2777
2789

وقتی خانواده خودشو میبینه یجوری با من رفتار میکنه با بچم رفتارمیکنه انگار هرچه ضایع ترم کنه انقد سربلند تر میشه برادر بی فرهنگش اومده منم خونه مادرم بودم دلمه گذاشتم  بخوریم خداشاهده از 12 اینجام دارم غذا درست میکنم یه لقمه هم بهم نداده دستام میلرزه از گشنگی 

تا که داداشش اومد رفت براش چایی اورد دو سه بشقاب دلمه 

خواستم منم برم سمت سفره منو با دستش زد ک برو اونطرف و اشاره کرد نخور برا خودش و اون چایی اورد برا من نه 

بچم رفت سمت سفره یدونه هم نداد دستش واقعا حیف زحمتم با اینکه خودم پختم 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این اوصاف شما با چه امیدی میری خونه مادرت؟

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

بعد ک خوردن تموم شد شروع کردن ب مسخره کردن من و بچم 

داییم هی میگه دخترت زشته خاک تو سر دامادت ک اینو گرفته 

اینم از بچش ک شبیه میموناس سرشو ببین چقدرم بزرگه

منم گفتم باشه شماها خیلی قشنگین 

بعد گیر دادن ب کف پای پسرم مادرم میگه توروخدا ببین پای اینو صافه بعد هار هار خندیدن اونم گفتم ننش چیه ک بچش چی باشه  40 سالشه ها فک نکنین 12 سالس داییم

با این اوصاف شما با چه امیدی میری خونه مادرت؟

واقعیتش خونه من زیر زمینه خفه هست 

از ناچاری میام اینجا چون بشدت دلم میگیره تو خونه

نزدیکه خونمون

مادر ها همیشه بچه هاسونو فدای داداشاشون میکنن مادر من میخواد سر به تن من نباشه ولی داداشش سلامت باشع منو یک یاله ندیده عین خیالش نی ولی برادرشو یک هفته نبینه دق میکنه

تو لیوان کسی دریا نریز
واقعیتش خونه من زیر زمینه خفه هست  از ناچاری میام اینجا چون بشدت دلم میگیره تو خونه نزدیکه خو ...

چه بد 

نمیشه با بچه برید پارکی جایی وقت بگذرونید؟

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

خونه ت خفه باشه   ببخشید ها اگر زندان هم باسه وقتی اینجوری تحقیرت میکنه بازم میری حقته  برو پارک برو خرید برو پیاده روی برو خونه دوست آشنا هرجا    چرا میری خونه کسی که به بجه ت میگه میمون   وای وای خونم به جوش اومد اصن