2789

@مولار    

یاسی جونم یه سوالی ازت داشتم 

یادمه کرم ضدجوشتو معرفی کردی فک کنم لایسل بود اسمش ؟

میخواستم بپرسم ببینم میزنی روی جوش زودی خشک میکنه ؟

من دکتر خیلی رفتم دوره ای خوب شدم تا داروهاشو قطع کردم یه مدت بعد دوباره جوش زدم تازه داروهاشم اصلا بهم نمیسازه 🤦‍♀️

یادمه یه ضد جوش بهم داده بود  الارو بودمیزدم روی جوش خشک میکرد اما نه که بگم خیلی سریع ولی بازم خوب بود خواستم سفارش بدم ناموجود شده 😢

میخواستم ببینم لایسل بگیرم زود خشک میکنه ایا ؟

خیلی بد جور جوش ریختم تو این چند روز  فک کن ۱۲ تا جوش فعال دارم چند  تاش چرکی ان  😭💔

دلم میخواد یه چی باشه زودی خشک کنه 

بچه ها شما ها هم اگه تجربه ای دارین بگین بهم

ممنونم🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قبول باشه عزیزم ممنونم🖤

سلامت باشید

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
@مولار       یاسی جونم یه سوالی ازت داشتم  یادمه کرم ضدجوشتو معرفی کردی ...

اره همین بود . وقتی میزنی سریع خشک میشه ولی نباید رو پوستت پخش کنی فقط همون نقطه که جوش زدی باید بزنی 

من کلا خیلی جوش نمیزنم ولی این کرمه برام خوب بوده

حالا عکسشم میدم برات

بچه ها به خصوص خانمای متاهل ، شده بعضی وقتا بخواین دعوا کنین با طرف ولی نشه؟ 

چیکار میکنین از این حالت انفجاری دربیاین؟ صبر میکنین بعدا سر فرصت به روش میارین یا کلا تو خودتون میریزین؟

بچه ها به خصوص خانمای متاهل ، شده بعضی وقتا بخواین دعوا کنین با طرف ولی نشه؟  چیکار میکنی ...

بستگی داره طرفت کی باشه.اگرهمسرم باشه که ردمیشم ولی شوخی شوخی میگم تاخودش متوجه میشه ولی بقیه مثل یارون شوهر میذارم یوقتایی سریه موضوع توهمون مدلا بروشون میارم..هرچندهمسرم مخالفه میگه ول کن فقط اعصاب خودت خورد میکنی

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
بچه ها به خصوص خانمای متاهل ، شده بعضی وقتا بخواین دعوا کنین با طرف ولی نشه؟  چیکار میکنی ...

طرف منظورت شوهره؟

هیچی همش گیر میدم و عصبانیم اما بیشتر وقتا شوهرم چیزی نمیگه تا من اروم شم

حتما دلیلی داره که میخوای دعوا کنی باهاش

بهتره در مورد همون موضوع حرف بزنی و تو خودت نریزی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

من معمولا چیزی نمیگم تا وقتش پیش بیاد بعد همه رو یکی یکی بهش میگم اینجوری طرف میمونه که واااای این همه ناراحتی تو دلش بوده و بی توجه بودم بهش 

کلا آدم دعوا نیستم واسه اون لحظه انفجاری هم همه میفهمن از میمیک صورتم که من از چیزی ناراحتم 

اما دلیلشو نمیگم تا وقتش

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 

هردوش 

گاهی میخوام تحمل کنم نمیشه بعد سه چار روز انفجار پیش میاد 

باهاش حرف بزن موضوع مطرح بشه بهتره 

سلام بچه هااا خوبین ؟ عزاداریاتون قبول باشه 🖤

سلام تپش جوووونم 💓💓💓💓

از تو هم قبول باشه قربونت بشم 🤲🤲💚💚

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام ممنون .شب عاشورا توشاهچراغ همه بچه های نی نی سایت دعاکردم.انشاالله خدا قبول کنه

قبول باشه بانو جان 🤗🤗

ممنونم از محبتتون 😘😘

@مولار       یاسی جونم یه سوالی ازت داشتم  یادمه کرم ضدجوشتو معرفی کردی ...

تپش منم گرفتارم با جوش 🤦‍♀️🤦‍♀️

البته من اصلا تو این سی و اندی سال اصلا جوش نزدم، حتی دوران بلوغ، اما الآن چند ماهه صورتم وحشتناک جوش ریخته، اکثرا هم خیلی دردناکن، من چون پلی کیستیکم ، گفتم حتما اون عود کرده، رفتم دکتر زنان، چکاب کامل دادم، مشکل قند و کبد و پلی کیستیک نداشتم، اما پرولاکتینم بالا بود(هورمون شیردهی😐😐) اونم بعد از هفت سال که گذشته از شیردهیم😐😐، خلاصه که بهم قرص داده دارم میخورم، سه دوره هم آنتی بیوتیک خوردم، 

تازگی ها یکم بهتر شده جوشام اما جاشون مونده😭😭

برای دکتر پوست خوبم باید برم مرکز استان که دکتره هم نوبتاش سالانه ست، هر چی هم بگی زدم این مدته، صابون ضد جوش، فوم، ژل اورژانسی و .... اما فایده نداشت، فعلا بی خیالشون شدم و جلوی آینه نمیرم 😢😢 البته من حس میکنم سر استرس این چند ماهه کلا همه چیز بدنم بهم ریخته ، خودم متوجه شدم 😢😢

اگر چکاب هورمونی ندادی ، یه چکاب برو حتما .

کلا یه چکاب هورمون و خون بده اگر ندادی.

امیدوارم زود زود خوب بشی عزیزم 🤗🤗 نگران نباش، من هر چی بهشون میرسیدم بدتر میشدن، بی خیالشون که شدم بهتر شدن😅😅 نصف مریضی هامو با بی خیالشون شدن خوب میکنم😂😂

هر کی هم میبینم میگه چقدر جوش زدی😬😬انگار مثلا خودم نمیبینمشون😬😬

راستش یاس من این جور موقع ها اینقدر به هم میریزم که تابلو میشه. ترجیحم بیشتر سکوته اما بستگی داره طرفم کی باشه اگر خانواده ی خودم باشه که سکوت میکنم چون اگر چیزی بگم یه کاری میکنن که محکومم بشم، ولی اگر دیگه دلم خیلی پر باشه با یه آدم امین در موردش حرف میزنم، اما اگر طرف شوهرم باشه راستش حرفامو میگم بهش، شده پیامک کنم، یا تلفنی یا نامه اما نمیزارم انباشته بشه چون خود آدم اذیت میشه، ناراحتی های کوچیک کوچیک وقتی جمع بشن یهو یه جایی آدم سر یه موضوع ساده از کوره در میره، بعد همه میگن چش بود، این که موضوع مهمی نبود، اما نمیدونن که تو پر بودی و اون لحظه لبریز شدی، خلاصه که اگر طرف شریک زندگیته نزار تو دلت بمونه، صاف و صادقانه و آروم حرفاتو  بزن.