2777
2789

ریشه ها مشکی هست موهای خودم و بقیه رو بلوند گذاشتم ولی قهوه‌ای شده الان چه رنگی بزارم یه دست مشکی بشه؟الان عکس میفرستم

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐سبز بزار تا مشکی بشه چه سوالیه خوب مشکی میخوای باید مشکی بزاری n4بزن

میخوام چه شماره ای از nرو بزارم؟!

همون به پایه برسون یا رنگساژ کن.مشکی کنی باید چند بار تکرار کنی تا مشکی ثابت شه. دیگه حالا حالا ها نمیتونی تغییر رنگ بدی مشکی بدجور ماندگاره.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

بلوند نشده قهوه ای شده

من عمم موهاش از این روشنتر بود دودی خیلی تیره روش زد مشکی شد 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
من خودم واس عید موهام روشن بود....پرکلاغی گرفتم اندازه دوتا نخود با شامپو رنگ ابی زدم به موهام رنگش ...

منم n3 زدم موهام پر کلااااغی تیییره شده خیلی مصنوعیه 

از روش چه رنگی بزنم رنگش روشن تر و طبیعی تر بشه ؟میخام مشکی معمولی باشه 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرچی بزاری باز باشستشو رنگش میره هاااا....ولی ان۳ تیره ش میکنه ولی بعد مدتی مجدد باید بزاری چون رنگش ...

نمیخوام اصلا قوهای بشه ان۳بزارم یا ان۲