یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام خانمهای عزیزالان یه مدت هست همش نظرات مختلف درمورددکترهامیخونم .واقعاسردرگم شدم کدوم دکترزنان برم.یکی میگه برم دکترآزاده آزادی یکی میگه کابوسی یکی میگه گلعلی پورخلاصه ازهرکی میپرسم یه چیزی میگه.میخام دکترم هم مهربون باشه هم دلسوزوکنارش حس آرامش داشته باشم .واقعادکترجهانشاهی توی گرگان خوبه من سه بارسقط داشتم لطفامنوراهنمایی کنیدکدوم دکتربرم تانتیجه بگیرم ؟؟؟
سلام خانمهای عزیزالان یه مدت هست همش نظرات مختلف درمورددکترهامیخونم .واقعاسردرگم شدم کدوم دکتر ...
عزیزم با همه احترام به بقیه اصلا هیچ کدوم قابل مقایسه با جهانشاهی نیستند جهانشاهی یه سر و گردن از بقیه بالاتره چون فوق تخصصه و اینکه بسیار مهربان و خودمونیه
عزیزم بخاطرتعریفهایی که شنیده بودم رفتم دکترجهانشاهی ولی اصلا راضی نبودم بعدشم نزدیک ده روزکشی ...
نه عزیزم اتفاقاً وقتی میری مطب بپرس ببین اونایی که طبیعی یا با دارو حامله شدند خیلی بیشتر از آی وی اف هست ولی خب قبول دارم که پولکیه ولی به تخصصش شک نکن شما باید بهش میگفتی فعلاً آی وی اف نمیخوام بهم دارو بده چون من زیاد تو مطب دیدم که گفتند و دکتر هم قبول کرد
نه عزیزم اتفاقاً وقتی میری مطب بپرس ببین اونایی که طبیعی یا با دارو حامله شدند خیلی بیشتر از آی وی ا ...
ربطی به گول شهرت خوردن نداره عزیزم خواهر خودم دو سال اکثر دکترهای گرگان رو رفت بیشتر هم کاووسی نتیجه نگرفت اومد اینجا طبیعی حامله شد یکی از دوستان هم رفت پیش احمدی دو بار آی وی اف کرد جواب نداد اومد اینجا اونم طبیعی حامله شد خیلی موارد زیاد بوده
عزیزم میدونم مراکزدولتی هست ولی بدردکسی میخوره که زمان براش مهم نیست ولی برای امثال من وقت زیادی نداریم که تلف کنیم.دوما دکتری که فقط بفکرپوله وقسم پزشکیش رافراموش میکنه بدردنمیخوره.سوماخانواده هایی باشرایط مالی ما،زکجا بیاریم هردفعه تاده تومن هزینه کنیم. اینطوری مراجعینی که توان مالی ندارن از لیست، این دکترحذف میشن.بعدشم چراهردفعه ویزیت میکنه باید سونو واژینال کنه شاید یکی براش مقدور نباشه پرداخت کنه من اونروز هرچی گفتم آمادگی ندارم که سونو بشم اصلا قبول نکرد وهم سونو کرد وهم پاپ اسمیر.من مجبورشدم قرض کنم تاهزینه روپرداخت کنم چون فقط به اندازه ویزیت داشتم چراآدمهارو، بزورتوی عمل انجام شده میزان!؟بعدشم منشیش گفت تاآزمایشهاروانجام ندادی،وداروها رو نخوردی دیگه نیا!؟اصلا توجه نکرد من چی میگم هرچی گفتم من آزمایشهایی که داشتم آوردم نشون بدم وطبیعی زودحامله میشم ومشکل تیروییددارم ومشکل سقط دارم. توجه نکرد گفت تخمدانهات ضعیفه بایدبری آی وی اف.اگه تخمدانهام ضعیفه چراپریودم منظمه وزود حامله میشم!؟منم دلم شکست و توکل به خداکردم ونذر چله گذاشتم تابحال به لطف خدادوتاازحاجتهام قبل ازپایان چله برآورده شده.بعدازعیدبرای آخرین باردکترغدد وزنان میرم انشاا... اگرقسمت من فرزند باشه خدامیده واگرهم نباشه بایدراضی بود به رضای خدا.برای آخرین بارتلاش میکنم.هرچی خدابخادهمون میشه.امیدوارم شماهم دوست عزیز به آرزهای قشنگتون برسید.سالی پرازخیروبرکت باشادی وآرامش برایتان آرزومندم.درپناه حق پایدارباشید.
عزیزم میدونم مراکزدولتی هست ولی بدردکسی میخوره که زمان براش مهم نیست ولی برای امثال من وقت زیادی ندا ...
نمیدونم عزیزم شاید حق با شما باشه اما خواهر من دو سال تمام دکترهای گرگان رو رفت اما جواب نگرفت سنش از 35 رسید به 37 اومد پیش این دکتر همزمان با آی وی اف بهش قرص هم داد که خداروشکر طبیعی باردار شد نیاز به آی وی اف نشد