2789
عنوان

خسیسای عجیب😐

164 بازدید | 17 پست

اغا بیاین یکم بگیم و بخندیم😁 ادم خسیس دارین تو اطرفیانتون؟ عجیب ترین کاری ک ازشون بخاطر خسیس بودن سرزده چی بوده؟🤔 بگین تا دور هم بخندیم و تعجب کنیم

خانواده همسر که به خاطر خساست منو بردن بدترین آرایشگاه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

یه بنده خدایی کخیلی وضعیتشون خوبه در حدی که خونه بزرگ ماشین خارجی و..باورتون میشه ماشینشونو از ترس تصادف و دزد و..پارک همیشه تو پارکینگ خونشون وهمشون بااتوبوس میرم اینور اونور‌..یا ده تا مناسبت رو یکی میکنن تا سربگیره بیار خانوادشونو دعوت کنن

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از پول خرج کردن میترسم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
یه بنده خدایی کخیلی وضعیتشون خوبه در حدی که خونه بزرگ ماشین خارجی و..باورتون میشه ماشینشونو از ترس ت ...

وا ادم باید از دو روز زندگی و چیزایی ک داره نهایت استفاده رو بکنه بعضیا واقن عجیبن

وا ادم باید از دو روز زندگی و چیزایی ک داره نهایت استفاده رو بکنه بعضیا واقن عجیبن

خدایی خیلی برام عجیبن خیلی پولدارنا ولی یه جوری رفتار میکنن که انگار ندارن..

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
مادرشوهرم‌کلا تو‌مواد غذایی خسیس ،از  همه چی کم میریزه قاطی پاطی میکنه

خوبه حالا تو مادرشوهرت ی چی درست میکنه 😂 مادرشوهر من هیچی درست نمیکنه ظهر ک ناهار درست میکنه دگ شب چیزی نمیپزه ب بچه هاش میگ برنج ظهرو بخورین سه چار تا ادم چجوری باید با ی ذره غذایی ک از ظهر مونده سیر شن😐 

یکیو میشناسم سه تا رستوران داره اموال زیاد  ده تا آپارتمان  بخدا با یه موتور قراضه می‌ره ...

خیلیاشون همینن یا میخان تو چشم نرن یا میترسن یکی بیاد پولاشونو ببره ک خودشونو میزنن ب گدا بازی