2777
2789
عنوان

آی وی اف گرگان

| مشاهده متن کامل بحث + 13235 بازدید | 136 پست
سلام عزیزم خوبی رفتی دوباره برای پانکچر؟

سلام عزیزم دکتر گفت باید حداقل دو ماه از پانکچر اولت بگذره این ماه رفتم گفت هنوز زوده چون تخمک هام زیاد بود تخمدانم هنوز  بزرگ بود ایشالا ماه بعد میرم اوایل آذر موعد پریودیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم الان دیدم حامله ای خداروشکر خیلی خوشحال شدم طبیعی باردار شدی؟ دوباره پانکچر کردی؟ پیش کدو ...

سلام گلم خوبی 

قربونت

منم مثل شما دکترجهانشاهی میرم عزیزم

نه دوباره پانکچر نکردم دو ماه بعد از پانکچرم باردار شدم خداروشکر

شرایط الانم یکم حساس شده🥺

سرکلاژ کردم بچه هم خیلی پایینه 

استراحت مطلق شدم

خیلی التماس دعا دارم 🙏🏼

سلام گلم خوبی  قربونت منم مثل شما دکترجهانشاهی میرم عزیزم نه دوباره پانکچر نکردم دو ماه بعد ...

ایشالا چیزی نیست عزیزم فدات بشم ایشالا به سلامتی بچه رو بدنیا میاری بیشتر مواظب خودت باش به نظرم دکتر خوبیه به حرفاش گوش بده منم دوباره پانکچر شدم ماه بعد ایشالا انتقال دارم شما هم برام دعا کن عزیزم ایشالا تو سال جدید هر دومون بچه مون بغلمون باشه

ایشالا چیزی نیست عزیزم فدات بشم ایشالا به سلامتی بچه رو بدنیا میاری بیشتر مواظب خودت باش به نظرم دکت ...

الهی آمین

ایشالا یه انتقال دو قلویی موفق داشته باشی و خدا فرزندانی سالم و صالح بهت بده🙏🏼

ایشالا چیزی نیست عزیزم فدات بشم ایشالا به سلامتی بچه رو بدنیا میاری بیشتر مواظب خودت باش به نظرم دکت ...

سلام عزیز خوبین  ان شالله باردار شدی ؟ 

منم می خوام ای وی اف تعیین جنسیت کنم می خوام بذم جهانشاهی هنوز نرفتم خوبه دکترش ؟  

گفته بیا بعد دو جلسه برا تعیین جنسیت باید بری تهران 

می خواستم نظرتو درباره ی دکتر بدونم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام گلم خوبی  قربونت منم مثل شما دکترجهانشاهی میرم عزیزم نه دوباره پانکچر نکردم دو ماه بعد ...

دکترش خوبه  راضی بوین ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام عزیز خوبین  ان شالله باردار شدی ؟  منم می خوام ای وی اف تعیین جنسیت کنم می خوام بذم ...

سلام عزیزم چرا گفتن بری تهران؟منم میخام تعین جنسیت کنم دربه در دنبال دکتر کاربلد هستم .آی وی لف ناموفق داشتم حال روحی خوبی ندارم نمیدونم پیش کدوم دکتر برم.شما چجودی جهانشاهی رو انتخاب کردین؟روشش چیه برا تعیین جنسیت

سلام عزیزم چرا گفتن بری تهران؟منم میخام تعین جنسیت کنم دربه در دنبال دکتر کاربلد هستم .آی وی لف نامو ...

گفتن برا تعیین جنسیت تخمک کشی تهران انجام میشه و انتقال 

من از تو اینترنت پیدا کردمشون 

شما برا تعیین جنسیت اقدام کردی ؟  داروهاتو شروع کردی ؟

۱۳ اسفند نوبت دارم  مقدسه جهانشاهی 

اولین باره میرم ببینم چی میگه