2789
عزیزم مرسی از راهنماییت  چه مثال جالبی زدی آخه من میترسم بهش فکر کنم بدتر بشم  چون اگه ...

ببین افکار خاصیتشون اینه پس شون بزنی هی میخوان بیان سطح باید یه بار کامل تمومش کنی نمی دونم بخشی که من بچگی مو واسه جانا تعریف کردم بودی من ۳۰،۴۰ سال غصه خوردم فکر اون روزها بودم مشاورم این مثال دو زد و تکنیک داد گفت هر روز یه ساعتی رو مشخص کن وبه اون فکرا ها اجازه بده بیان به هر صورتی که هستند هر چقدر دردناک و ناراحت کننده بعد این کار رو دوبار در روز انجام بده و یکبار قبل از خواب سعی کن بیاد بیاری دقیقا به چی فکر می کردی 

یه چی یادت نره تایمر بزار بیشتر از ۵ دقیقه بهش فکر نکن 

حداقل دو هفته و هر روز اینکار رو بکن واسه من معجزه بود ولی اگه آسه تو ۱۰ درصدم تاثیر بزاره عالیه

.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم  میدونم چی میگی 🥺🥺🥺 فقط دعا میکنم خدا به قلبت ارامش بده  و از این حال بیای ...

اره بابا بنظر منم سلین با اون پسر اینده ای نداره با توجه به تعریفایی که قبلا کرده، به خصوص خواهر پسره

ولی خب عشق و عاشقی که این چیزا سرش نمیفته

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

در مورد عکس هم یاس میتونی اگه دوست داشتی یه ساعتی رو مشخص کنی وبگی چه وقت آنلاین باشیم بزاری و سریع پاکش کنی 

البته هر طوری که خودت دوست داری عزیزم من کاری رو واست اجبار  نمیکنم ☺️

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

سلام  نمیدونم چرا امشب به یادش افتادم رفتم دیدم عکس جدید گذاشته !فکر میکردم همه چی واسم تموم ش ...

سلین عزیزم دوستان بهترین حرفا رو زدن ، من دیگه بخوام چیزی بگم اضافه ست، فقط از ته دلم برات دعا میکنم که آرامش خاطر داشته باشی قشنگم که خدا کمکت کنه بتونی در قلبت رو به روی کسی که دوستت داره باز کنی و عشق دو طرفه رو تجربه کنی عزیزم🤲🤲❤❤ من مطمئنم اگر اجازه بدی کسی بیاد تو زندگیت و بهت عشق بده، تو هم قطعا عاشقش میشی چون دختر احساساتی هستی❤❤

ما فقط یه بار به دنیا میایم و یه بار زندگی میکنیم، این فرصتو از خودت نگیر، بزار بهت عشق بورزن و تو هم عاشقی کنی. اون شخصم مثل یه خاطره مطمئن باش همیشه تو ذهنت میمونه، فراموش نمیشه ولی قطعا کمرنگ میشه.

بهترین نصیب قلب پاک و مهربونت عزیزم🤲🤲💚💚

عزیزم هر وقت دلت تنگ شد و گرفت بیا اینجا در موردش حرف بزن خیلی وقتا حرف زدن خیلی خیلی آدمو سبک میکنه.

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام به همگی 🤍💜 من نیکی ام 🤗 من از ۵ سال پیش اتفاقی با نی نی سایت آشنا شدم ولی اینجوری نبود که ...

سلام نیکی جان 💜💜

خوش اومدی عزیزدلم 🤗🤗

@میرا9  

میرا تو که رفیق نیمه راه نبودی 💔💔 ما هممون با هم اومدیم، اگر روزی هم تصمیم گرفتیم نباشیم هممون با هم میریم.

اینجا جای هر کدوم از بچه ها که نباشن تا همیشه خالی میمونه، مثل جای تو که خیلی وقته خالیه💔💔

برگرد و کنارمون باش، باور کن دل هممون برات خیلی تنگ شده🤗🤗 امیدوارم رومون زمین نندازی و بیای، شده اگر نمیتونی زیاد بیای، کم بیا اما کنارمون باش میرا🤗🤗

سلام خوش اومدی کاش یکم از پیگیری تو رو جانا میداشت، که تونستی کاربری دوم یاسی رو پیدا کنی و بیای تو ...

سلام رسپینا خوبی

من حس میکنم یه اتفاقی افتاده که دیگه جانا هیچ خبری نداد   

چون این همه بی خبری تعجب برانگیزه

ممنونم عزیزم از راهنماییت  رو خودم یکم کار کنم ببین میتونم به کس دیگه فکر کنم چون من دوست دار ...

انشاالله بهترین بیاد سر راهتون

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
سلام رسپینا خوبی من حس میکنم یه اتفاقی افتاده که دیگه جانا هیچ خبری نداد     چون این هم ...

نه عزیزم شاید سایت مشکل داره چون من ده بار درخواست کردم تا از تعلیقی در اومدم امکان اینکه جانا هم درخواست داده اما هنوز قبول نکردن هست 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

سلام رسپینا خوبی من حس میکنم یه اتفاقی افتاده که دیگه جانا هیچ خبری نداد     چون این هم ...

ممکنه از حرفی اینجا ناراحت شده باشه ؟؟؟که یهورفت؟

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
پیامتو دیروز دیدم عکس دوتایی خوب نداشتم بعد رفتیم یه جا مجبورش کردم عکس بگیریم( کلا با عکس رابطه خوب ...

انشاالله عکس عروسیت گلی