2821
2789
اره دعوتمون کردن ولی نمیدونم چی ببریم احتمالا شیرینی یا گلی چیزی ببریم دیگه من تا حالا عید غدیر خونه ...

بسپار به مامان بابات اونا احتمالا چیزی میگیرن  خودت چیزی نمیگیری برا امیرعلی؟ هنوز سرسنگینی باهاش؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

“مخ مونو میزنن دلمون اب میشه “  به خداااا اگه من تو خوابمم می دیدم یه روز برا فردین ای ...

برا فردین تنها نبود😂 شامل پسر حاجی هم میشع که دلتو برده🥰😂

فردین این هفته آخر کنکور عصرا زنگ میزنه که مثلن استرسو از من دور کنه🤕😂 امروز بهش گفتم بابا بخدا من استرس ندارم تو خودت استرسی 🤐😂

ولی جدی اره دلم گیره💜 وگرنه ک راحت میگفتم خانوادشون پر حاشیه هستن نمیخوام چون مامان بابامم گفت ...

اره تصمیم سختیه آخه یه طرف قضیه خانوادشن  خواه ناخواه ترکش هاشون تو زندگی شما دوتا هم تاثیر میذاره و اعصابتونو بهم میریزه  ولی ببین اگه اقوام درجه یک (پدر مادرش و داداشاش زندادش و خواهرش) اگه این افراد درجه یک خانوادش آدمای خوب و بی آزاری اند میشه دختر عموش و .... رو چشم پوشی کرد چون میشه با مدیریت خودت و امیرعلی نذاری دخالت کنن ولی اگه از جانب اقوام درجه یک خانوادش هم تو آزار و اذیتی قضیه فرق میکنه

سلام بچه ها نامزد پسرحاجی هستم دیروز از بس درخواست داشتم هی میگفتن مارو تگ کن چرا مارو تگ نکردی یا ن ...

سلام عزیزم 

بهترین کارُ کردی❤❤❤

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
با پسرحاجیم درارتباطم دیگه هم زنگ هم چت همه چی 😂  پنجشنبه میاد

به سلامتی

خیلی طولانی شد به قول خودش اگه عقد بودین اینجوری نمی شد 😂

خوشحالم که تصمیمت رو جدی گرفتی  این صحبت اساسی از طرف پدرتون  و مادر با پسر حاجی باعث میشه کلافگی همه تموم بشه انشالله  

امشب عجیب با اسم کاربریت یاد دوران کنکورم و شیمی دبیرستانم افتادم 💔💔

مخصوصا دبیری که شیمی درس میداد عاشقش بودم 

تنها دبیری هستش که هنوزم روز معلم و اعیادُ بهش تبریک میگم

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
بسپار به مامان بابات اونا احتمالا چیزی میگیرن  خودت چیزی نمیگیری برا امیرعلی؟ هنوز سرسنگینی باه ...

نه اونا مشکل خاصی توش ندیدن فقط میترسن کلا 

نه دیگه خوب شدم باهاش نمیذاره ک یه قهر درست حسابی بکنم🤦🏻‍♀️😂😂

اره تصمیم سختیه آخه یه طرف قضیه خانوادشن  خواه ناخواه ترکش هاشون تو زندگی شما دوتا هم تاثیر میذ ...

خوبن همشون فقط یکی از زنداداشا یکم فرق داره ولی خوبیش اینه همشون میشناسنش میدونن چه مدلیه 

به سلامتی خیلی طولانی شد به قول خودش اگه عقد بودین اینجوری نمی شد 😂 خوشحالم که تصمیمت رو جدی ...

من الان عین قبلم باهاش دیگه خوبیم فقط تا پنجشنبه نیستش ک بخواد بیاد خونمون 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز