2777
2789
عنوان

آی وی اف گرگان

| مشاهده متن کامل بحث + 13229 بازدید | 136 پست
بعد از پریودی میرم واسه انتقال انشالا

تعیین جنسیتم انجام میشه گرگان؟شما چندتا تخمک داشتین و چندجنین؟هزینه هاش چجوریه.من یه لی وی اف ناموفق داشتم ساری راستش راهش دوره و هزینه هاش زیاد میخام بیام‌گرگان میتونی یه خبر بگیری ببینی تعیین جنسیت هم انجام میدن یانه؟

تعیین جنسیتم انجام میشه گرگان؟شما چندتا تخمک داشتین و چندجنین؟هزینه هاش چجوریه.من یه لی وی اف ناموفق ...

نه عزیزم گرگان و کلا مراکز دولتی تعیین جنسیت انجام نمیدن تا جایی که من میدونم باید بری خصوصی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم گرگان و کلا مراکز دولتی تعیین جنسیت انجام نمیدن تا جایی که من میدونم باید بری خصوصی

تازگی یه خانوم گرگانی تو فضا مجازی بهم گفت اگ دوتا دختر یا دوپسر داشته باشی میشه اینو منشی مرکز نهال بهش گفته.

شما الان میرین نهال؟چجوری میتونم زنگ بزنم بپرسم؟چجوری نوبت بگیرم چندتا شماره هست زنگ میزنم ج نمیدن.کسی رو نمیشناسین خبر بگیره برام من راهم دوره بخام حضوری بیام 

تازگی یه خانوم گرگانی تو فضا مجازی بهم گفت اگ دوتا دختر یا دوپسر داشته باشی میشه اینو منشی مرکز نهال ...

گمون نکنم عزیزم 

چون دکتر جهانشاهی گفتن کلا دستگاه مخصوصش اینجا نیست 

و اگه امکانش بود ریسک بالا رو با انتقال تهران انجام نمیدادن

نمیدونم والا این خانومه با قطعیت گفت بهم گفتن داره

نه عزیزم منم با دو تا جنسیت یکسان مریض خانوم دکتر هستم و گفتن دستگاه ش فعلا اینجا نیست 

پیش دکتر برا تعیین جنسیت ویزیت شدی؟ 

مطمینا اگه شرایط اینجا جور باشه دکتر بهت میگه چون خیلی کارا رو داره تو خود گرگان شروع میکنه ک مریضا مجبور نباشن مسیرهای طولانی برن 

نه عزیزم منم با دو تا جنسیت یکسان مریض خانوم دکتر هستم و گفتن دستگاه ش فعلا اینجا نیست  پیش دک ...

منشی دکتر گفت دستگاهش نیست.خانومه تو فضامجازی گفت منشی مرکز نهال به من گفته باید دوتا همجنس داشتهدباشی انجام میدیم

منشی دکتر گفت دستگاهش نیست.خانومه تو فضامجازی گفت منشی مرکز نهال به من گفته باید دوتا همجنس داشتهدبا ...

حضوری نرفتی ببینی صحت داره یا نه ؟ 

چون مرکز دولتی هست 

مرکز مریم هم تعیین جنسیت حدودا ۸۰ تومن درمیاد 

حضوری نرفتی ببینی صحت داره یا نه ؟  چون مرکز دولتی هست  مرکز مریم هم تعیین جنسیت حدودا ۸ ...

اره برامن حدود ۸۰شد و دوتا پسرداشتم انتقالم منفی شد .واس همین میگم برم دولتی.نه من گرگان نیستم واگرنه میرفتم

شمام اگ تونستین خبر بگیرین به منم بگین لطفا .من امید دارم داشته باشه واگرنه دیگ ساری نمیتونم برم هزینش واقعا زیاد

حضوری نرفتی ببینی صحت داره یا نه ؟  چون مرکز دولتی هست  مرکز مریم هم تعیین جنسیت حدودا ۸ ...

عزیزم الان دکترجهانشاهی برا تخمککشی و انتقال شنارو گفت باید برین تهران؟کدوم‌مرکز؟لطفا منو راهنمایی کن منم بیام پیشش 

تازگی یه خانوم گرگانی تو فضا مجازی بهم گفت اگ دوتا دختر یا دوپسر داشته باشی میشه اینو منشی مرکز نهال ...

نه عزیزم چون من زیاد تحقیق کردم دولتی ها تعیین جنسیت انجام نمیدن ولی اگه مسیرم سمت نهال شد میپرسم برات منم شماره ای ازشون ندارم چون مطب میرم