2789
دیشب خیییییلی حرصمو دراورد چون با دوستش بیرون بود هیچ کاری نکردم بعد تا عصر صبر کردم گفتم سرکارشه من ...

به باباش کشیده این اخلاقش درست بشو هم نیست😑😑😑

جدی حرف بزنی مسخره بازی درمیارن فقطم وقتی خودشون از ی چیزی ناراحت باشن جدی میشن🥴😩

اره 😁

خوشبگذره..انشاالله همه چی بخوبی وبدون حاشیه پیش بره

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچ ارتباطی نداشتم تا اینکه چند روز پیش پیام داد گفت کار داره بهشم گفتم تلفنی بگو اول گفت کارم واجبه ...

عمدا اینطوری گفته در مورد نامزدت خواسته تحریکت کنه😬😬 میگفتی نظر خودمم این که تلفنی بهم بگی.

در هر صورت کار خوبی کردی که نرفتی 👏👏

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

خب داداشا‌ که بدون جاریا نمیان😂 اره داداشمم هست ، بیچاره همششش داره درس میخونه😢 امیدوارم بی ...

ان شاءالله که مهمونی خوبی بشه و حسابی بهتون خوش بگذره عزیزم🤗🤗💜💜

داداشتو به این خاطر پرسیدم که اگر خدای نکرده جاری دوم بخواد چالشی درست کنه وجود داداشت خوبه و حواسش هست😊😊😉

دوباره بحث مهمونی شد😂😂 و من شکمو ذهنم سمت غذاهای مهمونیه 😂😂😋😋 حسابی هنرنمایی کن یاس😉😉😘😘

اوهوم 😕 بچه ها نوردخت بهم پیام میده میگه چه خبر منم اگه خبری باشه میگم بهش یه وقت فکر نکنین چیز ...

ای داد بیداد 😂😂😂😂

تپش منم گرفتارم با جوش 🤦‍♀️🤦‍♀️ البته من اصلا تو این سی و اندی سال اصلا جوش نزدم، حتی دوران بلوغ، ...

آخ عزیزم 😢😢😢😢

منم همینم مشکل هورمونی هم ندارم 

دکتر پوست بهم راکوتان داد بدنم خیلی واکنش نشون داد دیگه نخوردم دیگه هم نمیخورم تا عمر دارم ولی اون دوره خوب شدما تا ۱سال بعدشم صورتم صاااف بود بعدش دوباره شرو شد

برا من اینطوریه که اگه حرص بخورم زیاااد میشن ولی این دفعه اصلا حرص و جوشم نخوردم یهو یه عالمه ریخت 

خیلی  حس بدیه ☹

من حتی ازحجامت وحشت داشتم ولی میگفتن برو خوب میشی رفتم اونم تاثیر چندانی نداشت

حالا دنبالشم ببینم یه حکیم گیاهی خوووب میشه پیدا کرد برم ببینم از این راه درمان میشم یا نه خیلی خسته کنندس  واقعاا 

انشالله هیچ کس جوش نزنه تو این عالم💔

عزیزم روی جوش های فعال ، کرم زدن زیاد جواب نیست. باید اول با آنتی بیوتیک ، خشک بشن..بعد کرم های مخصو ...

اره دقیقا  تا قرص میخوری سریع خوب میشن 

ولی خب اخه چقدر دارو بخوره ادم با اون همه عوارضی هم که دارن 

منم بدنم خیلی بد جور  واکنش میده به دارو واقعا اون دوره که خوردم اذیت میشدم دیگه قول دادم نخورم اصلااا 

امید دارم بدون دارو درمان بشن دوباره😢

خب داداشا‌ که بدون جاریا نمیان😂 اره داداشمم هست ، بیچاره همششش داره درس میخونه😢 امیدوارم بی ...

انشالله کلی خوش بگذره بهتون عزیزم 

فک نمیکنم دیگه در حضور مامانت جاری خاانوم بتونه کاری کنه

انشالله که به خیر و دل خوشی میگذره

آخ عزیزم 😢😢😢😢 منم همینم مشکل هورمونی هم ندارم  دکتر پوست بهم راکوتان داد بدنم خیلی واکنش ...

راکوتان جوشو خوب میکنه ولی خیلی عوارض داره🤦‍♀️🤦‍♀️

کار خوبی میکنی نمیخوری تپش.

واقعا خسته کنندست 😢😢 من شب میخوابم ، صبح که بیدار میشم یه جوش جدید زدم 🤦‍♀️🤦‍♀️

کلافه ام کردن، اما اینقدر مشغله ی ذهنی دارم که نمیدونم اینا رو دیگه کجای دلم بزارم.

الهی آمین 🤲🤲 

حرص نخور گلم، ان شاءالله زودی خوب میشی عزیزم🤲🤲❤❤

اره دقیقا  تا قرص میخوری سریع خوب میشن  ولی خب اخه چقدر دارو بخوره ادم با اون همه عوارضی ...

عزیزم من پی ار پی پوست صورت انجام دادم الان نه ماه جوش نزدم خیلی پوستم خوبه با  دکترت صحبت کن. اگه صلاحه امتحان‌کنید 

چون خواهرم اینکارو کرد بدتر شد 

سلام یاسی جون چطوری ؟

حتما مشغول هنرنمایی برای امشب هستی

اگه تونستی عکس خوردنی هایی که خودت درست کردی رو بفرست ببینیم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭