2777
2789
عنوان

فشار دادن بینی بعد عمل

5608 بازدید | 27 پست

سلام دوستان توروخدا کمکم کنید من بینیم شکسته بود دوهفته بعد شکستگی دکتر برام همزمان زیبایی هم انجام داد 12روز بعد عملم دستیار دکترم گفت بینیت کجی داره باید فشار بدم بیوفته سرجاش آنقدر بد فششار داد حالم بد شد از اون روز غضروف بینیم چسبیده به تیغه و نمیتونم نفس بکشم 😭 توروخدا یکی کمکم کنه یک و ماه نیم از عملم میگذره حس میکنم تیغه بینیمم کج شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر یک ماه وونیم مبگذره پس ورم داره یکم صبر کن 

استخون بینیم رو خیلی خیلی بیش از حد باریک کرده بعد فشار دستیارش هم که دیگه کلا گند زد بهش دارم میمیرم دیگه می‌خوام خودمو بکشم دماغ خودم کوچیک بود بیچاره شدم 😭

برو پیش یه دکتر دیگه 

هیچ جا قبولم نمیکنن😭توروخدا کمکم کنید امروز رفتیم سی تی اسکن خودم که چیزی سر در نمیارم ولی انگار استخون یا غضروف کامل خورد و جا به جا شده 😭😭😭

توروخدا یکی به دادم برسه 😭😭😭😭

عزیزم ناراحت نباش 

عکسو ببر به دکتر خوب نشون بده فقط ،اگر خدای نکرده شکسته یا مشکل داشت برو شکایت کن ازش دیه بگیر ازش یا بگو برات درست کنه

کدوم شهری کدوم دکتر بیشعوری این کارو کرده باهات 

عزیزم ناراحت نباش  عکسو ببر به دکتر خوب نشون بده فقط ،اگر خدای نکرده شکسته یا مشکل داشت برو شک ...

هیچ جا نگاه نمیکنن آخه چقدر صبر کنم با این شرایط تا درستش کنه