2789
نیکی جان خوش اومدی عزیزم فقط یه سوال اینجا رو چجوری پیدا کردی ؟

خییلی ممنون تپش جون 🤍💜

همین چند وقت پیش قبل از رفتن جانا ، یاسی با این کاربری تو تاپیک جانا هم اومد و پست گذاشت ، منم اونجا متوجه شدم که یاسی و پیداش کردم و اومدم پیشتون 🤗🤗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام خانوم خونه مهربووون 💛💛💛 خییلی ممنونم عزیزم 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛 تماااام این قلب های زرد ...

خیلی خیلی ممنونم از مهربونیت عزیزدلم🙏🙏😍😍💜💜

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلین هنوز ایرانه؟ قصد رفتن نداره؟ 

رفت و آمد میکنه 

راستش من اطلاع ندارم 

قبلن بامادرش در ارتباط بودم که اونم قطع کردم 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلین عزیزم دوستان بهترین حرفا رو زدن ، من دیگه بخوام چیزی بگم اضافه ست، فقط از ته دلم برات دعا میکنم ...

ممنونم عزیز دلم 

فکر کنم باید یکم منعطف تر بشم و کنار بیام 

چون مامانم اینا انگاری قصدشون واسه آشنایی من جدیه 

من مقاومت میکنم فعلا اما نمیدونم تا کی میتونم ادامه بدم 

از طرفی خیلی آدم یه دنده ای هستم و نمیخوام جوری باشه کاری رو به زور بهم تحمیل کنن 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

سلام به روی ماه تک تکتون

از همون اول که عضو سایت شدم ، میدونستم این گروه متفاوته

ولی الان که پیامای دیروز و امروز رو خوندم مطمئن شدم که این گروه خیلی خیلی متفاوته

با شادی هم خوشحالیم

با غم هم غمگین میشیم

دلتنگ هم میشیم 

با هم ذوق میکنیم

با هم بغضی میشیم

میخوام بگم که تک تکتون از آدمای نیک روی زمینید.

قدر خودتونو خیلیییی بدونید😘

دوستووون دارررم زیاددد❤️❤️❤️❤️