

دقیقا منم همینو بهش گفتم که اصلا نرو مخصوصا اینکه هی اصرار کرده کار واجب دارم ،معلومه یه چیزی تو سرش ...

اوهوم 😕

بچه ها نوردخت بهم پیام میده میگه چه خبر منم اگه خبری باشه میگم بهش یه وقت فکر نکنین چیز اضافه تر میدونه ها 😅 فقط چون خودش میپرسه زودتر میفهمه همین