2777
2789
عنوان

آی وی اف گرگان

| مشاهده متن کامل بحث + 13228 بازدید | 136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم تازه فهمیدم ذخیره تخمدانمم‌پایینه جهانشاهی گفت ای وی اف سنم بالاست ینظرتون برم ساری یا گر ...

والا نمیدونم عزیزم من از جهانشاهی که راضی ام منم سنم بالاست اما مشکل ذخیره اینا ندارم خب من آی وی اف کردم که منفی شد واقعاً خودم هم الان دو دلم که چکار کنم به جهانشاهی که اطمینان دارم اما به جنین شناس و مرکز نهال نه راستش خودم هم موندم چکار کنم

والا نمیدونم عزیزم من از جهانشاهی که راضی ام منم سنم بالاست اما مشکل ذخیره اینا ندارم خب من آی وی اف ...

سلام عزبزم 

من زنگ زدم جهانشاهی جواب آزمایشامو‌نشون بدم گفت روز اول پری بیا

رفتم پیش احمدی رفتارش خیلییییی بهتر از جهانشاهی بود 

حتما یه ویزیت برو 

سلام عزبزم من زنگ زدم جهانشاهی جواب آزمایشامو‌نشون بدم گفت روز اول پری بیارفتم پیش احمدی رفتارش خیلی ...

نه آخه باز من مطب جهانشاهی میرم خیلیا از مطب احمدی اومدند پیش جهانشاهی اگه بخوام دکترمو عوض کنم میرم تهران دیگه اینجا نمیمونم

سلام 

منم پیش خانم جهانشاهی میرم، به منم گفته آی وی اف،تازه آزمایش هام آماده شده و تقویتی دارم میخورم. به نظرتون اینجا ادامه بدم یا برم ساری برای تخمک کشی و انجام بقیه کارها؟کجا بار اول نتیجه میده و بدنی کمتر آسیب میبینیم؟ منم خیلی میترسم و سالها اقدامی نکردم چون بدنی ضعیفم و واقعا طاقت بیماری و سختی کشیدن ندارم.نمیخوام ریسک کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید. اینم بگم که ایشون رو یکی از آشناها معرفی کرد به من،خودش با آی وی اف نتیجه گرفته و الان بارداره 

سلام منم پیش خانم جهانشاهی میرم، به منم گفته آی وی اف،تازه آزمایش هام آماده شده و تقویتی دارم میخورم ...

عزیزم ساری خصوصیه هزینه هاش خیلیییی زیاده اصلا نمیشه با نهال مقایسه کرد

من دوبار پانکچر شدم بعپ هیسترویکبار وسط سیکل حالم بد شد سیکل کنسل شداین ماه تحت نظر طبیعی اقدام کرد ...

سلام.انشاالله نتیجه میگیری. منکه عمل پانکچر انجام شد یک جنین تشکیل شده با گرید آ که فکر نکنم شانسی باشه با یکی. البته باید ببینم دکتر چی میگه. از شما چی؟ انتقال هم داشتی قبلا؟ 

عزیزای دلم به نظرم اگر میخواید برید تو سیکل حتما دکتر احمدی رو در نظر داشته باشید فوق العاده با سواد و با تجربه و خوش اخلاقققققق من راضی بودم و هستم خیلی ازشون انتقال اول مثبت شدم و یازده تیر زایمانمه

عزیزای دلم به نظرم اگر میخواید برید تو سیکل حتما دکتر احمدی رو در نظر داشته باشید فوق العاده با سواد ...

عزیزم الان پیامتون دیدم

حتما نی نی نازتون بدنیا اومده مبارک باشه عزیزم

دکتر من احمی هست ولی سنم ۳۹هست از انتقال منفی میترسم

سلام.انشاالله نتیجه میگیری. منکه عمل پانکچر انجام شد یک جنین تشکیل شده با گرید آ که فکر نکنم شانسی ب ...

عزیزم‌ من ماه بعد انتقال میدم چند ماه طبیعی اقدام‌کردم نشد متاسفانه

شما چه کردی؟چند سالتونه؟