2777
2789

من سر دفترچه عمومی زمان کم آوردم ولی دفترچه اختصاصی رو زود تموم کردم. بستگی به مهارت و حافظت داره.

یادم نیست چندتا بود هر سوال

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر درس چند تا سوال و گوگل میتونی ببینی 

من ۱۴۰۱ کنکور دادم ریاضی ۲۰ تا اقتصاد ۱۵ فنون ۳۰ تا جامعه ۲۰ روان ۲۰ عربی ۲۰ تاریخ جغرافیا ۳۰

بله پیش اومده زمان اضافع بیارم بستگی ب خودت داره ک ازمون داده باشی و روی مدیریت زمانت کار کرده باشی

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
حدود ۲۵ تا ۳۰ سوال  آره پیش اومده ‌ .  بستگی به خودت داره که چقد خونده باشی

واقعا سوالاش کمن؟

سطح سوالا چجوریه؟در حد خیلی سخته؟

چجوری خوندی واسش؟من نمیدونم واسه هر درس چجوری بخونم و حس میکنم اعتماد به نفسشو ندارم 

یادم نیست دقیق چقدر بود اون سالی که کنکور داری میگن هر درس چند تا سوال داره و چند دفترچه هست.

زمان کم نیاوردم، باید مديريت زمان رو تمرین کنی

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
واقعا سوالاش کمن؟ سطح سوالا چجوریه؟در حد خیلی سخته؟ چجوری خوندی واسش؟من نمیدونم واسه هر درس چجوری ...

سوال سخت دارن اسون متوسط 

اگه اون درست سخت باشه برای خیلی ها سخته

مثلا روی یه درس مانور میدن سخت میگیرن در کل سطحش بستگی به اون طراح و خودت داره.

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
واقعا سوالاش کمن؟ سطح سوالا چجوریه؟در حد خیلی سخته؟ چجوری خوندی واسش؟من نمیدونم واسه هر درس چجوری ...

نه متوسطه سوالاش. خو دیگه درس تخصص. هس فکر کنم کلش ۲۵۰ تا سوال بود همه درسا

کتاب جامع  خریدم.  بخونی میتونی موفق بشی

چجوری میتونم زمانمو مدیریت کنم و سریع تست بزنم؟

باید تست زماندار بزنی

مثلا علوم فنون یا اقتصاد خیلی سختن؟

اقتصاد سخت نیست متوسطه بازم به اون سال ربط داره 

علوم فنون سطح دی ماه متوسط به بالا بود 

اقتصاد خوب بود سطحش

در کل اقتصاد سطح سخت نمیگیرن اما علوم فنون سطحش معمولا بالاتر از اقتصاد اما خیلی سخت نیست

اقتصاد سخت نیست متوسطه بازم به اون سال ربط داره  علوم فنون سطح دی ماه متوسط به بالا بود  ...

بیشتر رو چی تمرکز دارن؟اقتصاد مسئله هاش سخت بودن؟بیشتر مسئله بود؟