2777
2789
عنوان

آی وی اف گرگان

| مشاهده متن کامل بحث + 13235 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واقعا اذیت شدم ولیییی آمپولاش😭😭😭 به نظرت چکار کنیم؟ پیش همین دکتر ادامه بدیم یا بریم پیش احمد ...

وای احمدی نه خیلی بی اعصابه 

تو بیمارستان دیدمش اصلا خوشم نیومد ازش

داروهاشم متفاوت نیست

من شاغلم برام خیلی سخته برم تهران یا ساری 

پریودیه بعدی دوباره میرم ببینم اگه وضعیتم مناسب بود یه دوره دیگه پانکچر میکنم توکل بخدا 

کار دیگه ای از دستم بر نمیاد باقیش با خدا 

وای احمدی نه خیلی بی اعصابه  تو بیمارستان دیدمش اصلا خوشم نیومد ازش داروهاشم متفاوت نیست من ...

آره منم از اول شنیدم احمدی اخلاق نداره نرفتم سمتش اومدم جهانشاهی اما میگن احمدی سخت گیر تره میگم شاید بهتر باشه اتفاقاً منم شاغل هستم و برام خیلی سخته اما چون بچه لوله خب برام مهم تره اگه یکی داشتم که اصلا دنبال آی وی اف و این داستانا نبودم😭

آره منم از اول شنیدم احمدی اخلاق نداره نرفتم سمتش اومدم جهانشاهی اما میگن احمدی سخت گیر تره میگم شای ...

اگه میتونی ساری یا تهران میرفتی بد نبود

اما من یه بار دیگه پیش جهانشاهی میرم اگه این بارم نشد میرم ساری 

فعلا که بهش فکرم نمیکنم اعصابم اروم باشه تا یکم به خودم و دخترم و شوهرم برسم این مدت خیلی اذیت شدن طفلیا

سلام خانما  هزینه تخمک کشی چقدر؟؟؟ کلا هزینهivf چقدر میشه؟؟؟

سلام گرگان مرکز خصوصی نداره و فقط دولتی داره یه مقدار پول سونو و دارو میشه که بیمه پایه هم پوشش میده و‌ هم تکمیلی تازه اگه بیمارستان مرکز نهال بری باز هزینه هات کمتر میشه بستکی داره که مطب بری یا بیمارستان ولی در کل تا تخمک کشی فکر نکنم بیشتر از 5 تومن بشه البته اگه بیمه باشی

من کارمند دولتم بیمه تکمیلی هم دارم

پس شمام مثل منی

شمام هنوز با بیمارستان تسویه نکردی ؟

بعد از عمل بیمارستان هیچ پولی نگرفته ازم

بعد از انتقال میگیرن یا نه رایگانه؟!

پس شمام مثل منی شمام هنوز با بیمارستان تسویه نکردی ؟ بعد از عمل بیمارستان هیچ پولی نگرفته ازم بعد ...

از من یه مقداری گرفتند دقیقشو نمی‌دونم همسرم داد ولی من قبلشازشون پرسیدم گفتند بعداً تسویه میکنید و فاکتور می‌دیم نمی‌دونم منظورشون کی بود