2777
2789
عنوان

خونریزی و سقط

109 بازدید | 18 پست

سلام دیروز از عصر لکه بینی داشتم شیاف پروژسترون بهم دادن صبح بیدار شدم خونریزی داشتم رفتم سرویس یه چیزی لخته ازم افتاد بعدش یکم خونریزی داشتم ممکن هماتوم داشته باشم افتاده باش جنین سقط نشده باش؟ 

خدایا خودت تو دلیمو سالم بهم برسون🥺👼🏻

برو سونو عزیزم

من سقط داشتم لحظه افتادم قشنگ حس کردم

یه درد شدید گرفت منو ویهو حس کردم یه چی دراومد رو نوار چک کردم دیدم جنینه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو سونو عزیزم من سقط داشتم لحظه افتادم قشنگ حس کردم یه درد شدید گرفت منو ویهو حس کردم یه چی دراوم ...

بعد از سقط خونریزی داشتین؟ درد چطور؟ 

واسه عصر نوبت دارم 

من سر پسرم هماتوم داشتم خیلی ام خونریزی داشتم لخته ام داشتم ولی سقط نشد ولی اخیر با یه خون ریزی کم سقط کردم☹️

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

من سر پسرم هماتوم داشتم خیلی ام خونریزی داشتم لخته ام داشتم ولی سقط نشد ولی اخیر با یه خون ریزی کم س ...

عصر سونو دارم دعا کنین چیزی که ازم دفع شد جنین نباش

بعد از سقط خونریزی داشتین؟ درد چطور؟ 

در حد لکه بینی سه روز داشتم کامل دفعه بشه خونریزی کمه

دردم خیلیی کم اونم چندساعت اول

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
در حد لکه بینی سه روز داشتم کامل دفعه بشه خونریزی کمه دردم خیلیی کم اونم چندساعت اول

من تا 2 ساعتی خونریزی کمی داشتم الان نوار گذاشتم چیزی نیست از اول بارداری هم کمردرد داشتم

من تا 2 ساعتی خونریزی کمی داشتم الان نوار گذاشتم چیزی نیست از اول بارداری هم کمردرد داشتم

کاش یه گوشه مینشستی میدیدی چی دفع کردی

میخوای من عکس بفرستم ببین شبیه یکی من بود یانه

کاش یه گوشه مینشستی میدیدی چی دفع کردی میخوای من عکس بفرستم ببین شبیه یکی من بود یانه

ناخواسته ازم دفع شد یهویی شد نشد که بتونم کنار بشینم و ببینم

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۲۱۲۰۲_۱۲۴۳۰۴_qajl.jpg

ناخواسته ازم دفع شد یهویی شد نشد که بتونم کنار بشینم و ببینم

حالا سونو برو حتما شایدم هماتوم دفع شده