2789
ممنونم عزیز دلم که هستی  منم گاهی اوقات دوست دارم یکی پیشم باشه که بتونم بهش بگم چی داره بهم م ...

قربونت عزیزم 🤍💜

حرفی که تپیش جون زد درسته ، چون این موضوع هنوز برای تو کامل تموم نشده . قبلا گفتی که یه گوشه قلبت رهاش کردی ولی بازم با دیدن عکسش به یادش افتادی . امیدوارم بتونم منظورمو خوب برسونم ؛ چون هیچ آدمی تو زندگیت نیست و به قولی نمیتونی آدم دیگه ای رو به جای اون تو قلبت راه بدی ، شاید به خاطر همینه که داره برات سخت میگذره ، من اصلا منظورم این نیست که فقط و فقط برای اینکه فکر اون طرف از ذهنت و مهرش از قلبت بره با شخص دیگه ای آشنا بشی ، نه اصلا ؛ ولی به خودت فکر کن ، ببین که چی میخوای ، ببین واقعیت چیه ، میدونم واقعا سخته میتونه باشه . ولی یه درصد احتمال بده همین موقعیت های آشنایی که واست میش اومده ، از طرف خداست ، شاید با یه شخصی آشنا بشی که اون خیییلی بیشتر عاشقت باشه ، همه این ناراحتی و دلشکستنا تموم میشه عزیز دلم . 

سلین جونم اگر که خودت صلاح میدونی چون گفتی که نمیتونی به اطرافیان بگی ، پیش یه مشاور برو ، خیلی میتونه کمکت کنه . 

واقعا پسره انقدر خوبه ؟ یا ذهن تو انقدر ایده آلش میدونه؟ کاش اگه صلاحته زودتر بیاد  اگرم ...

از نظر من اینقدر خوبه 

چون از نظر دوستم خیلی عادی بود 

دیگه دستم بشکنه نمیرم پیگیرش بشم 

چون پیشگیرش نباشم آروم ترم 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام  نمیدونم چرا امشب به یادش افتادم رفتم دیدم عکس جدید گذاشته !فکر میکردم همه چی واسم تموم ش ...

عزیز دلم چقدر سخته کسی رو انقد دوست داشته باشی و بهش نرسی🥺🥺 

زمان فقط میتونه قلبتو تسکین بده

سعی کن عکساشو نبینی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
قربونت عزیزم 🤍💜 حرفی که تپیش جون زد درسته ، چون این موضوع هنوز برای تو کامل تموم نشده . قبلا گفتی ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت 

رو خودم یکم کار کنم ببین میتونم به کس دیگه فکر کنم

چون من دوست دارم به خواست خودم با یکی آشنا بشم 

نه به مرحله ای برسه که بقیه مجبورم کنن 

پیش آشناها که نمیشه حرف زد 

ولی مشاور رو باید برم 

بالاخره باید یه تصمیم جدی بگیرم 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
زمزمه جان از شما خیلی ممنونم بابت تمام آرزوهای قشنگی که کردین و حرف های قشنگی که زدین به من مثل یه م ...

عشق یه مفهوم خیلی بزرگه می تونه تو هر چیزی باشه عشق به معنایی که تو مدنظرته خیلی اساطیریه 

این و بدون که تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته و اگه خدا بخواد این حس و تجربه کنی می کنی 

یه وقتایی چیزی رو که ما میخوایم اصلا به صلاح مون نیست و اصرار بر داشتنش و برآورده شدن آروزی داشتنش باعث نابودی تو میشه و تو نمی دونی خدا تو پیچ بعدی زندگیت چی برات کنار گذاشته اگه اهل کتابی یه کتاب خیلی خوب بهت معرفی کنم دیدتو به دنیا عوض می کنه امیدوارم یه روزی به تاپیکی تگم کنی که بگی خدا مسیر درست زندگی مو بهم نشون داد اسم اون کتاب 

کتابخانه نیمه شبه واقعا فوق العاده س

.
سلام دختر تو کجا بودی؟؟ چقدر خوب شد برگشتی❤️

مرسی عزیز دلم واسه مهربونیت 💜

حقیقتش یه سری کار داشتم دیدم سایت واقعاً وقتم رو میگیره واسه همین یه مدت لغو کاربری کردم که وسوسه نشم بیام 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

تپش جان من واقعا ممنونم ازت که این همه زحمت کشیدی و واسه من تایپ کردی🧡 کاش میتونستم حکمتش رو بفهمم ...

عزیزم ببخشید که میپرسم

میدونست که دوسش داری ؟ باهاش رابطه دوستی داشتی؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ممنونم عزیزم از راهنماییت  رو خودم یکم کار کنم ببین میتونم به کس دیگه فکر کنم چون من دوست دار ...

از صمیم قلبم میخوام که حالت خییلی عالی بشه و دیگه غصه نخوری سلین جون 🤍💜

مشاوره هم بری که دیگه خیلی خوب میشه . 

از نظر من اینقدر خوبه  چون از نظر دوستم خیلی عادی بود  دیگه دستم بشکنه نمیرم پیگیرش بشم& ...

ببخشید که میپرسم عزیزم

میدونست که دوسش داری ؟باهم رل بودین؟

ببخشید که میپرسم عزیزم میدونست که دوسش داری ؟باهم رل بودین؟

نه عزیز دلم 

علاقه یکطرفه

نه عزیز دلم  علاقه یکطرفه

کاش بهش میگفتی و نزدیکش میشدی

اینجوری اگه رد هم میکرد ازش سرد می‌شدی

به نظرم این همه عشق ارزش تلاش برای به دست آوردنشو داشت 

ممنونم عزیزم از راهنماییت  رو خودم یکم کار کنم ببین میتونم به کس دیگه فکر کنم چون من دوست دار ...

نه اتفاقا اصلا اینکارو نکن بشین و بهش فکر کن  این قدر فکر کن که اشباع بشی بعصی چیزا اگه ازش فرار کنی بدتره 

فرض کن توی خونت یه مهمونی خیلی بزرگ گرفتی به  همه هم گفتی بیان علامیه زدی دعوت نامه صادر کردی هرکی این دور و بره بیاد ، بیاد غذاشو بخوره و بره بعد همه مهمونات خوبن خیلی هاشون باکلاسن خیلی‌هاشون محترمند و دست نداری برنجن خیلی هام معمولین ولی یکی شون اصلا مناسب مهمونی تو نیست اصلا هیچ جوره جاش اونجا نیست ولی به شدت کنه است و نمیره هرچی میگی برو میگه مگه اعلامیه نزدی همه بیان منم همه نمی رم اگه ولش کنی یه جور مهمونی تو بهم میریزه و مهموناتو ناراحت می کنه بخای بندازی بیرون قشقرق بپا می کنه و یه جور دیگه اینکار و میکنه باید بنشونی یه گوشه و غذاشو بدی و بگی بره اون موقع دیگه نمی تونه بمونه دلیلی نداره بمونه 

اینکه به این قضیه فکر نکنی غلطه چون وقتی میخوای یه تصمیم مهم بگیری مزاحمت میشه اگه بزور بخوای از ذهنت بندازی بیرون دیگه بدتر کل ذهنتون درگیر میکنه بهترین کار این که بشینی یه گوشه و به تمام عواقبش فکر کنی به هر آینده ای که ممکن بود پیش بیاد

کم کم ذهن ناوخودآگاهت کار خودشو می کنه اون کتابرکه گفتم و حتما بخون

.
نه اتفاقا اصلا اینکارو نکن بشین و بهش فکر کن  این قدر فکر کن که اشباع بشی بعصی چیزا اگه ازش فرا ...

عزیزم مرسی از راهنماییت 

چه مثال جالبی زدی

آخه من میترسم بهش فکر کنم بدتر بشم 

چون اگه قرار بود از فکرش خسته بشم 

این همه سال شده بودم‌

راستی عزیزم کتابی که معرفی کردی رو حتما میگیرم 

ممنونم ازت

سلام به همگی 🤍💜 من نیکی ام 🤗 من از ۵ سال پیش اتفاقی با نی نی سایت آشنا شدم ولی اینجوری نبود که ...

سلام خوش اومدی

کاش یکم از پیگیری تو رو جانا میداشت، که تونستی کاربری دوم یاسی رو پیدا کنی و بیای تو این جمع😞

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱