2789
@مولار       یاسی جونم یه سوالی ازت داشتم  یادمه کرم ضدجوشتو معرفی کردی ...

عزیزم روی جوش های فعال ، کرم زدن زیاد جواب نیست. باید اول با آنتی بیوتیک ، خشک بشن..بعد کرم های مخصوص برای جای جوش بزنی . محلول ضد جوش کلیندامایسین بگیر ، بزن روی جوش ها 

هم بهم شک داره هم فکر نکرده چقدر باید احمق باشم که برم…

حق داری ناراحت بشی کارش اشتباه بود

اما به نظرم دلیلش این بوده که هنوز شناخت کافی ازت نداره و ترس از دست دادنت هم هست

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هم بهم شک داره هم فکر نکرده چقدر باید احمق باشم که برم…

همینو بهش بگو عزیزم که برات سخته با این کارش کنار بیای و نباید تکرار بشه 

با همون لحن خوب و محترمانه همیشگی 

یه مدتم کمتر. تحویل بگیر 

اصن دیگه هیچ وقت نامه نمیدم براش    

همیشه همه ی حرف هات رو راحت بیان کن و در کمال آرامش..عصبانیت نشونه ی ضعف ه ..هر چی ریلکس تر و با اعتماد به نفس باشی ، حرفت بیشتر تاثیر داره 

و کلا هم مرد ها خیلی وقت ها نمیتونن متوجه بشن که ما برا چی ناراحتم یا چی تو دلمونه . این ذاتشون ه ، دست خودشون نیست. ما خانم ها خودمون باید بیان کنیم عزیزم

قربونتون برم😍😍چقدر خوشگلن 🥺 مخصوصا لیمو و هندونه اش💛🥺😍😍

خدا نکنه عزیزدلم 😘😘🤗🤗 چشمات قشنگ دیده 😍😍

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

نه اصلا سر اینکه با دوستش بیرون بود نیست حتی سعی میکنم اینجور وقتا زنگشم نزنم…. دوستم که با دوست ...

یاس وقتی برید زیر یه سقف، کم کم اخلاق هم دستتون میاد و این رفتارا کمتر تکرار میشه ، دلخور نباش عزیزم😘😘💜💜 همه چیز به مرور زمان حل میشه.

اگر عقد بودین مطمئن باش این چیزا پیش نمیومد😂😂(اینو از طرف پسرحاجی گفتم😂😂)

اون بنده خدا دیگه ..مثلااین همه احساس بخرج داده...شماهم بذارتوموقع های حساس بهش بگو من اگرحرفی بزنم ...

اینم خیلی جوابه 😂😂👌👌

اینقدر دلم میخواست منم اینطوری باشم ولی اون لحظه یادم میره😁😁

اینم خیلی جوابه 😂😂👌👌 اینقدر دلم میخواست منم اینطوری باشم ولی اون لحظه یادم میره😁😁

منم کم کم تواین ۲۰سال حرفه ای شدم    

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
منم کم کم تواین ۲۰سال حرفه ای شدم      

احسنت 👏👏👌👌😁😁 امتحانش میکنم حتما😅😅

من بیشتر بهم میگه حرص نخور سکته میکنی الآن😂😂

یاس وقتی برید زیر یه سقف، کم کم اخلاق هم دستتون میاد و این رفتارا کمتر تکرار میشه ، دلخور نباش عزیزم ...

خودشم همینو گفت ، که اگه عقد بودیم من دائم استرس از دست دادنو نداشتم و….

حق داری ناراحت بشی کارش اشتباه بود اما به نظرم دلیلش این بوده که هنوز شناخت کافی ازت نداره و ترس از ...

مشاوری که پیشش میرفتمم گفته بود دیر اعتماد میکنه ، تازه با اتفاقایی که افتاده هم دیگه بدتر شده 

سلام یاسی جان اول که مگه پ سر حاجی میدونه این دوست با دوست پیمان دوست بوده؟ دوم اگر میدونسته نیازی ...

میدونست یه دوستی داشتم که اینکارا رو کرده ، ولی خودم بهش گفتم کسی که دعوتم کرده همونه 

شاید اگه پسرحاجی اونقدر سفت و محکم نمیگفت نه ، میرفتم🤦🏻‍♀️ 

چون هی میگفت کارم واجبه میخوام ببینمت و این حرفا….