2777
2789
چجوری

مثلا امروز یه درس جامعه انتخاب میکنی به تعداد ۲۰ تا تست چون داری تازه شروع میکنی به تست زمان‌دار زدن تایم ۲۰ دقیقه بذار و ممکنه اوایل زمان کم بیاری و طبیعی اما به مرور زمان دستت میاد و باید بعدش برای هر تست زیر یک دقیقه وقت بذاری و حتی جوری میشه وقتی تمرین کنی یه تست تو تو ۱۰ ثانيه هم بزنی

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم اینه که واسه علوم فنون بیشتر رو چی تمرکز کرده بودن

عروض  و آرایه ادبی

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
بیشتر رو چی تمرکز دارن؟اقتصاد مسئله هاش سخت بودن؟بیشتر مسئله بود؟

تعداد مسئله یادم نیست 

شما باید رو مسئله و هم بخش حفظی تمرکز کنی چون کتاب تک درس تیپ سوال از این دو میاد و شما رو هر دو باید تمرکز کنی

مرسی که کمکم کردی 

خواهش می‌کنم 

موفق باشی 

میشه درمورد بقیه کتاب ها هم یه توضیحی بدی

منظورت تیپ سوال های کنکور هر درسه؟

یا نحوه خوندنش؟

چجوری میتونم زمانمو مدیریت کنم و سریع تست بزنم؟

خب در طول سال باید زیاد تست بزنی 

بعدشم ب مطلب تسلط داشته باشی سرعت تست زنیت میره بالا 

اخر از همه ام روزای اخر باید ازمون جامع بزنی تایم هر درس و قسمت و بدونی تو همون تایم بزنی اخر وقت اضافه میزاری ک برگزدی دوباره همرو چک کنی و نزده و شک دارارو بزنی

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚