2777
2789

بعد از ازدواج فهمیدم شوهرم این بیماری رو داره رفتیم دکتر گفته غده خیلی بزرگش ه و باید عمل کنه جا. دکتر دیگه رفتیم با قرص پرولاکتینیشو گایین آورد و خود غده هم کوچیک و کوچیک تر شد.... تا یکسال زیر نظر بود تا اینکه شهرمون دور بود نمیتونستیم هر ماه بریم مشهد دکتر به دکترش گفتیم قرص کابرگولین رو گفت باید شاید تا آخر عمر استفاده کنه الان داره استفاده میکنه حدود سه ساله.... الان دوباره سردردهای عجیب میشه و پشت چشم چپش هم باد کرده با اینکه قرص استفاده میکنه هفته ای یکی به نظرتون ممکنه این تومورش برگشته باشه خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم چند ساله. با کابرگولین کنترل بود. باردار شدم دکتر گفت قطع کن تو بارداری. دیگه اصلا دنبالشم نرفتم. تا حالا مرد با این مشکل ندیده بودم. 

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
منم پرولاکتینم بالاست  کابرگولین مصرف میکنم  بعد از مصرفش تا سه چهار روز حالم بده اینم ...

آره شوهر منم امروز کلی سردرد داشته و بالا آورده همکاراش میخواستن ببرنش درمانگاه 

منم ۵ ساله دارم مداوم دارم کاگولین استفاده میکنم دکتر من میگه هر موقع مشکلات داشتی فورا بیا برات ام ...

دکتر نگفته تا کی باید استفاده کنی هر چند وقت میخوری من شوهرمو هر جمعه یکی میدم

منم دارم چند ساله. با کابرگولین کنترل بود. باردار شدم دکتر گفت قطع کن تو بارداری. دیگه اصلا دنبالشم ...

نمیدونید اگه من بخوام باردار بشم و شوهرم همچنان کابرگولین استفاده کنه خطر داره یا نه یا باید مصرفشو قطع کنه

نمیدونید اگه من بخوام باردار بشم و شوهرم همچنان کابرگولین استفاده کنه خطر داره یا نه یا باید مصرفشو ...

فکر نکنم. ایشون چه ربطی به شما داره؟ 

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
من چن تا بسته کابرگولین و متفورمین و اسپرونولاکتون ببین ته ی نایلون بود یک میلیون شد

خیلی سخته انشاالله که هر چی زودتر خوب بشین اون داروهای دیگه ای هم که گفتین برای همین بیماری استفاده میکنین