2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام اره خوبم خیلی ممنون😘 دیگه دیشب به مامانم اینا گفتم فکرامو کردم دلیلی نداره بهم بزنم اونام گفت ...

آره بهتره این قضیه تموم شه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
وای بچه ها به کاربری قبلیم پیام میدن چرا حقایقو پاک کردی بیا ادامه بده تو همون🤦🏻‍♀️خداکنه با این ک ...

جواب نده

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
چه سکوووت دلگیریه اینجا    

امروز نمیدونم چرا همه جا خلوته😕

وای بچه ها به کاربری قبلیم پیام میدن چرا حقایقو پاک کردی بیا ادامه بده تو همون🤦🏻‍♀️خداکنه با این ک ...

اره منم کاربری قبلیم که ترکوندمش همینطوری بود تازه یه عده میومدن خصوصی سوالات شخصی میپرسیدن که از کجایی ؟😐 یکی که اومده بود فامیلی خودمو فامیلی فردینو میپرسید😬🤕

سلام اره خوبم خیلی ممنون😘 دیگه دیشب به مامانم اینا گفتم فکرامو کردم دلیلی نداره بهم بزنم اونام گفت ...

یاسی فکر کنم دلت بدجور گیر کرده🤭😂 البته حق میدم این پسرا از بس زبون میریزن  مخ مونو میزنن دلمون آب میشع🤕🤭😂😂

سلام عروس حاجی😂 راستی یاسی پسر حاجی هم مثه آقای دادگاه سیده  شما هم واسه عید میرین خونشون؟ برن ...

اره دعوتمون کردن ولی نمیدونم چی ببریم احتمالا شیرینی یا گلی چیزی ببریم دیگه من تا حالا عید غدیر خونه کسی نرفتم

یاسی فکر کنم دلت بدجور گیر کرده🤭😂 البته حق میدم این پسرا از بس زبون میریزن  مخ مونو میزنن دلم ...

“مخ مونو میزنن دلمون اب میشه “ 

به خداااا اگه من تو خوابمم می دیدم یه روز برا فردین این جمله رو بگی🤣🤣🤣🤣🤣

یاسی فکر کنم دلت بدجور گیر کرده🤭😂 البته حق میدم این پسرا از بس زبون میریزن  مخ مونو میزنن دلم ...

ولی جدی اره دلم گیره💜 وگرنه ک راحت میگفتم خانوادشون پر حاشیه هستن نمیخوام چون مامان بابامم گفتن هر تصمیمی بگیری ما پشتتیم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز