2821
2789
منظورم اینه اگه عقد بودین  باهم میرفتید از دید پسر حاجی هرچند امتحانم داشتی

اهان از اون نظر😂 ارررره روزی صد بار میگه اگه عقد بودیم ...... 

فعلا به دید اون تمامی مشکلات جهان اگه ما عقد بودیم حل میشد🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰ و خرده ای سالمه ولی همه جا میگم ۳۰ سالمه😆😆😆😆😆😆😆

اوووه یه جوری میگین پیر شدم انگار ک چی 

خب یکی دیگه بیارین😂

کلا من امروز عضو ستاد تبلیغات فرزنداوری شدم ب هرکی میرسم میگم خب یکی بیارین🤣🤣

حیف چتامون یکم مورد منکراتی داره نمیتونم بدم بفهمین قهر و اینا نیستم🤐😂

چند روز پیش که گفتی سرد جوابشو دادی دلمون سوخت براش

گفتم هر وقت آشتی کردی از خوشی هاتون هم بگو بشوره ببره

حالا منکراتی هاشو خط بزن😁😁

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
پنجشنبه دو هفته پیش من و خانواده پسرحاجی  دعوت شدیم خونه عمش و کل فامیل پدریشم بودم اونجا اتفاق ...

اوایل عقدمون یه ماجرا مشابه این برا من پیش اومد(عین همین نبود ولی نزدیک بود) 

ولی چون قبلش شوهرم تا کوچکترین ماجراهارو برام گفته بود و از همه چی خبر داشتم، جواب اون ادم یه مدلی دادم که خودم بعد سالها تو کفم😂 قیافه اش فراموش نمیکنم، حتی نتونست جمله بعدیش رو بگه...  شبش که موضوع رو به شوهرم گفتم گفت خودم مطمین بودم دورم کلی ادم مریض هست که بخوان پیش تو خرابم کنن واسه همین اول خودم همه چیزو برات گفتم که از زبون کسی شنیدی جا نخوری🤦🏻

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز